- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Ben de uzun zamandır tekrarlayan ishal var daha doğrusu magnezyuma başladığımdan beri. Malesef ishal tetikliyor bu tür ağrı ve kasılmaları. Mümkün mertebe ishal veya gaz olmamaya çalışmak lazım ama ne mümkün bu sıcaklarda.Vajina agrisi,regl agrisina ek olarak ishal de var bende onu yazmayi unutmusum..nerden cikti bu ishal anlamadim
Bi günde oldu ya anlamadım nolduğunu bile bişeyin yoktuvalla ne zor şeyler Rabbim yardımcımız olsun sağol canım
26 X 28 kullandım ben :)Kızlar hastane çantası için bebek kıyafetlerini koymak için kilitli poşet önermişti biri. Hangi boy almak lazım büyük orta küçük ?
Benim kramplara iyi geldi magnezyum, sabahları uyanır uyanmaz bacaklarıma kramp giriyordu çok şükür geçti..
ah bu doktorlar ah
Sağol canımAnnesi strese girersen çok etkilenir bebeğin, lütfen sakin ol. Mutlaka doğru müdahale ile süreyi uzatacaklardır
Sağol canımBen de uzun zamandır tekrarlayan ishal var daha doğrusu magnezyuma başladığımdan beri. Malesef ishal tetikliyor bu tür ağrı ve kasılmaları. Mümkün mertebe ishal veya gaz olmamaya çalışmak lazım ama ne mümkün bu sıcaklarda.
mommm merak etme 1 cm açıklık demek erken doğum demek değil, çok rahat ilaç takviyesi ile duracaktır merak etme. Sen stres olma, bak gör ki yarın daha güçlü hissedeceksin. Rahim ağzı yetmezliği grubunu da takip ediyorum ben orada bir anne sıfır rahim ağzı ile 2 aydan fazla ayı devirdi, bebek dikişlerde idi. Düşün ne durumlar oluyor, 1 cm bebeğini ve seni riske atacak bir ölçü değil gerekli önlemler alındıktan sonra. Ne güzel erkenden de fark etmişsin ayrıca, gerçekten açıklık mevzusu çok sinsi.
Benimkinin kafasından seninki de vallla mis tertemiz kılçıksızzBende kramp yok canım, birkaç kez oldu badem ceviz fındık ve muz yemeye başladım geçirdi, bizim doktor zaten rahat ne tahlil veriyo ne nst ne vitamin ne bişey
Ya ben bunu yeni gördüm yazmadan gecemedim ben de birsey yere düşecek diye korkuyorum acaba önceden de hersey bu kadar yere düşüyor muydu
Canim ben marketteki en büyüğü aldim ama o bile bence küçük 25 31 sanirim boyutuKızlar hastane çantası için bebek kıyafetlerini koymak için kilitli poşet önermişti biri. Hangi boy almak lazım büyük orta küçük ?
Ayy cidden yere bişey düşmesin ayakkabılarımı giyemiyorum hele spor ayakkabı zulüm eşimde bakıyor nasıl giyiyor diye yardımcı ol bi diyorum anca öylesurekli esime sesleniyorum yere düştü diye magazaya gidiyorum hersey yerlerde esimde inadimami yapiyosun diyor sanirim korkunca oluyor sakarlik
Ayakkabıdan terlige gectim artik cok zorluyordu beni eşim gülüyor hep diyorum karnina 2 kilo karpuz bağlayım yat kalk yemek ye ayakkabi giy goreyim seniAyy cidden yere bişey düşmesin ayakkabılarımı giyemiyorum hele spor ayakkabı zulüm eşimde bakıyor nasıl giyiyor diye yardımcı ol bi diyorum anca öyle
Kızz valla aynısını bende dedimAyakkabıdan terlige gectim artik cok zorluyordu beni eşim gülüyor hep diyorum karnina 2 kilo karpuz bağlayım yat kalk yemek ye ayakkabi giy goreyim seni
2 gündür bende de ağrılar çoğaldı malesef
Gecmis olsun ,ayni doktorda tup bebek yaptirmistik.Hangi hastaneye yonlendirdiler seni,ciger gelistirici falan yaparlar her ihtimale karsi,ama en onemli sey sakin olman stres yapma sakin.Sağol canımevet durduruyorlar inş. Benimkinide durdururlar çok korktum sabah uzunlukta 1mm altına düşmüş iyi ki evde doğurmadım bişey olmadı diye şükrediyorum ağrılar çok oldu dünden beri bi anda ya bi gün öncesi hiç bişeyim yoktu anlık işte herşey Allah’a emanetiz hemde nasıl sinsi bişey
Yani kolay gelebilir tabi de ben çok gerekli bişey gibi görmedim. Ne kadar süre kullanılabilir ki ?zaten baya masraflı çıktılar bize bebişler ona da para ödeyemem vallaonların masraf çıkaran taraflarını yerim ama
Kızz valla aynısını bende dedimbende terlik giyiyorum genelde ama yürüyüşte yoruyor terlik mecbur spor ayakkabı giyiyorum
NST İÇİM 38 GEC DEĞİLMİ mesela 35 36da sancıları cıkan biri içinbenimde bu durumlar olmadaydı 38 de girecektimdiğerlerinde de 38 de başlamıştı nst
Kızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Kızlar hastane çantası için bebek kıyafetlerini koymak için kilitli poşet önermişti biri. Hangi boy almak lazım büyük orta küçük ?
Vajina agrisi,regl agrisina ek olarak ishal de var bende onu yazmayi unutmusum..nerden cikti bu ishal anlamadim
NST İÇİM 38 GEC DEĞİLMİ mesela 35 36da sancıları cıkan biri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?