2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

Canım sen nasıl kullanıyorsun ben regl bitiminde başladım 10 gün boyunca bir kutu bitirdim sonra normal folik asit kullanmaya devam ediyorum şuan
Ben doktor vermediği için üzerinde 1 poşet yazıyor adet bitiminde başladım daha var yani canım fayda etmezse devam eder miyim bilemedim inşallah ikimize de fayda eder

Ben doktor vermediği için üzerinde 1 poşet yazıyor adet bitiminde başladım daha var yani canım fayda etmezse devam eder miyim bilemedim inşallah ikimize de fayda eder
Birkaç ay üst üste de kullananlar olmuş ilk ay olmasa bile fayda ediyormuş Allah’ın izni ile başka büyük bir problem yoksa . Ben eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay yeniden kullanıcam seninde aklında bulunsun canım

Doktorum da bu ilaç için mucize gibi bişey demişti içinde bulunan inositol denilen madde spontan yani kendiliğinden gebelik oluşmasını sağlıyormuş güzel bir takviye seninde zihninde pozitif düşünceler oluşsun iyice diye Bu bilgiyi de paylaşayım dedim :)

Kullananlar hemen faydasını görmüş inşallah sen de edinebilirsin dediğin gibi denemeye değer
Netten arastirdim burdada satiliyor canim bilgin icin tessekur ederim insallah faydali olur
Kullananlar hemen faydasını görmüş inşallah sen de edinebilirsin dediğin gibi denemeye değer

Çok teşekkür ederim ne zamandır deniyorsun sebepsiz yere mi olmuyor seninde ve hiç gebelik olmuş muydu çok soru sordum

Çok teşekkür ederim ne zamandır deniyorsun sebepsiz yere mi olmuyor seninde ve hiç gebelik olmuş muydu çok soru sordum
Yok canım çok sormadın :) bir yıla yakındır deniyoruz temmuzdan beri de daha çok üzerinde durup doktora gitmeye başladım . Hiç hamilelik yaşamadım sebepsiz olmuyor senin peki canım ?

Yok canım çok sormadın :) bir yıla yakındır deniyoruz temmuzdan beri de daha çok üzerinde durup doktora gitmeye başladım . Hiç hamilelik yaşamadım sebepsiz olmuyor senin peki canım ?
2.5 yıllık evliyim tek yumurtam yok toplamda 1 seneden fazladır denediğim sebepsiz benimde şuan olmaması. Annemi kaybettim aylarca birliktelik olmadı psikolojimden dolayı sonra ilk birliktelikte hamile kaldım ama boş gebelikmiş düşürdüm şimdi korkuyorum ya olmazsa ya da olurda yine boş olur düşer falan diye

Canım eşinde doktora gitti mi acaba

Başın sağolsun mekanı cennet olsun annenin inşallah

Evet oda gitti ilk başta ileri hareketli normalden biraz düşüktü vitaminle tamamladık onuda. Vakti saati var heralde onu bekliyoruz :)
O zman sizde bizim gibi imtihandasınız sabrımızın sonu selamet olsun inşallah sağlıklı yavrularımız bian önce kucağımıza gelsin Allah’ın izniyle

O zman sizde bizim gibi imtihandasınız sabrımızın sonu selamet olsun inşallah sağlıklı yavrularımız bian önce kucağımıza gelsin Allah’ın izniyle
Bide koca karı yöntemi ama burda okudum diye denedim yumurtlama zamanı belime yakı yapıştırdım bi ümit işte vesile olur belki diye :)

Mahzuru yoksa ismini söyle isminle dua edeyim burdan istemezsen özelden yaz hem senin için tesbih çekerim ❤
Allah razı olsun çok mutlu oldum bu mesajına özelden yazayım şimdi istersen sende yaz bende sana edeyim en makbul dualardan biri bu olur heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…