Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah bi test yapayım diyorum. Dün ağrım vardı ama aynı regl olacakmışım gibi tüm belirtilerim. Bugün dayanamadım akşam üzeri test yaptım. Bomboş kuruma çizgisi bile çıkmadı Gün yaklaştıkça umudum kalmadı, yarın da test yapıcam ama kesin çıkmıcak yine. Öyle hissediyorum. Bu aya daha umutlu başlamıştım ama şimdi yine bi umutsuzluk sardı.

20 günde bir regl günüm ve sag yumurtalık ta polıstık over farkettı doktorum bu ay 5şubatta olmam gereken regl gunum 7subatta oldu 2 gun suruyor 3.gün gelmıyor ve 6 gün geçti aradan ve az önce idrar sonrası peçetede pembe oldugunu farkettım ve regl geçiktiği zaman 2 erken test aldm yaptım negatftı testı yaptıgım gun regl oldum.. Aynı zamanda folık asıt kullanıyorum.. Ve aynı zamanda 2 gundur cok sık idrar ıcın sıkısıyorum yaparken de agrı hıssedıyorum yanma gibi Basına gelen var mı

Benimde yarın 5 gün kalıcak bende erken gebelik testi yapayım diyordum umutsuzluğa kapıldım okuyunca

Al benden de o kadar

Benimde yarın 5 gün kalıcak bende erken gebelik testi yapayım diyordum umutsuzluğa kapıldım okuyunca
Kapılma canım bende hata erken davrandım 5 gün 12’den sonra oluyo ondan dedim 16’sına girdik ya. Testi 6 gün varken yapmış oldum. Ama işte negatif görünce umutsuzluğa kapıldım. Biraz kendim ettim kendim buldum yani. His olarak da ne bilim olmamış gibi geliyor işte

Feci bir bel ağrım var tek şüphem bu eğer yoksada yapayım adeti bekleyeyim kuzu kuzu diye düşündüm

Son 6 günüm kaldı kızlar benimde

Kızlar Bat'a 4 gün kaldı yeniden yumurtluyor olamam di mi?

Eklentiler

• IMG_20200217_130844.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…