Amin canım ,Allah nasip ederse sağlıkla kavusalim inşallah2.kese ikiz mi yaniRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım. Çok sevindim senin adına. Şuan ilaç kullanıyormusun peki tiroid hormonu için.
Bende yaptım bende de genelde belim agrır yorulunca bnce normal bgn Bi sıkıntı olmadı bende ama asırı acıkıyorum hareket edinceKızlar iyi pazarlar nabersiniz
Ben temizlik yaptım odaları süpürdüm normalde de belim ağrır yaparken yavaş yavaş dikkatli yaptım aslında ama şuan belim acaip ağrıyor. İğne batar gibi oluyor. Bişe olmamıştır dimi yaa annem yapma dedi aslında ama ben duramadım yaptım sizce bişe olmuş mudur temizlik de mi yapamicaz. Kanama vs.yok ama çok korkuyorum şuan
Benimki riskli gebelik aslında ilki düşük oldu ayy neyse dediğin gibi millet neler yapyo ya. Ama yapmicam bi daha 3 aya kadar eşime yaptırıcam şu korku çok kötü çünküBende yaptım bende de genelde belim agrır yorulunca bnce normal bgn Bi sıkıntı olmadı bende ama asırı acıkıyorum hareket edincekanama VS yoksa sıkıntı olmaz millet hamileliğini 2.ayında öğreniyo o zmn neler yapıyorlar cok zorlamadıysanız sıkıntı olmaz bnce riskli olmayan gebeliklerde egzersiz filanda öneriliyor zaten hem hareket kabızlığı filanda önlüyo iyi oluyo bana iyi geliyo
Dinlen şimdi endişe etme bence ama temizlik şu dönemde çok da gerekli birşey değil. Ben şu an sadece yemek, bulaşık makinesi doldur boşalt ve çamaşırı makineden kurutmaliga asmaktan başka birşey yapmıyorum. İş nedeniyle mecbur günüm dışarda geçiyor genellikle. Daha önce de hastalıklar ameliyatlar geçirdiğim için inanın hiç umrumda değil isterse yıkılsın ev, umursamayip yatmayı ogrendim. Şimdi bir süre böyle rolantide takılıp sonra dağınıklığı toplayıp yardımcı cagiracagim, 1-2 günde temizlenir ev diyorum. Fazla aksiyona gerek yok bu dönemde iyi bakın kendinize ve bebislereKızlar iyi pazarlar nabersiniz
Ben temizlik yaptım odaları süpürdüm normalde de belim ağrır yaparken yavaş yavaş dikkatli yaptım aslında ama şuan belim acaip ağrıyor. İğne batar gibi oluyor. Bişe olmamıştır dimi yaa annem yapma dedi aslında ama ben duramadım yaptım sizce bişe olmuş mudur temizlik de mi yapamicaz. Kanama vs.yok ama çok korkuyorum şuan
Ben de öyleyim biraz çok takıntılı değilim ama duramadım işte. Aynen bi dinleneyim geçer inşAllah yapmicam artık şu yaşadığım stres var ya ömrümden ömür gitti bi saattirDinlen şimdi endişe etme bence ama temizlik şu dönemde çok da gerekli birşey değil. Ben şu an sadece yemek, bulaşık makinesi doldur boşalt ve çamaşırı makineden kurutmaliga asmaktan başka birşey yapmıyorum. İş nedeniyle mecbur günüm dışarda geçiyor genellikle. Daha önce de hastalıklar ameliyatlar geçirdiğim için inanın hiç umrumda değil isterse yıkılsın ev, umursamayip yatmayı ogrendim. Şimdi bir süre böyle rolantide takılıp sonra dağınıklığı toplayıp yardımcı cagiracagim, 1-2 günde temizlenir ev diyorum. Fazla aksiyona gerek yok bu dönemde iyi bakın kendinize ve bebislere
Bncede cokda önemli değil temizlik riskliyse daha dikkatli olun valla ben olsam kıpırdamam heralde cok takıntılıyım bide aksam eşiniz süpürüversin artıkBenimki riskli gebelik aslında ilki düşük oldu ayy neyse dediğin gibi millet neler yapyo ya. Ama yapmicam bi daha 3 aya kadar eşime yaptırıcam şu korku çok kötü çünkü
İyi pazarlar canım. Özellikle riski olanlar, uzun süre bebek bekleyenler, düşük vs.yapmış olanlar lafım size asla hiç bir şey yapmayın evi sel götürsün yel götürsün bırakınKızlar iyi pazarlar nabersiniz
Yani bunda bi risk var demedi doktor ama ilki öyle olunca korkuyor işte insan. Aynen yaptırıcam artıkBncede cokda önemli değil temizlik riskliyse daha dikkatli olun valla ben olsam kıpırdamam heralde cok takıntılıyım bide aksam eşiniz süpürüversin artık
Merak etme canım bişey olmaz ben güllük gülüstanlık oluyorum yarım saat sandalyede oturunca bile belim kırılıyo resmen temizlikte fazla güç kullanma yat dinlen ayaklarını kaldır hafifler ağrınKızlar iyi pazarlar nabersiniz
