- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
Bakalım benim ne olacak kızlaar keşke yerleşme kanaması olsaa
Olur tabi neden olmasın içini ferah tut yeterki stres yapma ilk sefer nasıl olduysa vakti gelince yine olur Allah ın izniyle yeterki stres yapma canım
Çok teşekkür ederim insan bilse bile birisinden duymak rahatlatıyor Allah razı olsun gönlünüzdekini versin RabbimOlur mutlaka bir kere kalabilmişsin sonuçta biliyorsun cnm olmaması için sebep yok denemeye devam et
Tabiii paylaşıcaz inan senin adına çook mutlu oldum bugünNe demek kuzum sende saol valla yanımda oldunuz heyecanımı paylaştım
İnşallah tez zamandan sağlıklı bir şekilde RABBİM sizlerde nasip eder kuzum.Tabiii paylaşıcaz inan senin adına çook mutlu oldum bugünsenin kadar sevindik
Amiiiin nerde varsaa Rabbim nasip etsin inşallahİnşallah tez zamandan sağlıklı bir şekilde RABBİM sizlerde nasip eder kuzum. ❤
Amin inşallahAmiiiin nerde varsaa Rabbim nasip etsin inşallah
Merhaba canım aramıza hoşgeldinHerkeze merhaba. Bende 5 yillik evliyim ilk 2 sene daha yasimiz kucuk diye istememistik cocuk sahibi olmak ama simdide bi turlu hamile kalamiyorum insallah bu yil hepimiz o guzel haberi alirizz. 1 kimyasal gebeligim oldu sadece oda klomen ve catlana ignesi olmustum ozaman. Acaba dogal yolla hamile kalabilirmiyimm, ozel biseylere yapan varmi arkadaslar cay fln
Hosbuldum canimMerhaba canım aramıza hoşgeldindoktorun nasıl bir yol izlemen gerektiğini söyledi mi?bir de kaç yaşındasın özel olmazsa
Anladım canım dediğin gibi yaşın küçükmüş inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişineHosbuldum canimDoktorum sadece a+e vitamini icmemi soyledi bukadar ama onceden cok cesitli ilaclar vermisti onlari kullandim hormonlarimi dengelemek icin. Yasim 25 bu arada
Canım ben bu ay bu ilacı kullandım günde iki doz sabah akşamKızlar bu ilacı kulkanan var mı yüklemeyi becerebildim mi bilemiyorum.siteyi yeni yeni çözmeyi başarıyorum da yanlış bişeyler yapabilirim kusura bakmayın
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta kalitesini artırıyormuş ilaçtan ziyade gıda takviyesi gibi reçetesiz eczaneden alabilirsinKızlar bu ilacı kulkanan var mı yüklemeyi becerebildim mi bilemiyorum.siteyi yeni yeni çözmeyi başarıyorum da yanlış bişeyler yapabilirim kusura bakmayın
Ben bu ay kullanıyorum canım doktorum yazmadı kendim aldım bakalım sonuç ne olcak :) kullananların çoğu kısa sürede hamile kalmış diye okumuştumKızlar bu ilacı kulkanan var mı yüklemeyi becerebildim mi bilemiyorum.siteyi yeni yeni çözmeyi başarıyorum da yanlış bişeyler yapabilirim kusura bakmayın
İnşallah sanada banada vesile olurBen bu ay kullanıyorum canım doktorum yazmadı kendim aldım bakalım sonuç ne olcak :) kullananların çoğu kısa sürede hamile kalmış diye okumuştum
Canım sen nasıl kullanıyorsun ben regl bitiminde başladım 10 gün boyunca bir kutu bitirdim sonra normal folik asit kullanmaya devam ediyorum şuanBen bu ay kullanıyorum canım doktorum yazmadı kendim aldım bakalım sonuç ne olcak :) kullananların çoğu kısa sürede hamile kalmış diye okumuştum
Yok canim kullanmadim, ben Bulgaristabda yasiyorum bu ilactan burda varsa denemeye deger. Insallah hepimize burda guzel haberlerimizi paylasmak nasip olurAnladım canım dediğin gibi yaşın küçükmüş inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişineınofolic diye bir taviye varmış hem folik asit hem de yumurtalıkları güçlendiriyormuş kullandın mı onu
Anladım canım dediğin gibi yaşın küçükmüş inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişineınofolic diye bir taviye varmış hem folik asit hem de yumurtalıkları güçlendiriyormuş kullandın mı onu
Pozitif gibi duruyo gebelik var mı acabaCanım benimkide öyleydi kaç dk sonra çıktı
Sizde de var gibi duruyor var mı acabaZar zor görünüyor ordu
Evet canım benimde arkadaşım kullandığı ay hamile kalmış ben de kullanmayı düşünüyorumBen bu ay kullanıyorum canım doktorum yazmadı kendim aldım bakalım sonuç ne olcak :) kullananların çoğu kısa sürede hamile kalmış diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?