2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım o yüzden yazmak istedim günlerimiz aynı sayılır. Ben doktor muayenehanesine gidiyorm anlaşmalı olduğu hastanelerden muhtemelen memorail de doğum yapacağım inşallah sen hangi şehirdesin?

Evet canım o yüzden yazmak istedim günlerimiz aynı sayılır. Ben doktor muayenehanesine gidiyorm anlaşmalı olduğu hastanelerden muhtemelen memorail de doğum yapacağım inşallah sen hangi şehirdesin?
İstanbul’dayım ben canım, medicalpark floryaya gidiyorum. Sen normal doğum mu istiyosun?

İstanbul’dayım ben canım, medicalpark floryaya gidiyorum. Sen normal doğum mu istiyosun?
Doktorum doğal doğumu öneren birisi ama gidişata göre bakacağım şimdilik cahil cesaretiyle normale sıcağım ama bakacağız doktor da şimdilik bunun muhabbetini etmiyor ona güveneceğim sanırım sen ne düşünüyorsun

Sağol canım inşAllah tek duam sağlıkla olsun herşey

İyi geceler kızlar, bütün bebekler kıpır kıpır maasallah Yaramazlık yapıp erkenden gelmesinler de sayılı gunumuz kaldı sabredecegiz
Cumartesi sabah gelinimiz doğum yaptı ve hala oldum Akşamüstü kardesim geldi aldı gittik gördük bebeği ve gelinimizi. O gece orda kaldık, pazar hastaneden cikaricaz eve getiricez derken bebiste crp yüksek çıktı ve antibiyotik tedavisi için kuveze aldilar 40+2 de zaten 2300 Gr gelip şaşırttı bizi bir de bizimle eve gelmeyince iyice şaşırdık, burulduk biraz da. Gününü doldurup doğum da normal olunca beklemiyorduk acikcasi. Ama annede vajinal enfeksiyon vardı son haftalarda tedavi olmasına rağmen bebeğe de sirayet etmiş maalesef
Pazar akşamüstü eve geldim ama gelmez olaydım. Geldiğimde evde yoktu aradım birkaç kez açmadı. Sonra geldi olmuyor böyle yaz dilekceni protokolünü bosanalim dedi. Nooluyor dedim, ben sorumsuzmusum, kendi başıma gibi davraniyormusum, 150 km yola nasıl gitmişim, ya kaza bela olsaymis ne yaparmisim.... Oysa sabah kardeşim annemleri almaya gelecek ben de gitmek istiyorum deyince tamam der gibi kafa salladı sadece. Madem öyle sorduğumda deseydin bunları gittim geldim ortada birşey yok neyin tantanasini yapiyorsun dedim ben de. Hala konuşmuyor , evde birşey yemiyor, kendi işini kendi görüyor. Balkonda oturuyordu gittim oturdum, salona geçti, iki gecedir salona kamp kurdu. Kapısını kapatmış yatıyor bu mu şimdi çocuğu için endişe eden adam usandım vallahi, ne zaman benim ailemle ilgili birşey olsa muhakkak bir arıza çıkartıyor. Ben bu bebeği 9 yıl bekledim, bir sürü badireden sonra rabbim nasip etti, pandemi, maddi sıkıntılar vs derken bu da tuz biber oldu. Tam besikti dolapti sipariş edecektim hepsinden vazgeçtim. Hicbirsey almiycam ne yapıyorsa yapsın. Öyle kızgın ve üzgünüm ki anlatamam.. Allah akıl fikir versin... Çok yoruldum, bu şekilde huzursuz ve diken üstünde bir hayat hiç bana göre değil.. ne geçiyor eline böyle yapinca hiç ama hiç aklım ermiyor. Geçen sefer de bayramda tartistigimizda bebek geriden gelmeye başlamıştı. Bu sefer elimden geldigince sakin kalmaya çalışıyorum, yemeye çalışıyorum ama cumartesi kontrol var inşallah bir aksaklık yoktur kuzumda.

Yapıldı yatıyorum şuan serum bağlı. Ağrım oluyor bi anda bi giriyor alta baskı şeklinde bakalım ne kadar dayanacak
Canım strese sokma kendini lütfen çünkü senin buna çok üzülmen ve istememen kuzuşun gelme kararını değiştirmeyecek sen iyi olmaya bak çok şükür bu haftalara ulaştık artık inşallah her türlü kurtarırlar kendilerini merak etme yemene içmene bak şuan en iyi yapacağın şey bu bebiş ve kendin için. muz, kuru yada taze incir, maden suyu kuruyemiş türleri aldır kendine bunlar bebişe kilo yapan şeyler. buara çok hızlı kilo alıyolar bi yandan kilo aldırmaya bak yatış sürecindehayırlı haberlerini bekliyoruz

Öncelikle.gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah..Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin..Hala olmak bambaşka birşey..dünyanin en guzel duygularindan..kendin dogurmadigin halde dogurdugunla aynı sevdigin endiselensigin kaygılandıgın istese canını verecegin tek varlık yeğen heralde..benimde.simdi burnumun direği sızladı hala oldum deyince yeğenlerimi çok özledimm çokk..pandemi yüzünden gelip gidemiyoruz yurtdışında olduklarından nasıl zaman geçicek hiç bilmiyorum ( uzattim ama aklıma.geldi öyle birden yazıverdim işte ..

