- 28 Mayıs 2018
- 224
- 184
- 33
Hoşgeldin hayır tam da yerine yazdınforma ilk kez uye oldum umarim yanlş biyere yazmiyorumdur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin hayır tam da yerine yazdınforma ilk kez uye oldum umarim yanlş biyere yazmiyorumdur![]()
Ben de gebeliğimi silik çizgiyle öğrenmiştim güzel haberlerini bekliyoruzHerkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.
Neyi görmediniz kese mi kalp atişi miMerhaba kizlar. Benimde yarın kontrolum var. Geçen hafta görememiştik. İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim.![]()
KeseyiNeyi görmediniz kese mi kalp atişi mi![]()
Inşallah yarin güzel haberler alirsiniz iYi geceler herkez yatiyor rahatsiz etmiyelimKeseyi![]()
Bu arada öncelikle sağlıcakla gelsin bebişin ben yeni bir uygulama keşfettim dr Banu çiftçi çok beğendim aklınızda olsun
benimde memleketim afyon ama batmandayiz suan yardimci olacagim bir sey olursa olmak isterim gurbet zor gercektenEvet afyon merkezdeyim ben canım
Yazdım ben gelişmelerimi, olumsuz devam ediyor, bir hafta sonra kesinlestirilip sonlandirilacak tekrar etmeyim gençleri korkutmayayim. Artık bı değişiklik olmazsa buraya da girmem. Hepiniz için iyi dileklerimi bildirip cekileyim ben dualarım sizinle.Kızlar oku oku bitiremedim maşallah.Üçüzler ikizler Allah bereket versin.şu limonlu kısırı bana bu saatte yaptıran arkadaşada teşekkürler.yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.Emiharcım seni merak etmiştim yaz gelişmelerini.
Benim uygulamada da 6+7, 7+1 seklinde devam ediyor da ondan oyle diyorum ben6+7 yok kuzum 6+0 1 2 3 4 5 ve en son 6+6 sonra diğer haftaya geçiyo 7+0 7+1 diye
Amaaannn çok da önemli değil canım sağlıkla büyüsünler de hangi şekilde olursa olsun dimiBenim uygulamada da 6+7, 7+1 seklinde devam ediyor da ondan oyle diyorum benama aslinda mantıken sizinki daha doğru sanki
İnşAllah her şey yolunda olur ve görürsün meleğiniGünaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun
Göreyim inşallah meleğimi
![]()
Günaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun
Göreyim inşallah meleğimi
![]()
Maşallah güzel haberlerinizi bekliyorum, sizin kadar ben de heyecanlandım valla simdi. Yarın sabah da darısı benim başıma insallahKızlar herkese günaydın. Hastanedeyim, kismetse kalp atışı dinlemeye geldik, çok heyecanlıyııım![]()
günaydın güzel anne herşey yolunda olur inşallah dualarımız seninle :)Kızlar herkese günaydın. Hastanedeyim, kismetse kalp atışı dinlemeye geldik, çok heyecanlıyııım![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşım, destekleriniz çok değerligünaydın güzel anne herşey yolunda olur inşallah dualarımız seninle :)
Çok tesekkur ederim arkadasim, destekleriniz cok kıymetligünaydın güzel anne herşey yolunda olur inşallah dualarımız seninle :)