- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi papatya7203
-
MaalesefHadi yaaa
Yine de belli olmaz regl gelmedikçe bozma moraliniMaalesef
Bildiğim kadarıyla kirmizilik silikleşmeye başlayıncaArkadaşlar birsey soracağım ovulasyon testim dün ve bugün kırmızı acaba kırmızı olduğu gün mü çatlama oluyor?Yani şimdi 24 saat yaşadığı düşünülürse yumurtanin kırmızıyı gördüğümüz anda mı çatlama oluyor sonrasinda mı.Biraz karışık oldu sanırım
Canım o yumurtlama başlıyor demek. Değerlendir sen ve yarın da testte silikleşirse çatlama oluyo. Asıl o önemli.Arkadaşlar birsey soracağım ovulasyon testim dün ve bugün kırmızı acaba kırmızı olduğu gün mü çatlama oluyor?Yani şimdi 24 saat yaşadığı düşünülürse yumurtanin kırmızıyı gördüğümüz anda mı çatlama oluyor sonrasinda mı.Biraz karışık oldu sanırım
Tabii kırmızılık t çizgisi c ile ya aynı ya da daha koyu olmalı c’den silikse daha var.Canım o yumurtlama başlıyor demek. Değerlendir sen ve yarın da testte silikleşirse çatlama oluyo. Asıl o önemli.
Baya koyu canim ikiside eşit nerdeyse dün ikindi ve sabah 10 gibi yaptim inşallah olur bu ay.Rabbim isteyen herkese nasip etsinTabii kırmızılık t çizgisi c ile ya aynı ya da daha koyu olmalı c’den silikse daha var.
Silik görene kadar yap testi. Çatlamadan sonra da 2-3 gün ilişki olabilir sperm sorunu varsa gün aşırı değerlendir canım.Baya koyu canim ikiside eşit nerdeyse dün ikindi ve sabah 10 gibi yaptim inşallah olur bu ay.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tamam kuzum çok sağolSilik görene kadar yap testi. Çatlamadan sonra da 2-3 gün ilişki olabilir sperm sorunu varsa gün aşırı değerlendir canım.
Bozuldu bile moralim ama yapacak bişey yok hayırlısıYine de belli olmaz regl gelmedikçe bozma moralini
Yapmadim sabah 4de kalktim ise gittim daha yeni gidiorm eve. Sabah ilk idrarla yapinca daha ii ya yarinmi yapsm diorm bide seytan durtuo yap gidince die de bilemedmKızlar selam 14 şubatta test yapacak kişiler vardı nasıl durumlar?
Yaptın mı canım test?
Yap gitsin varsa çıkarYapmadim sabah 4de kalktim ise gittim daha yeni gidiorm eve. Sabah ilk idrarla yapinca daha ii ya yarinmi yapsm diorm bide seytan durtuo yap gidince die de bilemedmdunbruyamda iki tane test yapmisim ikiside pozitif cikms ama ne zmn böyle gorsem hep negatif cikio
Yapmadim sabah 4de kalktim ise gittim daha yeni gidiorm eve. Sabah ilk idrarla yapinca daha ii ya yarinmi yapsm diorm bide seytan durtuo yap gidince die de bilemedmdunbruyamda iki tane test yapmisim ikiside pozitif cikms ama ne zmn böyle gorsem hep negatif cikio
Yoo pek bisey yok biraz goguslrm agrio dokununca fln ama o da adete yakin oluo ztn. Eve bi gideym de yaparm belki kararsizm hala. Hep bos cikmasndn sıkıldımİdrarı tut sıvı alma birkaç saat akşam yap bence 14 şubat sürprizi tam. Belirtin var mı?
Haklısın insan korkuyor valla. Yaparsan yaz bizeYoo pek bisey yok biraz goguslrm agrio dokununca fln ama o da adete yakin oluo ztn. Eve bi gideym de yaparm belki kararsizm hala. Hep bos cikmasndn sıkıldım
Tamamm dua edinHaklısın insan korkuyor valla. Yaparsan yaz bize
Hayırlısı canım benimki de aynen öyle önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkHic bise yok koca bi tek cizgii
Valla sikildim artik gidip tup yapacam sonundaHayırlısı canım benimki de aynen öyle önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?