2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vajina agrisi,regl agrisina ek olarak ishal de var bende onu yazmayi unutmusum..nerden cikti bu ishal anlamadim
Ben de uzun zamandır tekrarlayan ishal var daha doğrusu magnezyuma başladığımdan beri. Malesef ishal tetikliyor bu tür ağrı ve kasılmaları. Mümkün mertebe ishal veya gaz olmamaya çalışmak lazım ama ne mümkün bu sıcaklarda.
Bi günde oldu ya anlamadım nolduğunu bile bişeyin yoktu valla ne zor şeyler Rabbim yardımcımız olsun sağol canım
mommm merak etme 1 cm açıklık demek erken doğum demek değil, çok rahat ilaç takviyesi ile duracaktır merak etme. Sen stres olma, bak gör ki yarın daha güçlü hissedeceksin. Rahim ağzı yetmezliği grubunu da takip ediyorum ben orada bir anne sıfır rahim ağzı ile 2 aydan fazla ayı devirdi, bebek dikişlerde idi. Düşün ne durumlar oluyor, 1 cm bebeğini ve seni riske atacak bir ölçü değil gerekli önlemler alındıktan sonra. Ne güzel erkenden de fark etmişsin ayrıca, gerçekten açıklık mevzusu çok sinsi.

Benim kramplara iyi geldi magnezyum, sabahları uyanır uyanmaz bacaklarıma kramp giriyordu çok şükür geçti..
ah bu doktorlar ah

Bende kramp yok canım, birkaç kez oldu badem ceviz fındık ve muz yemeye başladım geçirdi, bizim doktor zaten rahat ne tahlil veriyo ne nst ne vitamin ne bişey

Annesi strese girersen çok etkilenir bebeğin, lütfen sakin ol. Mutlaka doğru müdahale ile süreyi uzatacaklardır
Sağol canım sabaha göre biraz daha iyiyim sabah duyar duymaz ağlamaya başladım doktorumda sakin olmamı söyledi inş. Az daha bekler

Sağol canım evet durduruyorlar inş. Benimkinide durdururlar çok korktum sabah uzunlukta 1mm altına düşmüş iyi ki evde doğurmadım bişey olmadı diye şükrediyorum ağrılar çok oldu dünden beri bi anda ya bi gün öncesi hiç bişeyim yoktu anlık işte herşey Allah’a emanetiz hemde nasıl sinsi bişey

Ya ben bunu yeni gördüm yazmadan gecemedim ben de birsey yere düşecek diye korkuyorum acaba önceden de hersey bu kadar yere düşüyor muydu
surekli esime sesleniyorum yere düştü diye magazaya gidiyorum hersey yerlerde esimde inadimami yapiyosun diyor sanirim korkunca oluyor sakarlik

surekli esime sesleniyorum yere düştü diye magazaya gidiyorum hersey yerlerde esimde inadimami yapiyosun diyor sanirim korkunca oluyor sakarlik
Ayy cidden yere bişey düşmesin ayakkabılarımı giyemiyorum hele spor ayakkabı zulüm eşimde bakıyor nasıl giyiyor diye yardımcı ol bi diyorum anca öyle

Ayy cidden yere bişey düşmesin ayakkabılarımı giyemiyorum hele spor ayakkabı zulüm eşimde bakıyor nasıl giyiyor diye yardımcı ol bi diyorum anca öyle
Ayakkabıdan terlige gectim artik cok zorluyordu beni eşim gülüyor hep diyorum karnina 2 kilo karpuz bağlayım yat kalk yemek ye ayakkabi giy goreyim seni

Ayakkabıdan terlige gectim artik cok zorluyordu beni eşim gülüyor hep diyorum karnina 2 kilo karpuz bağlayım yat kalk yemek ye ayakkabi giy goreyim seni
Kızz valla aynısını bende dedim bende terlik giyiyorum genelde ama yürüyüşte yoruyor terlik mecbur spor ayakkabı giyiyorum

2 gündür bende de ağrılar çoğaldı malesef
Gecmis olsun ,ayni doktorda tup bebek yaptirmistik.Hangi hastaneye yonlendirdiler seni,ciger gelistirici falan yaparlar her ihtimale karsi,ama en onemli sey sakin olman stres yapma sakin.
Birde her gittiginde rqhim uzunluguna bakiyormuydu doktorun ?

Sen içini ferah tut bebeğim, güzel şeyler hayal et. Kötü düşünüp kötüyü çağırmamaya çalış. Bebişkon da 2.000 gramı geçer o arada, sonra tıpış tıpış eve gelir doğumu beklersiniz amiiiinnnnn ❤❤❤❤

Kızlar hastane çantası için bebek kıyafetlerini koymak için kilitli poşet önermişti biri. Hangi boy almak lazım büyük orta küçük ?

Ben bundan aldım kuzum. Hem daha sonrada kullanırım diye düşünüyorum hemde fiyatı uygun

Eklentiler

• Screenshot_20200902-152325.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 41
Vajina agrisi,regl agrisina ek olarak ishal de var bende onu yazmayi unutmusum..nerden cikti bu ishal anlamadim

Bende iki üç gündür ishaldim. Çorap giymeyi bıraktığımı farkettim, çorabı tekrar giyince düzeldim. Giyebiliyorsanız bir deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…