2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktor ne dedi canım peki nasıl olmuş öle yani beta artma varmı kan verdin mi
Doktor bi hafta sonra gel bakalım dedi yoksa müdahale ederiz dedi bende mide ağrısı ve bulantısından ölüyorum resmen sizce acile gitsem bakarlar mi

Canım üzme kendin hayırlısı allahtan bak ben şey anlatayım sana biz şimdi ağrının kandildağı köyündendeyiz eşim burada öğretmen ben ilk öğrendim akşam eve köye dönücez merkezden yıllar kapanmış köyde fırtına var dozer önde biz arkada 5 saat dondum arabada ayaklarım buz kesti karnım basıl ağrıyor ya dedim kesin birşey olcak sonra dozer dedi yolu acamıyorum karar yolda azda kaldı köye dedik napıcaz yürücez akşam karanlıgında lojmanda kadar yürüdük fazla mesafe yoktu belki ama karlar adam boyu bata cıka yürüdüm kendimi eve attım ama ağlaya ağlaya kesin birşey oldu diye eşim bir yandan üzüldü ben bir yandan hmen ılık duş aldırdı bana sakinleştidi sicak birşeyler içirdi zaten soluk sokuga oluyorsun kan felan geldi ağzımdan o derece kötüydü rabbin koruyor birşey olmadı üstüne 2 hafta geçti ve çok şükür iyim şuan metanetli ol pozitif düşün inan bizden daha kötü olan arkadşlarımıx var hepmize sağlık versin bebişlerimize kan can versin

Kesem bu şekilde. Düzgün değilmiş. Kendimi toparlayıp kürtaj İçin randevu alacağım...
Çok üzüldüm esra. Allah sabır ve kolaylık versin. Yaşamış biri olarak, Biraz daha büyüp ona iyice alışıp o şekildede gidebilir seni daha çok üzebilirdi. Vardır bir hayır diyelim canım..

C
Doktor bi hafta sonra gel bakalım dedi yoksa müdahale ederiz dedi bende mide ağrısı ve bulantısından ölüyorum resmen sizce acile gitsem bakarlar mi
valla canım bende pek bilmiyorum Mide ağrısı sitresten olabilir ama üzüldün ya şimdi hay allah ya doktor öle dediyse bir bildiği vardır 1 hafta bekle bakalım nolucak ben üzülme desemde üzüleceksiniz biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış allahtan ümidini kesme

Kesem bu şekilde. Düzgün değilmiş. Kendimi toparlayıp kürtaj İçin randevu alacağım...
Hayırlısı olsun canım ya sanırım benimde sıkıntılı ama olsun veren ALLAH yine verir ya üzülme

Ilk tek kese mi cikmişti canim
Evet tek kese ve içinde.yolk sac vardı. 10 gün sonra bugün iki kese birinde bebiş ve kalp atışı diğerinde kese ve yolk sac.

Evet 7 Mart'ta gideceğiz, ikinci kese için çok olumsuz olmasa da kaybolabilir dedi. Şu an için bir tane evimize goturebilecegimiz bebeğimiz var diyoruz, diğer keseye de bir dahakine bakacağız dedi. Ben de biz birini arıyorduk, devam etmese de 2 gebelik oluşmuş olmasi bile bize yeter hocam, hayırlısı ne ise o olsun biz birine razıyız, iki olursa da başımızın ustune dedim.
Ben gebe olabilecegimi hiç aklıma getirmediğim için 35. Gün evde test yaptım. Kıpkırmızı çift çizgiyi görünce ertesi gün sağlık ocağına gittim kan verdim. 36. Günde 2213 çıktı ama öncesi ve sonrası ne kadar katladı bilmiyorum. Daha önce tüp bebek denememde sağlıklı katlanmadigi için tekrar etmeye cesaret edemedim Aile hekimim de 1000+ sağlıklı diye düşünüyoruz deyince 3 gün sonraya jinekologuma randevu aldım ve keseyi o zaman görmüştük. Hatta benim sağlık ocağı kaydimi da beklemeden yaptılar o zaman, hiç öyle kalp atışı duy sonra gel falan da demediler. Aile hekimim de 5-6 yıldır sureclerimi bildiği için çok sevinip hemen hemsiresine yönlendirdi kayıt için

