2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Belin ağrımıyo mu

Kolay gelsin canım benimse durum aynı yemek bulaşık camaşır hiç bitmiyor daha dün süpürdü eşim evi bugun sanki pis yine ben anlamıyırum nasıl batıyor bu ev diye

Amaan boşver istediği yere gitsin ben sadece yemek yapıyorum makinaya bulaşık ve çamaşır evi de haftada 1 eşim süpürüyor ben mopla siliyorum. 2 sene bekledik biz bu mucizeyi bu süreçte arkadaşlarıma giderdim evleri almış başını gidiyor, anne mahvolmuş bitkin halde beni karşılıyor vs. Onlar bana gelmeden daha ben sofralar süslüyorum donatıyorum evim ışıl ışıl assla bir şey eksik değil dört dörtlük denebilecek düzeyde ama evimde ses yok, dökülmüyor evim ve can sıkıntısından kendimi yemeğe pastaya temizliğe vuruyordum, ah derdim ben de anne olsam da salsam şunlar gibi, benim evime gelen de vah zavallı yetişemiyor bir şeye dese diye düşünürdüm şükür o levele atmayacağım ben de o yüzden hiç bir şeyi riske atamam ve her şeyi dibine kadar yaşayacağım Rabbim nasip ederse

Ahh 9. Yılda geliyor mucizem belki de mucizelerim Dünya yansa umrumda değil. Uyumuşum az önce, miss Zaten annem kayınvalidem onlara gittiğimde de oturuyorum. Duyan acayip seviniyor, birkaç kişiye de ikiz olabileceğini söyledim herkes coşkulu bir şaşkınlıkta su an Anın tadını çıkarıyoruz yani gerisi teferruat

Şu bebek günlükleri var ya onlardan alıp yazmaya başlamak istiyorum bir an önce. Nerden baksam nerden alsam acaba bilen var mı?

Çok aşırı olmasa da var bende, özellikle sabah kalktığımda çok sis hissediyorum goguslerimi

Benimde vardı ama sanki azaldı dokunduğumda hafif dolgunluk hissediyorum o kadar.. Adet gecikmesinden farklı tek belirtimdi acıdığı için içim rahatlıyordu herşey yolunda diye..

Ben aldığımı doktora sordum kullan bi sakıncası yok dedi onu kullancam canım. Zaten 3 aya kadar kullancaz şimdi bi daha alırsam hepsi kalacak. Teşekkkürler canım
He anladım canım sormuşsun da ne kullanıyorsun diye o yüzden söyledim

Benimde vardı ama sanki azaldı dokunduğumda hafif dolgunluk hissediyorum o kadar.. Adet gecikmesinden farklı tek belirtimdi acıdığı için içim rahatlıyordu herşey yolunda diye..
Dokunmazsam hissetmiyorum şu anda öyle hafif yani. Ben de hiç hamile gibi degilim ilk günler arada oguruyordum birkaç gündür o da yok. Dün akşam diyorum ki Allah Allah olumsuz birşey mi var acaba sonra ayy Allah'ın akıllısı sabah duydun kalp atışını , ikinci keseyi gördün daha ne saçmalıyorsun dedim kendi kendime İkiz doğum yapmış bir arkadaşım var onunla yazistik, 8-9. Haftada başlar diyor bakalım artık, şimdilik gayet rahatım. Ne oburluk ne bulantı ne halsizlik.. aman dilimi isirayim , durduk yerde aramıyorum ben de

Kızlar ben bugün 6+5 im.Çok bitkin,halsizim..Ayakta 5 dk dursam başım dönüyor.Midem çok bulanıyor.Kendimi yataklardan kaldıramıyorum.Üstelik işim masa başı olmasına rağmen çalışmaya üşeniyorum.Yazı yazasım gelmiyor.Bu kadarı normal mi?Doktoruma soramadım.Doktoru geçen hafta gördüm o zaman bu kadar değildim.Kendimi m.l gibi hissediyorum ya resmen sersem gibiyim

Belin ağrımıyo mu
Ağrımıyor canım bu 3.ya alıştım heralde.Daha kilo almaya başlamadık şöyle 5 6 falan olalım öyle bel ağrısından iş yapmamazlık başlar.Ama çok uykum geliyor uyumuşum valla .

Hiç iş yapmıyorum.Eşim yemekti çamaşırdı bulaşıktı hallediyor sağ olsun ama yine de o da çalışıyor ona da kıyamıyorum kendimi kötü hissediyorum.Hafta sonuna kadın çağırcam hadi ev işleri hallolur ama ben böyle yataktan kalkamadıkca bunalım takılıyorum içim sıkılıyor yat Allah yat.Eşimle bile vakit geçiremiyorum akşamları pat uyuyakalıyorum.Ne saçımı yapasım geliyor ne bir şey.İşe giderken hazırlanmak bile işkence

kızlar benim bulantı özellikle çok fena. gerçekten yoruyor resmen ne bi şey yiyebiliyorum ne içebiliyorum. su bile içtiğimde midem bulanıyor. ne önerirsiniz?

Haha yaa çok tatlısın bende kendimi hiç hamile hissetmiyorum söylediğim insanlar ne güzel işte rahat bir hamilelik geçireceksin diyorlar ama ilk gebelik, korkular tavan bende . Bir de olumsuz şeylere denk gelince burda iyice paranoyak oldum, bir yandan diyorum ki sağlıksız bir gebelikse ne yaparsam yapayım sonlanacağı varsa sonlanır.. Bir yandan da ödüm kopuyor

Sen ben olmayasın aynı beni tarif ettin şuan

Ağrımıyor canım bu 3.ya alıştım heralde.Daha kilo almaya başlamadık şöyle 5 6 falan olalım öyle bel ağrısından iş yapmamazlık başlar.Ama çok uykum geliyor uyumuşum valla .
Evet uyku hâli ve mide bulantısı halsizlik. Okulda ders anlatırken şuan evde uyusaydım keşke diyorum sürekli dikkatim dağılıyo sonra

Ben de kısmen aynen böyleyim okuldan gelince hoop yatağa 1 2 saat yatmadan kendime gelemiyorum. Ama senin sürekli mi oluyo belirtilerin ilaç felan kullanıyo musun canım niye o kadar halsiz oluyosun ki acaba

Ben de kısmen aynen böyleyim okuldan gelince hoop yatağa 1 2 saat yatmadan kendime gelemiyorum. Ama senin sürekli mi oluyo belirtilerin ilaç felan kullanıyo musun canım niye o kadar halsiz oluyosun ki acaba
Son iki üç gündür böyleyim canım.Sen hüseyin beye gittin mi ne olmuş kesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…