2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
nasılsın , durumunuz nasıl
Yatış yapıldı canım serum bağlandı ciğer geliştirici vuruldu ağrım oluyor açıklık 2,3 cm dedi 5mm uzunluk dedi kahverengi leke geliyor ciğer geliştirici dozların üstünden 24 saat geçmesi gerekiyormuş önce onu görelim dedi sonra duruma göre alabilirlermiş

Doktorlqr ne diyor peki? Yatisin yapildi mi?
Rahim uzunlugun iyiymis aslinda, bende bugunlerde vajinada cok baski hissediyorum,resmen vajinada sızı oluyor korkmuyor degilim .
Sende rahat ol ,bekleyecek biraz daha bebegin oyle dusun
Yapıldı yatıyorum şuan serum bağlı. Ağrım oluyor bi anda bi giriyor alta baskı şeklinde bakalım ne kadar dayanacak

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.İğneler işe yarar merak etme haftanda sınır hafta inşaAllah durur bebiş ama yinede kilosuda haftasıda iyi.Sen sakin kalmaya çalış dualatım seninle

sakin olmaya çalış ki ciğer geliştirici iğne vücudunda yayılsın bebeğe etki etsin serum ,ilaç ile durdurulabilir

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.İğneler işe yarar merak etme haftanda sınır hafta inşaAllah durur bebiş ama yinede kilosuda haftasıda iyi.Sen sakin kalmaya çalış dualatım seninle
Sağol canım benim aminn durduğu kadar tutacaklar bi aksilik olmazsa bakalım

Bana da öyle geldi ama ultrasondan kaynaklı galiba ultrason öyle çıkarmış sonucu bi de bu doktora ilk gidişimdi ultrason için belki de cihazdan cihaza fark vardır bilemiyorum yani canım (
O zmn dert etme bence kilosu iyi dogru ölçüm yaptıysa o haftalarda normal yani

Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor?benim bugun kontrol vardı bebiş 32+4 ve 2400gr dedi doktor .birde 10 gün öndeymiş bebiş .artık kontroller 2 haftada bir olacak Ve nst ye gireceksin dedi inşallah haftasına göre bebiş biraz tombik mi acaba anlamadım

İyiyiz canım sen nasılsın? Maşallah bebişe, kilosu falan çok iyi, önde olduğu belli. Bende 32+4’üm, 34’te gidicem kontrole. Daha hiç nst’den bahsetmedi benim doktor.

İyiyiz canım sen nasılsın? ☺ Maşallah bebişe, kilosu falan çok iyi, önde olduğu belli. Bende 32+4’üm, 34’te gidicem kontrole. Daha hiç nst’den bahsetmedi benim doktor.
İyiyim çok şükür Birde Artık nst icin 34 haftadan başlıyoruz tabi sancın öncekiler hafta yoksa .bu arada bizim bebişler seninle aynı gün doğacak galiba Sezeryan benim 38 haftalık olunca Doğum olacak büyük ihtimalle seninde öyle canım

kizlar daha demin lavobada peceteye coo hafif pembe renkte bir kan geldi az bir sekilde nisan degildir diye dusunuyorum o daha farkli bir yapida ve daha cok oluyir sanirim ped koydum takip edeyim diye suan yoj bir sey ne yapsam beklesem takip etsem mi yarin hastaneye mi gitsem

İyiyiz canım sen nasılsın? Maşallah bebişe, kilosu falan çok iyi, önde olduğu belli. Bende 32+4’üm, 34’te gidicem kontrole. Daha hiç nst’den bahsetmedi benim doktor.
Maşallah. Kızlar ben de 32+3üm 34 gideceğim kontrole. Nst ye de 36 da alacakmış. Yaklaştıkça heyecan artıyor. Umarım hepimiz için en hayırlı şekilde atlatmak nasip olur bu süreci.

kızlar karşılaştırma yapıp bence moral bozmayın. her bebeğin gelişimi her annenin hamileliği kendine özeldir. ben şahsen doktor birşey demediği sürece hiç takılmıyorum kiloya boya. bizim de son kontrolde 1 hafta öne geçmişti bu zamana kadar günüyle uyumlu bebek.
geriden gelen bebişlerde de doktor zaten riskli birşey görse söyler. ölçümler farklı oluyor bu net birşey. niye öyle niye böyle diye takılmayın doktorunuza güvenin.
kızıma doktor doğumdan 4 gün önce 3400civarı demişti 3260doğdu.3100 ile hastaneden çıktık. demem o ki rahat olun son zamanlarınızı stresle mahvetmeyin.

tarifin nişan gibi cnm. bence doktorunu bilgilendşr

5-6 gün birşey değil canım canını sıkma. Ölçümden ölçüme bile değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…