Çok sevindim canım senin ve eşin için allah hayırlısını nasip etsin dediğin gbi senin sürecin zor be meşakatli geçmiş allahım sana ödül olarak 2 ödül vermiş sağlıkşa gelsinler inşallah :). Ya birde şey sorucam yolk sac nedir ben bilmiyorum onu rica etsem acarmısın

Yolk saç kesenin içinde oluşan ikinci bir kese , doktorun anlatımı yumurtanın sarısı gibi düşünün diyor. Bebeğin ilk besin kaynağı , kan hücrelerinin oluşumunu sağlıyor. Belli bir süre sonra işlevi bitiyor ve kendiliğinden kayboluyor. Yolk sac yok ise boş gebelik dönebiliyor, yolk sac olmasi bebeğin görünme ihtimalini arttırıyor. Benim tüp bebekte kese vardı ama yolk sacı hiç goremedik, kesede büyümedi olduğu gibi kaldı. Sonra da ilaçla düşük yapmıştım. Olması gereken ve olması iyi bir şey yani yolk sac yolk kesesi de deniyor

Üzüldüm canım orada özel muayene,özel hastane bulmak sıkıntılıdır değil mi kolaylıklar diliyorum umarım bir daha böyle problemleriniz olmaz canım dediğin gibi çok daha zor durumda olanlar ümidini kaybedenler var.şu süreçte hastane,doktor konusunda sıkıntı yaşasaydım çok daha huzursuz hissederdim telefonla ulaşabilmek,beklememek,istediğin gün randevuya gidebilmek bu konforu her hamile hakediyor ama allah nasip ettiyse tüm olumsuz şartlara rağmen gayet sağlıklı bebekler dünyaya geliyor hakkımızda hayırlısı.

Çok üzüldüm esra. Allah sabır ve kolaylık versin. Yaşamış biri olarak, Biraz daha büyüp ona iyice alışıp o şekildede gidebilir seni daha çok üzebilirdi. Vardır bir hayır diyelim canım..
Ben zaten yapım gereği çok çabuk üzülen biriyim. Evet çok daha zor olurdu o şekilde benim için. Kötünün kötüsü vardır her halimize bin şükür..

Anladım canım ohh ohh maşallah o varmış ya dönüşür allahın izniylede çok sevdim senin adına tebrik ediyorum tekrardan

Canım burda bir özel hastane var oda devlet gbi yani sonra bir hoca bulduk tek kendi Muayenesi var diğerlerinden pahalı ama olsun en azından temiz yani doktorda cok güler yüzlü allah şükür evet şükür halimize burda köylü daha berbat durumda ben kendim görüyorum gebe kadınlar nelerle uğraşıyor bizim bir elimiz yağda diperi balda çok şükür hep pozitif olmaya çalış modunu yükseltecek sevdiğin şeylerle uğraşmaya çalış farkı görüceksin allahın izniyle

Ben de 7 Mart'ta gidicem, şimdiden nasıl geçecek 2 hafta diyorum hele bir de şimdi ikinci kesenin durumu ne olacak diye merak ediyorum
Aynen valla ben öncesi giderim ki başka bi yere dayanamam çünkü iğnelerim de bitecek 9 gün sonra hem onları yazdırmak için hem de belki görürüm. Ay ikiz demek seninkiler çok sevindim canım sağlıkla gelsinler inşAllah. Çok güzel yaa

Yaa çok sık muayene olmak da iyi olmayabilir o nedenle ben bekleyecegim iki haftayı, anormal birşey olmadığı sürece.. Bugün itibariyle ikiz Bakalım inşallah sağlıkla devam eder de birden 4 kişi oluveriririz Çok gezdik, çok yattık yayım yasim evde bunlar bizi fena halde hizaya dizecekler gibi geliyor

Aynen ikiz kolay değil ama çok güzel oluyo çok tatlı oluyolar ben her ikiz gördüğümde istemsizce gülümsüyorum ☺☺ tek devam etse de güzel ikiz olsa da Rabbim en hayırlısını sağlıklısını versin canım

Çok sevindim sorun olmamasına, Umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…