2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O benlerle ilgili bişey okumuştum. Onlardan salgılanan sıvı bebeğin emmesini sağlıyormuş. Onlar da boşuna değil canım Rabbimin hikmeti işte
Çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle Rabbim en hayırlısını versin. İlaçla durduracaklar diye güzel düşünelim güzel olsun. Doğarsa da sabırsız yavruş merak etme canım haftası da kilosu da iyi bi sıkıntı olmicak İnşAllah
Benim de dün sancılarım çıktı açıklık 1cm dendibugünde hastanedeyim dua edin inşaAllah kendim sancı hissetmiyorum
Geçmiş olsun canım sana da neyseki açıklıktan haberin var ve güvenli yerdesin

Nişan olabilir ama olmasada kan gelmesi normal değil hareketlerinde bi sıkıntı yoksa yarını bekle ama ben senin yerinde olsam hemen giderim garanti olsun

Bence nişana benziyo ama bi doktoruna sor.istersen belki çağırır muayeneye

Canim önemli bir gerilik degildir doktorum ultrasondan ultrasona olcenden ölçene değişir demisti bebegin konumu durusu bile etkiliyor 200 300 grm oynayabilir dedi hic kafana takma beslenmene bak canim sen

Herkes ayni durumda galiba bazen düşen şeyi esim gelene kadar almiyorum yerden cok zorluyor beni
Kesinlikle hepimiz aynı durumdayız. Bi de her şeyi yere düşürmemizin sebebi cidden sakarlıktan. Tansiyonumuzla alakalı bu ve bebeğin hareketleri dengemizi bozuyor. Ben de eşime söylüyorum çoğu zaman al diye ama eğilmeden squat hareketi faydalı diye squat yapar gibi alıyorum

bnde kan ilaci olarak saglik ocagi vegaferon verdi dr da Oroferon verdi Kan degerlerim cok dusk onun icin bn Sabah vegaferon aksam oroferon iciyorm Henuz dekavit kullanmdm

Geri kalkamıyorum ki squat yapayim almasina alıyorum da kalkarken ne yapcaz

Evet canım aynı günlerdeyiz, senin erkek benim kız. Bende sezaryen istiyorum bakalım 38. haftaya gün verirse aynı gün doğurmuş oluruz. Bende zaten 38’de alsın istiyorum. Benim sezaryen isteğe bağlı, doktorum henüz bişey demedi. Kendisi normal doğum taraftarı biraz, bi de sezaryen sonrası normal doğum yaptırıyo. Sana gün verdi mi doktor?

Maşallah. Kızlar ben de 32+3üm 34 gideceğim kontrole. Nst ye de 36 da alacakmış. Yaklaştıkça heyecan artıyor. Umarım hepimiz için en hayırlı şekilde atlatmak nasip olur bu süreci.
Seninle de 1 gün var aramızda. Bende 34’te kontrole gidicem bu ayın 12’sinde. Daha nst lafı geçmedi, bakalım belki gidince söyler banada. Hangi hastaneye gidiyosun sen canım?

Rabbim hakkınızda ne hayirli ise onu versin canim önemli olan bebegin ve senin sagligin insallah bebisin iyi olsunda erken doğsun canim sıkma canini ya mübdi çek insallah

Canim riske atmaya gerek yok bence bir hastaneye git doktorunla görüş

bnde kan ilaci olarak saglik ocagi vegaferon verdi dr da Oroferon verdi Kan degerlerim cok dusk onun icin bn Sabah vegaferon aksam oroferon iciyorm Henuz dekavit kullanmdm
Anladım canım. Benim de kan değerlerim çok düşüktü hamilelikten önce de düşüktü hamilelikle daha da düştü. Günde 2 tane kullanınca düzeldi şuan geri günde 1 tane kullanıyorum. Bi de bi yerde okumuştum C vitaminiyle beraber alınca 5-6 kat etki ediyormuş canım aklında bulunsun. Bikaç damla limon damlattığım suyla beraber içtim hep, düzeldi. Daha iyi etki ediyor öyle

yaa sagol canm denicem bnde Limonu Bnim B12 falanda dusuk hep yani hamilelikten oncede igne kullaniyordm Bakalm dr sorarim Bide kan versem yine iyi olucak

Of kizlar esimle iliskiye girdik ve ardindan hemen pembe kanama oldu. Su anda yok ama cok canimi skti. 2 ay once yine boyle olmustu doktor iliskiyi yasaklamadi sadece sert olmasin dikkatli olun dedi. Niye byle anlamadm. Bebegin hareketlerini takip ediyorm. Arada toplaniyor ve canimi cok acitiyor. Kasilma mi oluyor bunlar

Basta da zayif hamile kalmışın demekki 49 kiloyu ben en son lisede görmüştüm Suan 80lerdeyim canim masallah sana az almışın
İlk aylar günde 2-3 saat yürüyordum onun etkisi oldu son zamanlarda aldım kiloyu artık o kadar yürüyemiyorum

Bugün yengemle kız kardeşim sağ olsunlar bana konserve yaptılar ağır bir yükü üzerimden aldılar
Halam da közlenmiş patlıcan ve biberlerimi yapacakmış ben söylemeden kendisi yapacağını söylemiş
Böyle zamanlarda insanın ailesinin destek olması insanı çok mutlu ediyor
Özellikle halamın beni düşünmesi beni çok duygulandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…