- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi papatya7203
-
Dur kız ne tüpü daha ne kadardır istiyorsun ki?Valla sikildim artik gidip tup yapacam sonunda
hadi yaaa.Hic bise yok koca bi tek cizgii
Cok bi belirti aramamanizi tavsiye ederim 6+7 yim hic bisiym yok saylir az bisi karin agrisi arada oda,kişiden kisiye elbette değişir ama belirti yok deyp umutsuz olmayin derimKimsecikler yok. Var mı belirti yaşayan?
Evet insan kndini cok dinliyor,arıyor, allah hayirlisini versin,beklemek cok zor,
Benimde yarın 5 gün kalıcak bende erken gebelik testi yapayım diyordum umutsuzluğa kapıldım okuyuncaKızlar regl 5 gün kaldı. Sabah bi test yapayım diyorum. Dün ağrım vardı ama aynı regl olacakmışım gibi tüm belirtilerim. Bugün dayanamadım akşam üzeri test yaptım. Bomboş kuruma çizgisi bile çıkmadıGün yaklaştıkça umudum kalmadı, yarın da test yapıcam ama kesin çıkmıcak yine. Öyle hissediyorum. Bu aya daha umutlu başlamıştım ama şimdi yine bi umutsuzluk sardı.
Al benden de o kadarKızlar regl 5 gün kaldı. Sabah bi test yapayım diyorum. Dün ağrım vardı ama aynı regl olacakmışım gibi tüm belirtilerim. Bugün dayanamadım akşam üzeri test yaptım. Bomboş kuruma çizgisi bile çıkmadıGün yaklaştıkça umudum kalmadı, yarın da test yapıcam ama kesin çıkmıcak yine. Öyle hissediyorum. Bu aya daha umutlu başlamıştım ama şimdi yine bi umutsuzluk sardı.
Kapılma canım bende hata erken davrandım 5 gün 12’den sonra oluyo ondan dedim 16’sına girdik ya. Testi 6 gün varken yapmış oldum. Ama işte negatif görünce umutsuzluğa kapıldım. Biraz kendim ettim kendim buldum yani. His olarak da ne bilim olmamış gibi geliyor işteBenimde yarın 5 gün kalıcak bende erken gebelik testi yapayım diyordum umutsuzluğa kapıldım okuyunca
Valla ne diim çok yıpratıcı bi süreç bu yaaAl benden de o kadar
Aynen oyle insanin psikolojisini alt ust ediyor. Gece icimden bi umit bekle adet gununu diorm da bosa isteValla ne diim çok yıpratıcı bi süreç bu yaa
Feci bir bel ağrım var tek şüphem bu eğer yoksada yapayım adeti bekleyeyim kuzu kuzu diye düşündümKapılma canım bende hata erken davrandım 5 gün 12’den sonra oluyo ondan dedim 16’sına girdik ya. Testi 6 gün varken yapmış oldum. Ama işte negatif görünce umutsuzluğa kapıldım. Biraz kendim ettim kendim buldum yani. His olarak da ne bilim olmamış gibi geliyor işte ☹
Nasilsiinnmerhaba 2020ye minikleriyle girmek isteyenleri bekliyoruz-bridget- @Vazelin005 @Dasmeer @RujsuzRuhsuzum @Peripella @sebahatbaba yazasimvar Inatcikisilik @Oyku1414 @Meryur @xy35 S Sudecar @didima @Algernonya @Nimoss9 @Saricicek97 @Bifincankahve @Kelebek1122 E Erbdky @smgsyglr
Yumurtlamayı göstermesi için daha koyu olur canım 2 gün sonra tekrar bak yada gebelik testi yapabilirsin şüphen varsaKızlar Bat'a 4 gün kaldı yeniden yumurtluyor olamam di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?