Eşinle.ilgili meseleyede.birşey diycem ama.malesef.ayıp olur sanada sonucta kac yillik esin bize yorum yapmak düşmez ama şu kadarını söyliim şuan ordan buraya sinirlendirdi beni...tanımadığım adamı yolup kapının önüne koyasım geldi o derece hareketlere.bak triplere bak ergen gibi..baba olcak bide yakında bu adam... yeminle tavuk gibi yolasım geliyor böylelerini ..bu soyleyebildigim kadarı soyleyemeyip icimde tuttugumu sen hayal et ...ama tek ricam gercekten son günlerinde bunu kafana takma, alttan almaya calışıp kendini haklı hissetmesine izin verme..sen de ona aynı o şekil davran yok say...bu ne beeeeee kadınlarin bu dingozlardan çektiği

Yok daha gün vermedi ama 15 gün sonra kontrole çağırdı o zaman günü netleştiririz dedi inşallah bakalım bir daha ki kontrole göre bakacağız Rqbbim hepimizin yardımcısı olsun

Geri kalkamıyorum ki squat yapayim almasina alıyorum da kalkarken ne yapcaz
Hahah ben de bazen öyle kalıyorum ya bi yere tutunup kalkacam ya da eşim gelip elimden tutacak. Ben uzandıktan sonra kalkarken daha çok zorlanıyorum göbeğim nereye giderse o öne gidiyorum geri geri düşmekten korkuyorum

göZünüZ aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah çabuk toparlar bebiş
eşin ile durumunuza da çok üzüldüm . Daha öncede yazmıştın maddi sıkıntı yazmıştın , erkekler bir meseleye sıkılıp başka birşey bahane edebiliyorlar. Maddi konularında psikolojik etkileri bence çok büyük . Çok afedersin eşini karşına al aptala anlatır gibi duygularını anlat , derdi ne anlamaya çalış boşanmakta çözüm değil hele ki çocuğun oluyorsa yada varsa (bazı durumlar harici ) ,birlikte uzun zaman geçiripte saçma sebeplerden boşanmakta mutlu etmez insanı . Yalnız çocuk büyütmekte kolay değil , iki Arada gidip gelmek çocuk içinde kolay değil , her çocuk anne babasını birlikte ister . Senin şimdi hormanlarda duygularını karıştırır ,mantıklı düşünmeye çalış . Eşinle çocuk açısından boşanmanın etkilerini konuşup onu açmaya çalış bence alttan alma olarakta düşünme , eline gelmiş dava dosyası olarak düşün eşinin derdini çözmeye çalış . ( bence sorun maddi sebeplerden dolayı bu durumda ) bebeğin doğduğunda aile içi ilişkinizde çok değişecek emin ol. Evlilikte ilk zamanlar ile çocuk olduktan sonraki dönem arasında çook farklar oluyor . İnşallah herşey güzel olur

Canım çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bebeğini rabbim sana bağışlasın

Canım dediğin gibi biraz olaylar üst üste gelmiş ve sanırım 9 yıl sonunda kavuşmak onun için de sevindirici olsa da biraz da maddi manevi kaygıları var demekki kapalı kutu biraz da eşin kendini sana açsa konuşup o da rahatlayacak aslında da daha önce de ilişkiniz böyle miydi gebelikte mi böyle oldu. Biz sadece kendimiz olarak görüyoruz hamilelik hormonlar vs diyoruz ama hamileliğin getirdiği sorumluluk erkekler üzerinde de ayrı bir etki ediyor iyi baba olabilme kaygısı vardır o sırada bunları da kendine kondurtmuyor acısını senden cıkartıyor sanırım
Lohusalıkta şimdiden daha fazla sarılıp sarmalanmaya ihtiyacımız olacak o yüzden boşanma kısmını önce göz ardı ederek konuşmaya çalış inatlaşmak ikinizi de bebeğe de zarar verir boş yere de güzel günler zehir olur yıllarca unutamazsın hep bir kin beslersin içten içe. Duygusal bir boşlukta sanırım eşin de birbirinizi ihmal etmeyin kapalı kutu olup çocukça inatlara da girmeyin. Eşin bunları yaptı sen alttan al değil demek istediğim bence eşin sadece derdini kabullenecek olgunlukta değil sadece yanında ol bakalım zaten yine de çözemiyorsanız sonrasında boşanmayı düşünürsünüz. Karşına alıp konuş bence açık açık yoksa uzak durarak iyice mesafe girecek aranıza.
Biraz uzun oldu kusura bakma umarım en kısa zamanda çözersiniz sıkıntılarınızı

Onemli birşey olduğunu sanmıyorum. Biz de devam ediyoruz sıklıgı azalsa da. 14.haftamda hafif kanama olmuştu iliskiden sonra, bir daha olmadı. Süresi kısa tutulmalı, sert olmamali bir de kadinin rahat edeceği pozisyon olmalı demişti doktor. İsterseniz ara verin biraz ne olur ne olmaz diye

Pek hoş değil hamile eşine özenli konuşur ve destek olur insan. Siz bebeğinize odaklanın, bosverin. Ne yaparsa yapsın. Boşanmak hemen kolay mı da böyle ağzına alıyor insanlar anlamıyorum. Sorumsuz kendi gibi geldi bana böyle konusarak, bir olgunluk göremedim eşinizin sözlerinde kusura bakmayın. Canınızı sıkmayın konusmazsa konusmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…