Herkes ayni durumda galiba bazen düşen şeyi esim gelene kadar almiyorum yerden cok zorluyor beni
O benlerle ilgili bişey okumuştum. Onlardan salgılanan sıvı bebeğin emmesini sağlıyormuş. Onlar da boşuna değil canım Rabbimin hikmeti işteKızlar göğüsümün kahverengi kısmında minik minik et beni gibi bişeyler çıkmış. Bugün fark ettimSizce normal mi? Haftaya randevum var beklesem mi ciddi bişey midir? Ne yapayım bilemedim başına gelen var mı?
Çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle Rabbim en hayırlısını versin. İlaçla durduracaklar diye güzel düşünelim güzel olsun. Doğarsa da sabırsız yavruşKızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Geçmiş olsun canım sana daBenim de dün sancılarım çıktı açıklık 1cm dendibugünde hastanedeyim dua edin inşaAllah kendim sancı hissetmiyorum
Nişan olabilir ama olmasada kan gelmesi normal değil hareketlerinde bi sıkıntı yoksa yarını bekle ama ben senin yerinde olsam hemen giderim garanti olsunkizlar daha demin lavobada peceteye coo hafif pembe renkte bir kan geldi az bir sekilde nisan degildir diye dusunuyorum o daha farkli bir yapida ve daha cok oluyir sanirim ped koydum takip edeyim diye suan yoj bir sey ne yapsam beklesem takip etsem mi yarin hastaneye mi gitsem
Bence nişana benziyo ama bi doktoruna sor.istersen belki çağırır muayeneyekizlar daha demin lavobada peceteye coo hafif pembe renkte bir kan geldi az bir sekilde nisan degildir diye dusunuyorum o daha farkli bir yapida ve daha cok oluyir sanirim ped koydum takip edeyim diye suan yoj bir sey ne yapsam beklesem takip etsem mi yarin hastaneye mi gitsem
Canim önemli bir gerilik degildir doktorum ultrasondan ultrasona olcenden ölçene değişir demisti bebegin konumu durusu bile etkiliyor 200 300 grm oynayabilir dedi hic kafana takma beslenmene bak canim senKızlar merhaba nasılsınız? Ben bugün nstye girdim ultrasonda da baktılar hiç bir sorun ve ya sancı felan da çıkmadı bebek 1800 olmuş dedi. Ama 5 6 gün geride kalmış dedi bebek ama bi sıkıntısı yok dedi. Canım sıkıldı ya bebeği geriden gelen var mı bugüne kadar olmuştu ama 1 2 gün geriden geliyodu
Kesinlikle hepimiz aynı durumdayız. Bi de her şeyi yere düşürmemizin sebebi cidden sakarlıktan. Tansiyonumuzla alakalı bu ve bebeğin hareketleri dengemizi bozuyor. Ben de eşime söylüyorum çoğu zaman al diye ama eğilmeden squat hareketi faydalı diye squat yapar gibi alıyorumHerkes ayni durumda galiba bazen düşen şeyi esim gelene kadar almiyorum yerden cok zorluyor beni
Evet canım bakalım doğumlarımız ne zaman olacakvitamin decavit kan ilacı da ferrum kullanıyorum canım. Kan ilacını hergün bi tane alıyorum da decavit midemi bulandırıyo ve kocaman 2 aydır 4-5 tane içmişimdir.
Benim de dün sancılarım çıktı açıklık 1cm dendibugünde hastanedeyim dua edin inşaAllah kendim sancı hissetmiyorum
Geri kalkamıyorum ki squat yapayimKesinlikle hepimiz aynı durumdayız. Bi de her şeyi yere düşürmemizin sebebi cidden sakarlıktan. Tansiyonumuzla alakalı bu ve bebeğin hareketleri dengemizi bozuyor. Ben de eşime söylüyorum çoğu zaman al diye ama eğilmeden squat hareketi faydalı diye squat yapar gibi alıyorum
Evet canım aynı günlerdeyiz, senin erkek benim kız.İyiyim çok şükür ☺Birde Artık nst icin 34 haftadan başlıyoruz tabi sancın öncekiler hafta yoksa .bu arada bizim bebişler seninle aynı gün doğacak galiba☺Sezeryan benim 38 haftalık olunca Doğum olacak büyük ihtimalle seninde öyle canım ☺
Seninle de 1 gün var aramızda.Maşallah. Kızlar ben de 32+3üm 34 gideceğim kontrole. Nst ye de 36 da alacakmış. Yaklaştıkça heyecan artıyor. Umarım hepimiz için en hayırlı şekilde atlatmak nasip olur bu süreci.
Rabbim hakkınızda ne hayirli ise onu versin canim önemli olan bebegin ve senin sagligin insallah bebisin iyi olsunda erken doğsun canim sıkma canini ya mübdi çek insallahYatış yapıldı canım serum bağlandı ciğer geliştirici vuruldu ağrım oluyor açıklık 2,3 cm dedi 5mm uzunluk dedi kahverengi leke geliyor ciğer geliştirici dozların üstünden 24 saat geçmesi gerekiyormuş önce onu görelim dedi sonra duruma göre alabilirlermiş
Kocamada yapmak istiyorum bunu aslında bazen anlamiyor beni deli ediyorSen öyle deyince aklıma şu video geldi. Bende eşime atmıştım bu videoyu
Anlamaları için hamile olmaları lazım canım, yoksa hayatta anlamazlarKocamada yapmak istiyorum bunu aslında bazen anlamiyor beni deli ediyor
Canim riske atmaya gerek yok bence bir hastaneye git doktorunla görüşkizlar daha demin lavobada peceteye coo hafif pembe renkte bir kan geldi az bir sekilde nisan degildir diye dusunuyorum o daha farkli bir yapida ve daha cok oluyir sanirim ped koydum takip edeyim diye suan yoj bir sey ne yapsam beklesem takip etsem mi yarin hastaneye mi gitsem
Anladım canım. Benim de kan değerlerim çok düşüktü hamilelikten önce de düşüktü hamilelikle daha da düştü. Günde 2 tane kullanınca düzeldi şuan geri günde 1 tane kullanıyorum. Bi de bi yerde okumuştum C vitaminiyle beraber alınca 5-6 kat etki ediyormuş canım aklında bulunsun. Bikaç damla limon damlattığım suyla beraber içtim hep, düzeldi. Daha iyi etki ediyor öylebnde kan ilaci olarak saglik ocagi vegaferon verdi dr da Oroferon verdi Kan degerlerim cok dusk onun icin bn Sabah vegaferon aksam oroferon iciyorm Henuz dekavit kullanmdm
Anladım canım. Benim de kan değerlerim çok düşüktü hamilelikten önce de düşüktü hamilelikle daha da düştü. Günde 2 tane kullanınca düzeldi şuan geri günde 1 tane kullanıyorum. Bi de bi yerde okumuştum C vitaminiyle beraber alınca 5-6 kat etki ediyormuş canım aklında bulunsun. Bikaç damla limon damlattığım suyla beraber içtim hep, düzeldi. Daha iyi etki ediyor öyle
Yaparmı yapar hiç şaşırmamHayırdır inşallah kız olmasın süprüz yapıp
İlk aylar günde 2-3 saat yürüyordum onun etkisi oldu son zamanlarda aldım kiloyu artık o kadar yürüyemiyorumBasta da zayif hamile kalmışın demekki 49 kiloyu ben en son lisede görmüştümSuan 80lerdeyim canim masallah sana az almışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?