- 10 Şubat 2020
- 316
- 408
- 18
Canımm korkma, benim 20. Haftada 1cm olmuştu rahimağzı, sonra dikişler iğneler ilaçlarla geldim bugüne. Hiç kalkmadan yatacağın için baskı da azalıcak, bikaç hafta daha durur kesin. Hemen 1 cm e düştü diye gelmiyolar merak etme. Malesef bu rahimağzı açılması çok sinsi bişey, ağrısız oluyo farketmiyo insan. Diğer kızlar da artık fazla ayakta fln kalmayın, çokkk var böyle açılmalar bu haftalarda.Sağol canımçok korkuyorum valla ağlamak geliyor sürekli bi günde noldu anlamadım az daha dursa 35lere gelseydim korkmazdım bu kadar inş. Rabbim yardımcımız olsun
Ahh canım çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Bana da vermedi doktorum. Demir dokundugu icin multivitamin bile kullanmiyorum. Sikayetin olmayinca vermemis olabilir. Folik asit, demuir gibi olmazsa olmaz bir sey degil sanirim.Ağrım kasılmam da yok ondan mi vermedi acaba . Yarın soracağım
Sen hiç nstye girdin mi? Günlerimiz yakın ben hala girmedim de bizde mi bir tuhaflık var merak ediyorum.
Ben de girmedim. Su hafta girersin bile demedi.anamm ben 32. Haftadan itibaren her hafta giriyorum. Arkadaşlarımda var hamile olan onlarda giriyor.
Benim arkadasimi 5 aylikken 4 cm aciklikla dogum basladi artik doye sevk ettiler. Ilaclar, dinlenme derken aylar sonra dogurdu. Hatta sunni sanci ile de olmadi da sezeryana aldilar. Hazirliklari hic dusunme. Bugun dogsa bi bez bi tulum bi de sen, baska bir seye ihtiyaci yok. Zaten 2 kiloya gelmis. Insallah bunlar heyecanli anilar olarak kalacak.Kızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Ayyy inşAllah kuzum ya gerçektende öyle bi anda noldu anlamdım hiç bişey yoktu bir günde oldu hiç bi iş bişeyde yapmıyordum ağrın oluyormuydu canım baskı şeklinde altta patlıycak gibiCanımm korkma, benim 20. Haftada 1cm olmuştu rahimağzı, sonra dikişler iğneler ilaçlarla geldim bugüne. Hiç kalkmadan yatacağın için baskı da azalıcak, bikaç hafta daha durur kesin. Hemen 1 cm e düştü diye gelmiyolar merak etme. Malesef bu rahimağzı açılması çok sinsi bişey, ağrısız oluyo farketmiyo insan. Diğer kızlar da artık fazla ayakta fln kalmayın, çokkk var böyle açılmalar bu haftalarda.
Demir ilacım hep gynoferon kesintisiz bunu kullanıyorum, magnezyum magvital, vitamin regenesis max, bunlarla mutlaka solgar ester C kullandım. Şimdi doğumdan sonra kendimi daha hızlı toplayayım diye osteocare başladı ve quercetin solgarın başladıBende şimdi sordum Magosit tablet verdi, dokunursa seninkini ss aldım ona bakarımdemir solgar kullanmaya devam ediyo musun? Ben onu değiştirdim içeriği az geliyordu
İnşAllah canım böyle duyduğum şeyler umut oluyorBana da vermedi doktorum. Demir dokundugu icin multivitamin bile kullanmiyorum. Sikayetin olmayinca vermemis olabilir. Folik asit, demuir gibi olmazsa olmaz bir sey degil sanirim.
Ben de girmedim. Su hafta girersin bile demedi.
Benim arkadasimi 5 aylikken 4 cm aciklikla dogum basladi artik doye sevk ettiler. Ilaclar, dinlenme derken aylar sonra dogurdu. Hatta sunni sanci ile de olmadi da sezeryana aldilar. Hazirliklari hic dusunme. Bugun dogsa bi bez bi tulum bi de sen, baska bir seye ihtiyaci yok. Zaten 2 kiloya gelmis. Insallah bunlar heyecanli anilar olarak kalacak.
Ahhh inşAllah canım ya çok korkuyorum valla 1750-1800 arası bişey dedidoğarsa birazda ödem atarsa daha da küçük kalır mı
Ayyy inşAllah kuzum ya gerçektende öyle bi anda noldu anlamdım hiç bişey yoktu bir günde oldu hiç bi iş bişeyde yapmıyordum ağrın oluyormuydu canım baskı şeklinde altta patlıycak gibi
33+0 da girdim canim...hersey normal dedi o zaman...yarin yine girerim nst ye..sen en son ne zaman gittin kontrole..Sen hiç nstye girdin mi? Günlerimiz yakın ben hala girmedim de bizde mi bir tuhaflık var merak ediyorum.
hiç üzme kendini daha hamileliğin başında açılma olupta 9 ayını tamamlayanlar oluyorrahim uzunluğu kısalacak ki açılma olacak , açılma olması demek rahim uzunluğunun kısalması demek .