Kesinlikle katılıyorum, su an benim ev tam aldı başını gidiyor denilecek türdenİyi pazarlar canım. Özellikle riski olanlar, uzun süre bebek bekleyenler, düşük vs.yapmış olanlar lafım size asla hiç bir şey yapmayın evi sel götürsün yel götürsün bırakınaileye yakınsanız birisi gelsin haftada bir dipköşe yapsın yeter ha yok değilseniz zaten hiç yapmayın eşiniz süpürsün yüzeysel yapın her şeyi kimyasal vs.asla kullanmayın solumayın hatta, bırakın pis desinler en kirli ev bile bir kaç güne bal dök yala olur, yıprananlar 1 saatte alınıp yerine konur ama sizden giden geri gelmez! ne hayaller, ne mucizeler, gidince kolay gelmiyor bir çoğumuz biliyoruz bunu, sadece sürecin tadını çıkaralım bol araştıralım bol okuyalım kendimizi anneliğe hazırlayalım zira hayat çok kısa
Ben de aynı durumdaydım 2 gündür canım sarımsak kullan yemeklerinde bir de taze sarımsak 2 3 diş yoğurda kat yemek yerken yanında ye doğal antibiyotik benim boğaz ağrımı bile götürdü bi de doktorum boğaz ağrısı için bi tatlı kaşığı limon bir tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz bir bardak suya kat gargara yap o temizler boğazınıIyi pazarlar herkeseben de 3 gundur nezleyim bogaz agrisi oksuruk var usutmedim ama nerden bulasti bilmiyorum tabi hic bir ilac kullanmadim halsizlik var uzerine bir de bel ve kasik agrisi eklendi bacaklarim tutmuyor yatiyorum hep.
Yalnız sarımsak da tansiyon düşüklüğü yapabilir, kontrollü kullanmak lazımBen de aynı durumdaydım 2 gündür canım sarımsak kullan yemeklerinde bir de taze sarımsak 2 3 diş yoğurda kat yemek yerken yanında ye doğal antibiyotik benim boğaz ağrımı bile götürdü bi de doktorum boğaz ağrısı için bi tatlı kaşığı limon bir tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz bir bardak suya kat gargara yap o temizler boğazını
Doktorum gün içinde 3 4 diş kullanmak güvenli aşırıya kaçarsan tansiyonunu düşürür demişti canım ben o yüzden 2 3 diş dedimYalnız sarımsak da tansiyon düşüklüğü yapabilir, kontrollü kullanmak lazım
Aynen yatıyorum canım ayaklarımı da hafif kaldırdım şimdi. Sağol canımMerak etme canım bişey olmaz ben güllük gülüstanlık oluyorum yarım saat sandalyede oturunca bile belim kırılıyo resmen temizlikte fazla güç kullanma yat dinlen ayaklarını kaldır hafifler ağrın
Bişey değil canımAynen yatıyorum canım ayaklarımı da hafif kaldırdım şimdi. Sağol canım
Ben osende 2 m ve efa mom kullanıyorum canımEvet canım ama yanlış olmasın diye bidaha sordum
Bişey sorcam sana canım hangi folik asiti kullanıyorsun ?
Benimki Bekafol. İçinde iyot folik asit b6 ve b12 var. Bu vitaminler pıhtılaşma yapmaz geri dimi. Ben doktora sordum o hangi folik asit ya felan dedi. Yanımda değildi gösteremedim. Sonra senin ilacın iğne ve coraspin dedi. Senin için önemli onlar dedi. İşte sorum pıhtılaşması olanlar özel bi folik asit kullanmalı mı benimkinin bi sıkıntısı olur mu. Sen hangisini kullanıyorsun
Kendimizi denetleyerek daha az ya da fazla da olabilir. Benim tansiyonum normalde de hep düşük olduğu için direkt atladım uyarmak içinDoktorum gün içinde 3 4 diş kullanmak güvenli aşırıya kaçarsan tansiyonunu düşürür demişti canım ben o yüzden 2 3 diş dedim
Ben de aynı durumdaydım 2 gündür canım sarımsak kullan yemeklerinde bir de taze sarımsak 2 3 diş yoğurda kat yemek yerken yanında ye doğal antibiyotik benim boğaz ağrımı bile götürdü bi de doktorum boğaz ağrısı için bi tatlı kaşığı limon bir tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz bir bardak suya kat gargara yap o temizler boğazını
Elma sirkesi ve suyu karistirip gargara yapmistim evet iyi geldi :) tansiyonum da zaten dusuk degildir genelde neden bilmiyorum stresten de yukseliyor olabilir 11-7 ile 13-9 arasinda cikiyor hep, doktor bisey demedi bu konuyla ilgili ama duserse daha iyiYalnız sarımsak da tansiyon düşüklüğü yapabilir, kontrollü kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?