- Konu Sahibi papatya7203
-
En sıkıcı olan beklemek bide yüzümü sivilce bastı adet öncesi hiç olmuyordu bende resmen canim yanıyor anlamadim vallakizlar gunaydin nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Belki bu ay geç olacak çünkü t çizgisi cidden c kadar koyu oluyorKızlar bu da bugün kü test koyulasacagına silindi. Dün en koyuydu bence dün yumurtlamaydı
Surekli bir bos bir dolu yapmayi dusunuyorum, ama daha once kaybim oldugu icin kafam rahat olmayacak biliyorum o yuzden bu sefer testle denemeye karar verdim, yumurtlama gunumu de ogrenmek istiyorum bu sefer, eşimde sıkıntı yok ama surekli gunasiri denemek kotu etkiler kaliteyi düşürür mü mi bilemedimBiz bi boş bi dolu geçiriyoruz. Yumurtlamaya kadar hep öyle yaptık yumurtlamayi gördüğümüzde 2 gün üst üste 1 gün boş geçirdik boşta mecburi oldu bilerek değil. Çatlama günlerini 2 gün devam ettik. Şimdi yine aynı mod bir dolu bir boş
dualarim sizinle kizlar sizide biran once yanima bekliyorum benim biraz bulantilarim var bu ara yarin doktor kontrolu var bakalimGünaydınBen adet olmayı bekliyorum diger arkadaslar tam gaz çalışmalara devam Bebiş nasıl? Dua et bizler için...
asil onemli olan yumurtlamadan sonra kac gun gecti kuzum var mi batmalarGünaydın İyi canım, 1 hafta kaldı bata beklemece. Günler geçmek bilmiyor
Canım çok geçmiş olsun. Önemli olan sağlık. Bi dahaki aya denersiniz.Kızlar bu ay benden pesyumurtlamam her ay 16 17 günü gecmezdi hic. Gecen pazar bu kış günü kaplıcalara gittik belki faydalı olur diye ama felaket hastalandık esimde bende cok kötü bronşit olduk ciğerlerimizi üşütmüşüz ilac kullanıyoruz mecbur. o kadarda dikkat ettik ama sıcaktan soguga gecerken vurdu demek ki. Neyse bugun 18.gün ve hala ovulasyonda yumurtlama yok bu aydan pek ümidim kalmadı malesef ki
Her günden daha iyi canım etkilemez sorun yoksa eşinde. Kafa rahatlığına gelince ne yapsan olmuyor, kafa orda illa ben de yapamıyorum pekSurekli bir bos bir dolu yapmayi dusunuyorum, ama daha once kaybim oldugu icin kafam rahat olmayacak biliyorum o yuzden bu sefer testle denemeye karar verdim, yumurtlama gunumu de ogrenmek istiyorum bu sefer, eşimde sıkıntı yok ama surekli gunasiri denemek kotu etkiler kaliteyi düşürür mü mi bilemedim
Bıraktım kafamdan attım bıraktığım ay oldu diyen arkadaşlara hep imrenmişimdirHer günden daha iyi canım etkilemez sorun yoksa eşinde. Kafa rahatlığına gelince ne yapsan olmuyor, kafa orda illa ben de yapamıyorum pek
Ben bugun kalp atisi icin gittim,darisi sanakizlar gunaydin nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben de, nasıl atıyorlar kafadan acaba? Ben yoga falan da yapıyorum. Yok olmuyorBıraktım kafamdan attım bıraktığım ay oldu diyen arkadaşlara hep imrenmişimdir
Yumurtlamadan sonra kaç gün oldu canım?Yarin test yapiyim diorm 17si bat varsa cikar mi acaba
2si en koyuydu 3u siliklestiYumurtlamadan sonra kaç gün oldu canım?
Yarın testte çıkabilir o zaman canım yap bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz2si en koyuydu 3u siliklesti
Yaptın mı canım test?Yarin test yapiyim diorm 17si bat varsa cikar mi acaba
Hadi yaaaBat yarın bugün yaptım test koca bi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?