Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar birsey soracağım ovulasyon testim dün ve bugün kırmızı acaba kırmızı olduğu gün mü çatlama oluyor?Yani şimdi 24 saat yaşadığı düşünülürse yumurtanin kırmızıyı gördüğümüz anda mı çatlama oluyor sonrasinda mı.Biraz karışık oldu sanırım

Bildiğim kadarıyla kirmizilik silikleşmeye başlayınca

Canım o yumurtlama başlıyor demek. Değerlendir sen ve yarın da testte silikleşirse çatlama oluyo. Asıl o önemli.

Baya koyu canim ikiside eşit nerdeyse dün ikindi ve sabah 10 gibi yaptim inşallah olur bu ay.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Silik görene kadar yap testi. Çatlamadan sonra da 2-3 gün ilişki olabilir sperm sorunu varsa gün aşırı değerlendir canım.

Kızlar selam 14 şubatta test yapacak kişiler vardı nasıl durumlar?

Yaptın mı canım test?
Yapmadim sabah 4de kalktim ise gittim daha yeni gidiorm eve. Sabah ilk idrarla yapinca daha ii ya yarinmi yapsm diorm bide seytan durtuo yap gidince die de bilemedm dunbruyamda iki tane test yapmisim ikiside pozitif cikms ama ne zmn böyle gorsem hep negatif cikio

Yap gitsin varsa çıkar

İdrarı tut sıvı alma birkaç saat akşam yap bence 14 şubat sürprizi tam. Belirtin var mı?

İdrarı tut sıvı alma birkaç saat akşam yap bence 14 şubat sürprizi tam. Belirtin var mı?
Yoo pek bisey yok biraz goguslrm agrio dokununca fln ama o da adete yakin oluo ztn. Eve bi gideym de yaparm belki kararsizm hala. Hep bos cikmasndn sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…