Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Surekli bir bos bir dolu yapmayi dusunuyorum, ama daha once kaybim oldugu icin kafam rahat olmayacak biliyorum o yuzden bu sefer testle denemeye karar verdim, yumurtlama gunumu de ogrenmek istiyorum bu sefer, eşimde sıkıntı yok ama surekli gunasiri denemek kotu etkiler kaliteyi düşürür mü mi bilemedim

Kızlar bu ay benden pes yumurtlamam her ay 16 17 günü gecmezdi hic. Gecen pazar bu kış günü kaplıcalara gittik belki faydalı olur diye ama felaket hastalandık esimde bende cok kötü bronşit olduk ciğerlerimizi üşütmüşüz ilac kullanıyoruz mecbur. o kadarda dikkat ettik ama sıcaktan soguga gecerken vurdu demek ki. Neyse bugun 18.gün ve hala ovulasyonda yumurtlama yok bu aydan pek ümidim kalmadı malesef ki

Günaydın İyi canım, 1 hafta kaldı bata beklemece. Günler geçmek bilmiyor
asil onemli olan yumurtlamadan sonra kac gun gecti kuzum var mi batmalar
[/QUOTE]
Yumurtlamadan sonra 8. Gün bugün. 16’sı bi test yapayım diyorum. Valla batma falan bazen var ama geçen ay da vardı, göğüslerim şişti yine klasik her ay olandan farklı bir şey yok gibi. Tipik adet öncesi sendromu yaşıyorum yani. O yüzden yine olmayacakmış gibi geliyor

Canım çok geçmiş olsun. Önemli olan sağlık. Bi dahaki aya denersiniz.

Her günden daha iyi canım etkilemez sorun yoksa eşinde. Kafa rahatlığına gelince ne yapsan olmuyor, kafa orda illa ben de yapamıyorum pek

Her günden daha iyi canım etkilemez sorun yoksa eşinde. Kafa rahatlığına gelince ne yapsan olmuyor, kafa orda illa ben de yapamıyorum pek
Bıraktım kafamdan attım bıraktığım ay oldu diyen arkadaşlara hep imrenmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…