2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bana da önce doktorum hap ve efervesan verdi ama çok kötü oldum sonra oğluma hamileyken kullandığım şase yi kullanmaya başladım. Magvital bana çok iyi geldi
Bende şimdi sordum Magosit tablet verdi, dokunursa seninkini ss aldım ona bakarım demir solgar kullanmaya devam ediyo musun? Ben onu değiştirdim içeriği az geliyordu

Bende şimdi sordum Magosit tablet verdi, dokunursa seninkini ss aldım ona bakarım demir solgar kullanmaya devam ediyo musun? Ben onu değiştirdim içeriği az geliyordu
Benim doktorum da magosit tablet yazmıştı bana, ben çok memnunum. Ayağıma kramp giriyodu sabahları, sayesinde geçti.

Geçmiş olsun canım. Daha fazla açıklıkla son gününe kadar gelenler var, stres yapma hiç. Benimle aynı gün senin doğum zamanın. Hiç korkma, doktorların müdahalesiyle durduruyolar.

Artık çok hızlı kilo alacak canım korkma, müdahale ederler çok duydum senin gibi olup yatış yapıp sonra birkaç hafta daha duran sonra da çok sağlıkla doğan. Sen sakin kal, stres sana hiç iyi gelmez şu anda. İyi düşün güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Cok geçmiş olsun canim korkma allah buyuk benim kizimda 2 cm acilma olmuştu ben dedim kesin gelir cok üzülmuştum iğne ve serumla durdu hatta baya günüm geçti oyle dogurdum hemde yatmadim da allah yardimcin olsun
Sağol canım rahim uzunluğu 1in altına düşmüş 7-8 mm bişey dedi o korkutuyor beni çok öyley
Cok geçmiş olsun canim korkma allah buyuk benim kizimda 2 cm acilma olmuştu ben dedim kesin gelir cok üzülmuştum iğne ve serumla durdu hatta baya günüm geçti oyle dogurdum hemde yatmadim da allah yardimcin olsun
sağol canım aminn inş.rahim uzunluğu 1mm altına düşmüş o korkutuyor beni senin de kısalma olmuşmuydu

Olacağı varmış bebiş bir an önce annesini görmek istiyor demek ki ❤ Ama duracaktır inşallah 37. Haftayı da karnında geçirecek şimdi doğru müdahaleyle durdururlar inşallah
İnşAllah canım durur az daha dayanır

Rabbim şifa versin canim insallah bekler bebişin canim simdiye kadar böyle bir sıkıntın varmıydı rahim agzi hep mi kısaydı bir anda mi oldu
Sağol canım Yoktu son kontrolümde iyiydi herşey 1günde ağrılarım başladı ne oldu anlamadım

Sağol canım ya valla bende anlamadım hiç bişeyim yoktu düne kadar 1 günde ağrılar başladı sabah koşa koşa gittik az daha dursa yeter diyorum

Evet baya şiddetli olmuştu hemde sikinti yapma bişey olmaz dinlen doktorlarin ne diyorsa onu yap gecer

Anin canım sağol çok hazırlıksız yakalandık yeterki sağ salim gelsinde gerisi olur ederim canım Allah razı olsun

canim ne olur uzulme Rabbim hayirlisini nasio etsin daha kucuk haftalarda doganlarda var insallah ikinizde saglikli olucaksiniz dua edicem size gonlunu ferah tut miniginin sana ihtiyaci var kuzum
Sağol kuzum Allah razı olsun inşAllah sağ salim olsun herşey Rabbim bilir

Ahhh inşAllah canım ya çok korkuyorum valla 1750-1800 arası bişey dedi doğarsa birazda ödem atarsa daha da küçük kalır mı

Geçmiş olsun canım. Daha fazla açıklıkla son gününe kadar gelenler var, stres yapma hiç. Benimle aynı gün senin doğum zamanın. Hiç korkma, doktorların müdahalesiyle durduruyolar.
İnşAllah kuzum rahim uzunluğu 1mm altına düşmüş o korkutuyor beni

Allah razı olsun canım çok sağol benimde öyle olur inş. Bi kaç hafta daha dursa yeter

günaydın kimse doğurmadı dimeee..bebeler duruyo inşallah yerinde
Hahaha benimki duruyorlar

Ama gece rüyamda çok tatlı bir kız doğrduğumu gördüm eltim de oğlan doğurmuş onlarınki benimkinden gün olarak büyük tü kaynım bebeği getirip benim bebeğimin yanına tutuyordu hangimizinki güzel kilolu diyordu, herzamanki gibi rüyamda bile kıyas içindeydiler
bende benimki yeni doğmuş diyorum ama boyu onların bebeğinden bariz uzun du

Hayır olsun gördüğüm eltim hamile de değil oda yapmasın bir bebiş

Ben hala kız olmasını bekliyorum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…