2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
tutarlar Hiç endişelenme sen ,ilaçlar var , dinlenmen ve sakin kalman çok önemli ne güzel sancında çıkmamış
Evet canım bi altta ağrım oluyor aşırı bi baskı gelip gidiyor sancı sonlara doğru az çıkmış galiba bakalım durum ne gösterecek

mommm canım çok geçmiş olsun. Sakın korkma hastanede tüm tedbirler alınır içini ferah tut. Ayrıca arkadaşlar da demişler 4 5 cm açıklıkla bile iğne ilaçlarla aylar geçirenler var. Suyun gelmedikçe korkma. Çünkü ancak o durumda kesin doğuma alınıyorsun. Sancı açılma bir şekilde durdurulur.

Ya ben bunu yeni gördüm yazmadan gecemedim ben de birsey yere düşecek diye korkuyorum acaba önceden de hersey bu kadar yere düşüyor muydu

Hayırdır inşallah kız olmasın süprüz yapıp

Ben de de 33.haftada sancı cikti daha sonra duydum ki bu hafta da çoğu hamilede bir sıkıntı olmuş eskiler hep 8 ayını doldurunca bebek böyle şeyler olur derlermiş korkma inş bir sey olmaz hastane de kalman cok daha iyi öyle düşün

İnşAllah canım böyle duyduğum şeyler umut oluyor kilosu 1750-1800 arası bişey 1800e yakın dedi inşAllah Rabbim yardım eder
Hiç telaş etme eminim durcak..5.5.aylıkken başlamışti benim doğumum öyle durdurduki doktorum sonrada doğmak bilmemişti .. açıklıkla gezen kac kisi biliyorum son aylarında hicbisi olmuyor merak etme sen

Insallah ilaçla bekletirler canim sakin ol dua et elden bisey gelmiyor rabbim ne derse o olur suan nasilsin bizede haber ver ne yaptınız Nerdesiniz
İnşAllah canım şuan yoldayız hastaneye gidiyoruz ara ara ağrım oluyor aşağıya baskı şeklinde

Hiç telaş etme eminim durcak..5.5.aylıkken başlamışti benim doğumum öyle durdurduki doktorum sonrada doğmak bilmemişti .. açıklıkla gezen kac kisi biliyorum son aylarında hicbisi olmuyor merak etme sen
Ahh canım umarım benimkide öyle olur aksi bişey olmazda bekletirler inş.

Bi günde oldu ya anlamadım nolduğunu bile bişeyin yoktu valla ne zor şeyler Rabbim yardımcımız olsun sağol canım

Çok sağol canım Umarım öyle olur canım bekletebilirler inş. Az daha dayansa yeter ağrı yapıyor oda ilaçla geçer heralde

Annesi strese girersen çok etkilenir bebeğin, lütfen sakin ol. Mutlaka doğru müdahale ile süreyi uzatacaklardır

Kızlar hastane çantası için bebek kıyafetlerini koymak için kilitli poşet önermişti biri. Hangi boy almak lazım büyük orta küçük ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…