2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağol canım çok korkuyorum valla ağlamak geliyor sürekli bi günde noldu anlamadım az daha dursa 35lere gelseydim korkmazdım bu kadar inş. Rabbim yardımcımız olsun
Canımm korkma, benim 20. Haftada 1cm olmuştu rahimağzı, sonra dikişler iğneler ilaçlarla geldim bugüne. Hiç kalkmadan yatacağın için baskı da azalıcak, bikaç hafta daha durur kesin. Hemen 1 cm e düştü diye gelmiyolar merak etme. Malesef bu rahimağzı açılması çok sinsi bişey, ağrısız oluyo farketmiyo insan. Diğer kızlar da artık fazla ayakta fln kalmayın, çokkk var böyle açılmalar bu haftalarda.

Ahh canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Ağrım kasılmam da yok ondan mi vermedi acaba . Yarın soracağım
Bana da vermedi doktorum. Demir dokundugu icin multivitamin bile kullanmiyorum. Sikayetin olmayinca vermemis olabilir. Folik asit, demuir gibi olmazsa olmaz bir sey degil sanirim.
Sen hiç nstye girdin mi? Günlerimiz yakın ben hala girmedim de bizde mi bir tuhaflık var merak ediyorum.
anamm ben 32. Haftadan itibaren her hafta giriyorum. Arkadaşlarımda var hamile olan onlarda giriyor.
Ben de girmedim. Su hafta girersin bile demedi.
Benim arkadasimi 5 aylikken 4 cm aciklikla dogum basladi artik doye sevk ettiler. Ilaclar, dinlenme derken aylar sonra dogurdu. Hatta sunni sanci ile de olmadi da sezeryana aldilar. Hazirliklari hic dusunme. Bugun dogsa bi bez bi tulum bi de sen, baska bir seye ihtiyaci yok. Zaten 2 kiloya gelmis. Insallah bunlar heyecanli anilar olarak kalacak.

Doktorum normalde nstye 35de sokuyorum dedi bana şeker pldugun için 32-33de girceksin dedi ama normali 35dedi bnde 33deyim girmedim daha ama sancın falan oldugunda direk gelip girebilirsin dedi

Ayyy inşAllah kuzum ya gerçektende öyle bi anda noldu anlamdım hiç bişey yoktu bir günde oldu hiç bi iş bişeyde yapmıyordum ağrın oluyormuydu canım baskı şeklinde altta patlıycak gibi

Bende şimdi sordum Magosit tablet verdi, dokunursa seninkini ss aldım ona bakarım demir solgar kullanmaya devam ediyo musun? Ben onu değiştirdim içeriği az geliyordu
Demir ilacım hep gynoferon kesintisiz bunu kullanıyorum, magnezyum magvital, vitamin regenesis max, bunlarla mutlaka solgar ester C kullandım. Şimdi doğumdan sonra kendimi daha hızlı toplayayım diye osteocare başladı ve quercetin solgarın başladı

İnşAllah canım böyle duyduğum şeyler umut oluyor kilosu 1750-1800 arası bişey 1800e yakın dedi inşAllah Rabbim yardım eder

Ahhh inşAllah canım ya çok korkuyorum valla 1750-1800 arası bişey dedi doğarsa birazda ödem atarsa daha da küçük kalır mı

hiç üzme kendini daha hamileliğin başında açılma olupta 9 ayını tamamlayanlar oluyor rahim uzunluğu kısalacak ki açılma olacak , açılma olması demek rahim uzunluğunun kısalması demek .
Yalnız hastane yemekleri güzel olmuyor ve streste kötü etkiliyor sana bebeğe kilo aldırıcı yiyecekler getirsinler Ben hastanede her yattığımda bir kilo vermiştim karnım bile küçülmüştü Açılma olması doğacak anlamına gelmiyor , sancın olmasın o açılmayı arttırır, tetikler o yüzden hiç strese sokma kendini güzel yanlarını düşün birazcık daha bebeğin büyüsün pandemi patlamadan yavruna kavuşacaksın

Ayyy inşAllah kuzum ya gerçektende öyle bi anda noldu anlamdım hiç bişey yoktu bir günde oldu hiç bi iş bişeyde yapmıyordum ağrın oluyormuydu canım baskı şeklinde altta patlıycak gibi

Evet tabi ilk zamanlar oluyodu ama ilaçlar ve serum çok kısa zamanda etki ediyo. Forumda “rqhimağzı yetmezliğinden erken doğum yapanlar” grubu var oradaki arkadaşlar resmen sıfırlanmış rahimle 38’e kdar geldiler. Onlarla da yazışıyoruz hep. Bak samimi söylüyorum öyle cört diye çıkmıyolar yatıp ilaçları alınca. Tecrübe konuşuyo kız :) moral vermek için demiyorum, sen çok şanslısın farkedilip önlem alındığı için, bi anda suyun da gelebilirdi

Evt mertur doğru söylüyo, eşine söyle ceviz fındık muz fln alsın hastaneye. Ben de yatarken kıtipiyoz peynir ekmek koyuyodu önüme, bide özel hastane, ulen hamileyiz :))

Canım şuan rahim uzunluğu 1m altında ondan korkuyorum bi anda açılırsa diye o kdr kısayken tutabilirler mi evet yemekler güzel olmuyor bakalım nasıl geçecek sancım az çıktı herlde nstde ilk başta yoktu ağrım var altta gelip gidiyor kısalıktan kaynaklı.. iyi düşünmeye çalışıyorum canım inş. Düşündüğüm gibi olur desteğin için teşekkür ederim

Vajina agrisi,regl agrisina ek olarak ishal de var bende onu yazmayi unutmusum..nerden cikti bu ishal anlamadim

Ah canım benim üzülme, dualarımız seninle inşallah biraz daha büyür bebeğin, hiçbir şeyi hazır diye üzme kendini herşey hallolur yeter ki siz iyi olun

Evt mertur doğru söylüyo, eşine söyle ceviz fındık muz fln alsın hastaneye. Ben de yatarken kıtipiyoz peynir ekmek koyuyodu önüme, bide özel hastane, ulen hamileyiz :))
Hiç farketmiyor özel / devlet Hamile nasıl hem kendini hem bebeği beslesin, hasta nasıl iyileşsin

tutarlar Hiç endişelenme sen ,ilaçlar var , dinlenmen ve sakin kalman çok önemli ne güzel sancında çıkmamış

Ahhh canım içimi rahatlattın İnş. Bi aksilik çıkmazda bekletirler çok var rahim yetmezliği olan arkadaşlar zor bi durum ya.. az kalmıştı napalım bunada şükür bende ona şükrediyorum bi anda herşey olabilirdi Allah korudu gene canım

Doğru canım söglediğiniz iyi oldu aldırayım bende zaten bu aralar midem çok hassastı bişey yiyemem şimdi tabi acil doğuma girmezsem yapıcam bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…