- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Bende şimdi sordum Magosit tablet verdi, dokunursa seninkini ss aldım ona bakarımBana da önce doktorum hap ve efervesan verdi ama çok kötü oldum sonra oğluma hamileyken kullandığım şase yi kullanmaya başladım. Magvital bana çok iyi geldi
Benim doktorum da magosit tablet yazmıştı bana, ben çok memnunum. Ayağıma kramp giriyodu sabahları, sayesinde geçti.Bende şimdi sordum Magosit tablet verdi, dokunursa seninkini ss aldım ona bakarımdemir solgar kullanmaya devam ediyo musun? Ben onu değiştirdim içeriği az geliyordu
Geçmiş olsun canım. Daha fazla açıklıkla son gününe kadar gelenler var, stres yapma hiç. Benimle aynı gün senin doğum zamanın. Hiç korkma, doktorların müdahalesiyle durduruyolar.Kızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Kızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Sağol canım rahim uzunluğu 1in altına düşmüş 7-8 mm bişey dedi o korkutuyor beni çok öyleyCok geçmiş olsun canim korkma allah buyuk benim kizimda 2 cm acilma olmuştu ben dedim kesin gelir cok üzülmuştum iğne ve serumla durdu hatta baya günüm geçti oyle dogurdum hemde yatmadim da allah yardimcin olsun
sağol canım aminn inş.Cok geçmiş olsun canim korkma allah buyuk benim kizimda 2 cm acilma olmuştu ben dedim kesin gelir cok üzülmuştum iğne ve serumla durdu hatta baya günüm geçti oyle dogurdum hemde yatmadim da allah yardimcin olsun
İnşAllah canım durur az daha dayanırOlacağı varmış bebiş bir an önce annesini görmek istiyor demek ki ❤ Ama duracaktır inşallah 37. Haftayı da karnında geçirecekşimdi doğru müdahaleyle durdururlar inşallah
Sağol canımRabbim şifa versin canim insallah bekler bebişin canim simdiye kadar böyle bir sıkıntın varmıydı rahim agzi hep mi kısaydı bir anda mi oldu
Sağol canım ya valla bende anlamadım hiç bişeyim yoktu düne kadar 1 günde ağrılar başladı sabah koşa koşa gittik az daha dursa yeter diyorumHaydaaaa..noldu bu bebelere yaaa niye hareketlendiler.bu kadar..üzülme sakin ol canım..Allahın izniyle durur azcık daha..durmazsa da neticede hayati risk taşıycak haftada degiliz artık hicbirsey olmaz stres yapıp üzme kendini daha fazla
Evet baya şiddetli olmuştu hemde sikinti yapma bişey olmaz dinlen doktorlarin ne diyorsa onu yap gecerSağol canım rahim uzunluğu 1in altına düşmüş 7-8 mm bişey dedi o korkutuyor beni çok öyley
sağol canım aminn inş.rahim uzunluğu 1mm altına düşmüş o korkutuyor beni senin de kısalma olmuşmuydu
Anin canım sağolCanım çok geçmiş olsun. Moralini bozma hazırlıkları da kafana takma şuanda, onların hepsi hallolur yeterki sağlıcakla gelsin bebiş illa geleceksebizlere de haber ver durumun müsait oldukça. Dualarımız seninle
Sağol canımgeçmiş olsun cnm.
Sağol kuzum Allah razı olsuncanim ne olur uzulme Rabbim hayirlisini nasio etsin daha kucuk haftalarda doganlarda var insallah ikinizde saglikli olucaksiniz dua edicem size gonlunu ferah tut miniginin sana ihtiyaci var kuzum
Benim kramplara iyi geldi magnezyum, sabahları uyanır uyanmaz bacaklarıma kramp giriyordu çok şükür geçti..Bana da magnezyum vermedi doktorum, özellikle sordum gerek yok boş iş onlar dedi
İnşAllah canım bi kaç hafta daha dursa yeterGeçmiş olsun canım hiç moralini bozma bir yoluna koyarlar mutlaka. Bebişin acele etmesin biraz daha sabretsin inşallah. Allah yardımcın olsun. Hiçbişeyi düşünüp stres yapma herşey hallolur.
Dua ediyorum inş. durur canımmommm lütfen korkma geçecek buda diye bak kendine kötüyü çağırma dua et ilaçla falan durur.
Ahhh inşAllah canım ya çok korkuyorum valla 1750-1800 arası bişey dedistreste çok etkiliyor böyle durumdaçok iyi anlıyorum seni , korkularını ama sakin kalmaya çalış güzel şeyler düşün , güzel hayaller kur ❤ Bebeğin 2 kilo olmuştur , ciğer geliştirici iğne de yaparlar haftasıda iyi küveze bile gerek kalmayabilir ❤
İnşAllah kuzum rahim uzunluğu 1mm altına düşmüş o korkutuyor beniGeçmiş olsun canım. Daha fazla açıklıkla son gününe kadar gelenler var, stres yapma hiç. Benimle aynı gün senin doğum zamanın. Hiç korkma, doktorların müdahalesiyle durduruyolar.
Allah razı olsun canım çok sağolArtık çok hızlı kilo alacak canım korkma, müdahale ederler çok duydum senin gibi olup yatış yapıp sonra birkaç hafta daha duran sonra da çok sağlıkla doğan. Sen sakin kal, stres sana hiç iyi gelmez şu anda. İyi düşün güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Ağrım oluyor aşağıda aşırı bir baskı gelip gelip gidiyor kısalıktan kaynaklıEvet baya şiddetli olmuştu hemde sikinti yapma bişey olmaz dinlen doktorlarin ne diyorsa onu yap gecer
Hahaha benimki duruyorlargünaydın kimse doğurmadı dimeee..bebeler duruyo inşallah yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?