- 28 Mayıs 2018
- 224
- 184
- 33
Kedinin de negatif olmasıBenim de toxoplasma negatif evde kedim var kedimin de negatifdoktor hiç bişi olmaz korkma dedi
O da benim evladım zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedinin de negatif olmasıBenim de toxoplasma negatif evde kedim var kedimin de negatifdoktor hiç bişi olmaz korkma dedi
O da benim evladım zaten
Ev kedisi hayatında dışarı çıkmadı aşıları tam sadece kuru mama yer. Biz hayvana dışarıdan mikrop taşıyoruz asıl onun bizden korunması lazımKedinin de negatif olması![]()
ya bu devlette filan normalde 350 tl muayene ücreti verdiğin byerde normal değil ben testi baska yerde yaptırdım bakayım dedi sıkıntı yok eskskler var onlarıda yapalım dedi gittiğimde sölicem bana tek tek anlatın iyi yada kötü ben meraklı insanım ben sormadan herseyi sölerseniz sevnirim dicem az para vermiyoruz yani :)Evet bana da aynısını dedi doktor tamam gebelik var dedi yolladı 5 tüp kan verdim 3 sayfa test sonucu çıktı hiç birini yorumlamadı bende sonuçları nete yazdım kendi kendime her şeyi yorumladım![]()
Benim de kedim var:) Evet onlar bizim evlatlarımız, biz şuan koyun koyuna uyuyarak büyütüyoruz kardeşini:)Ev kedisi hayatında dışarı çıkmadı aşıları tam sadece kuru mama yer. Biz hayvana dışarıdan mikrop taşıyoruz asıl onun bizden korunması lazım![]()
Benim biraz takıldığım nokta duymaya çalışmasına rağmen duyamamasıydı, baya bir denedi. Ama geçen haftadan bu haftaya gelişme olduğu için çok takılmıyorum. Zaten doktor da olumsuz bir şey söylemedi, de insanın içi rahat etmiyor işte. Neyse, 9. haftaya kadar yolu var diyor buradakiler, o beni biraz rahatlattı.Asla tedirgin olmayın bende kalp atışını gördüm sadece doktorum duymak için ona ekstra frekans ve ısı gittiğini o yüzden dinlemeyi uygun görmediğini söyledi görmek yeterli dedi
2 günde bile çok fark edenleri okudum, o yüzden umutla bekleyelim, hayırlısıysa duyarız zaten gümbür gümbür :)duydum ama emin olamıyorum hepsi farklı bsy diyor küçük oldugu için öyle bence emin olamıyorlar ilk baslarda cuma günü tekrar gideceğim inş o zmnda bakıcam yine :))
Neden o kadar pahalıya bu devlette filan normalde 350 tl muayene ücreti verdiğin byerde normal değil ben testi baska yerde yaptırdım bakayım dedi sıkıntı yok eskskler var onlarıda yapalım dedi gittiğimde sölicem bana tek tek anlatın iyi yada kötü ben meraklı insanım ben sormadan herseyi sölerseniz sevnirim dicem az para vermiyoruz yani :)
ankarada öle muayenehanesi olan isim yapmıs doktorların muayene ücretleri 300 350 tl :) paket anlasırsan paketten düşüyorlar paketlerde 8bin baslıyor hastaneye göre değişiyor :)Neden o kadar pahalıafyon un en iyisi diyebileceklerimizden bir doktor özelde üstelik kadın Prof. Ve 85 TL ücreti. Ben o kadar para versem 1 saat çıkmam odadan tüm süreci bana anlat derim
![]()
Hayır canım az değil. Benim ilk 1300 2.gün 1500 çıktı sonra giderek arttı. Burda okuduğun her değere takılma herkesin artışı farklı olurKizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce(
normal canım panikleme ben 5+6 dayım hala oluyor bebek yerleşmeye çalışıyor rahim genişliyor sıklığı zamanla alacaktırKızlar 4+5im, kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı normal mi sık sık oluyo sabahtan beri
Yok ben 5+6 dayım kalp sesi için 7+4 de çağırdı doktorum o zaman gideceğimİnşallah, çok teşekkür ederimSiz duydunuz mu? Kaç haftalıksınız?
Amannn çok fazla yaaankarada öle muayenehanesi olan isim yapmıs doktorların muayene ücretleri 300 350 tl :) paket anlasırsan paketten düşüyorlar paketlerde 8bin baslıyor hastaneye göre değişiyor :)
Biraz az gibi ama kendini üzmemeye çalışKizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce(
Ben de bulantı yok umarım böyle devam eder sadece yemek yedikten sonra biraz oluyor sabah iştahsız oluyorum muz yiyorum kahvaltıyı geç yapıyorum artıkKızlaarr 1 haftadır sadece bulantım vardı bu sabah kustum ilk defa zor bir hamilelik beni bekliyor galiba sizde durumlar nasıl![]()
Oylemi diyosunuz bende bian uzuldum azima geldi degerHayır canım az değil. Benim ilk 1300 2.gün 1500 çıktı sonra giderek arttı. Burda okuduğun her değere takılma herkesin artışı farklı olur
Haaa, süper, erken gitmiyorsun ne güzel. İnşallah duyarsınız bebişinizin sesini pıt pıtYok ben 5+6 dayım kalp sesi için 7+4 de çağırdı doktorum o zaman gideceğim![]()
Biraz az gibi ama kendini üzmemeye çalış