Yalnız hastane yemekleri güzel olmuyor ve streste kötü etkiliyor sana bebeğe kilo aldırıcı yiyecekler getirsinlerBen hastanede her yattığımda bir kilo vermiştim karnım bile küçülmüştü Açılma olması doğacak anlamına gelmiyor , sancın olmasın o açılmayı arttırır, tetikler o yüzden hiç strese sokma kendini güzel yanlarını düşün birazcık daha bebeğin büyüsün pandemi patlamadan yavruna kavuşacaksın
Evt mertur doğru söylüyo, eşine söyle ceviz fındık muz fln alsın hastaneye. Ben de yatarken kıtipiyoz peynir ekmek koyuyodu önüme, bide özel hastane, ulen hamileyiz :))Ayyy inşAllah kuzum ya gerçektende öyle bi anda noldu anlamdım hiç bişey yoktu bir günde oldu hiç bi iş bişeyde yapmıyordum ağrın oluyormuydu canım baskı şeklinde altta patlıycak gibi
Canım şuan rahim uzunluğu 1m altında ondan korkuyorum bi anda açılırsa diye o kdr kısayken tutabilirler mihiç üzme kendini daha hamileliğin başında açılma olupta 9 ayını tamamlayanlar oluyorrahim uzunluğu kısalacak ki açılma olacak , açılma olması demek rahim uzunluğunun kısalması demek .
Yalnız hastane yemekleri güzel olmuyor ve streste kötü etkiliyor sana bebeğe kilo aldırıcı yiyecekler getirsinler ❤Ben hastanede her yattığımda bir kilo vermiştim karnım bile küçülmüştüAçılma olması doğacak anlamına gelmiyor , sancın olmasın o açılmayı arttırır, tetikler o yüzden hiç strese sokma kendini güzel yanlarını düşün birazcık daha bebeğin büyüsün pandemi patlamadan yavruna kavuşacaksın ❤
Vajina agrisi,regl agrisina ek olarak ishal de var bende onu yazmayi unutmusum..nerden cikti bu ishal anlamadimgunaydin kizlar dun herkes icin zor bir gece olmus hepimiz iyice zorlanmaya basladik hayirlisi bende de surekli bir regl agrisi var bu sabahta ishal oldum dun kabizdim halbuki valla her sey iyice sasti artik vucudumu anlamiyorum hele ki lavoba o kadar zor geliyor ki bizim evde klasik var egilip kalkmak cok zor oluyor sonrasinda mutlaka agrim oluyor ama demek ko egilip kalkmak ise yariyor akintimda baya artti valla bekliyorum artik hrycanla
Ah canım benim üzülme, dualarımız seninle inşallah biraz daha büyür bebeğin, hiçbir şeyi hazır diye üzme kendini herşey hallolur yeter ki siz iyi olunKızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Cnm hic merak etme, haftalarimiz gayet iyi...hic bir sorunun olmaz endislenme senAhhh inşAllah canım ya çok korkuyorum valla 1750-1800 arası bişey dedidoğarsa birazda ödem atarsa daha da küçük kalır mı
Hiç farketmiyor özel / devletEvt mertur doğru söylüyo, eşine söyle ceviz fındık muz fln alsın hastaneye. Ben de yatarken kıtipiyoz peynir ekmek koyuyodu önüme, bide özel hastane, ulen hamileyiz :))
Canım şuan rahim uzunluğu 1m altında ondan korkuyorum bi anda açılırsa diye o kdr kısayken tutabilirler mievet yemekler güzel olmuyor bakalım nasıl geçecek sancım az çıktı herlde nstde ilk başta yoktu ağrım var altta gelip gidiyor kısalıktan kaynaklı.. iyi düşünmeye çalışıyorum canım inş. Düşündüğüm gibi olur desteğin için teşekkür ederim ❤
Ahhh canım içimi rahatlattınEvet tabi ilk zamanlar oluyodu ama ilaçlar ve serum çok kısa zamanda etki ediyo. Forumda “rqhimağzı yetmezliğinden erken doğum yapanlar” grubu var oradaki arkadaşlar resmen sıfırlanmış rahimle 38’e kdar geldiler. Onlarla da yazışıyoruz hep. Bak samimi söylüyorum öyle cört diye çıkmıyolar yatıp ilaçları alınca. Tecrübe konuşuyo kız :) moral vermek için demiyorum, sen çok şanslısın farkedilip önlem alındığı için, bi anda suyun da gelebilirdi
Doğru canım söglediğiniz iyi oldu aldırayım bende zaten bu aralar midem çok hassastı bişey yiyemem şimdi tabi acil doğuma girmezsem yapıcam bunlarıEvt mertur doğru söylüyo, eşine söyle ceviz fındık muz fln alsın hastaneye. Ben de yatarken kıtipiyoz peynir ekmek koyuyodu önüme, bide özel hastane, ulen hamileyiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?