2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

Bakalım benim ne olacak kızlaar keşke yerleşme kanaması olsaa

Olur tabi neden olmasın içini ferah tut yeterki stres yapma ilk sefer nasıl olduysa vakti gelince yine olur Allah ın izniyle yeterki stres yapma canım
Olur mutlaka bir kere kalabilmişsin sonuçta biliyorsun cnm olmaması için sebep yok denemeye devam et
Çok teşekkür ederim insan bilse bile birisinden duymak rahatlatıyor Allah razı olsun gönlünüzdekini versin Rabbim

Herkeze merhaba. Bende 5 yillik evliyim ilk 2 sene daha yasimiz kucuk diye istememistik cocuk sahibi olmak ama simdide bi turlu hamile kalamiyorum insallah bu yil hepimiz o guzel haberi alirizz. 1 kimyasal gebeligim oldu sadece oda klomen ve catlana ignesi olmustum ozaman. Acaba dogal yolla hamile kalabilirmiyimm, ozel biseylere yapan varmi arkadaslar cay fln

Merhaba canım aramıza hoşgeldindoktorun nasıl bir yol izlemen gerektiğini söyledi mi?bir de kaç yaşındasın özel olmazsa

Merhaba canım aramıza hoşgeldindoktorun nasıl bir yol izlemen gerektiğini söyledi mi?bir de kaç yaşındasın özel olmazsa
Hosbuldum canimDoktorum sadece a+e vitamini icmemi soyledi bukadar ama onceden cok cesitli ilaclar vermisti onlari kullandim hormonlarimi dengelemek icin. Yasim 25 bu arada

Hosbuldum canimDoktorum sadece a+e vitamini icmemi soyledi bukadar ama onceden cok cesitli ilaclar vermisti onlari kullandim hormonlarimi dengelemek icin. Yasim 25 bu arada
Anladım canım dediğin gibi yaşın küçükmüş inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine ınofolic diye bir taviye varmış hem folik asit hem de yumurtalıkları güçlendiriyormuş kullandın mı onu

Kızlar bu ilacı kulkanan var mı yüklemeyi becerebildim mi bilemiyorum.siteyi yeni yeni çözmeyi başarıyorum da yanlış bişeyler yapabilirim kusura bakmayın

Eklentiler

• Screenshot_20200114-211844_Gallery.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bu ilacı kulkanan var mı yüklemeyi becerebildim mi bilemiyorum.siteyi yeni yeni çözmeyi başarıyorum da yanlış bişeyler yapabilirim kusura bakmayın
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta kalitesini artırıyormuş ilaçtan ziyade gıda takviyesi gibi reçetesiz eczaneden alabilirsin

Ben bu ay kullanıyorum canım doktorum yazmadı kendim aldım bakalım sonuç ne olcak :) kullananların çoğu kısa sürede hamile kalmış diye okumuştum

Ben bu ay kullanıyorum canım doktorum yazmadı kendim aldım bakalım sonuç ne olcak :) kullananların çoğu kısa sürede hamile kalmış diye okumuştum
Canım sen nasıl kullanıyorsun ben regl bitiminde başladım 10 gün boyunca bir kutu bitirdim sonra normal folik asit kullanmaya devam ediyorum şuan

Yok canim kullanmadim, ben Bulgaristabda yasiyorum bu ilactan burda varsa denemeye deger. Insallah hepimize burda guzel haberlerimizi paylasmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…