Geçmiş olsun rabbim şifa versinYapıldı yatıyorum şuan serum bağlı. Ağrım oluyor bi anda bi giriyor alta baskı şeklinde bakalım ne kadar dayanacak
Evet canım o yüzden yazmak istedim günlerimiz aynı sayılır. Ben doktor muayenehanesine gidiyorm anlaşmalı olduğu hastanelerden muhtemelen memorail de doğum yapacağım inşallah sen hangi şehirdesin?Evet canım aynı günlerdeyiz, senin erkek benim kız.Bende sezaryen istiyorum bakalım 38. haftaya gün verirse aynı gün doğurmuş oluruz. Bende zaten 38’de alsın istiyorum. Benim sezaryen isteğe bağlı, doktorum henüz bişey demedi. Kendisi normal doğum taraftarı biraz, bi de sezaryen sonrası normal doğum yaptırıyo. Sana gün verdi mi doktor?
Seninle de 1 gün var aramızda.Bende 34’te kontrole gidicem bu ayın 12’sinde. Daha nst lafı geçmedi, bakalım belki gidince söyler banada. Hangi hastaneye gidiyosun sen canım?
İstanbul’dayım ben canım, medicalpark floryaya gidiyorum. Sen normal doğum mu istiyosun?Evet canım o yüzden yazmak istedim günlerimiz aynı sayılır. Ben doktor muayenehanesine gidiyorm anlaşmalı olduğu hastanelerden muhtemelen memorail de doğum yapacağım inşallah sen hangi şehirdesin?
Doktorum doğal doğumu öneren birisi ama gidişata göre bakacağım şimdilik cahil cesaretiyle normale sıcağım ama bakacağız doktor da şimdilik bunun muhabbetini etmiyor ona güveneceğim sanırımİstanbul’dayım ben canım, medicalpark floryaya gidiyorum. Sen normal doğum mu istiyosun?
Ben de medical park trabzon a gidiyorum. Doğum ücretleri nasıl floryada canım öğrendin mi merak ettimİstanbul’dayım ben canım, medicalpark floryaya gidiyorum. Sen normal doğum mu istiyosun?
Sağol canımO benlerle ilgili bişey okumuştum. Onlardan salgılanan sıvı bebeğin emmesini sağlıyormuş. Onlar da boşuna değil canım Rabbimin hikmeti işte
Çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle Rabbim en hayırlısını versin. İlaçla durduracaklar diye güzel düşünelim güzel olsun. Doğarsa da sabırsız yavruşmerak etme canım haftası da kilosu da iyi bi sıkıntı olmicak İnşAllah
Geçmiş olsun canım sana daneyseki açıklıktan haberin var ve güvenli yerdesin
Canım strese sokma kendini lütfen çünkü senin buna çok üzülmen ve istememen kuzuşun gelme kararını değiştirmeyecek sen iyi olmaya bak çok şükür bu haftalara ulaştık artık inşallah her türlü kurtarırlar kendilerini merak etmeYapıldı yatıyorum şuan serum bağlı. Ağrım oluyor bi anda bi giriyor alta baskı şeklinde bakalım ne kadar dayanacak
Öncelikle.gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah..Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin..Hala olmak bambaşka birşey..dünyanin en guzel duygularindan..kendin dogurmadigin halde dogurdugunla aynı sevdigin endiselensigin kaygılandıgın istese canını verecegin tek varlık yeğen heralde..benimde.simdi burnumun direği sızladı hala oldum deyince yeğenlerimi çok özledimm çokk..pandemi yüzünden gelip gidemiyoruz yurtdışında olduklarından nasıl zaman geçicek hiç bilmiyorumİyi geceler kızlar, bütün bebekler kıpır kıpır maasallahYaramazlık yapıp erkenden gelmesinler de sayılı gunumuz kaldı sabredecegiz
Cumartesi sabah gelinimiz doğum yaptı ve hala oldumAkşamüstü kardesim geldi aldı gittik gördük bebeği ve gelinimizi. O gece orda kaldık, pazar hastaneden cikaricaz eve getiricez derken bebiste crp yüksek çıktı ve antibiyotik tedavisi için kuveze aldilar 40+2 de zaten 2300 Gr gelip şaşırttı bizi bir de bizimle eve gelmeyince iyice şaşırdık, burulduk biraz da. Gününü doldurup doğum da normal olunca beklemiyorduk acikcasi. Ama annede vajinal enfeksiyon vardı son haftalarda tedavi olmasına rağmen bebeğe de sirayet etmiş maalesef
Pazar akşamüstü eve geldim ama gelmez olaydım. Geldiğimde evde yoktu aradım birkaç kez açmadı. Sonra geldi olmuyor böyle yaz dilekceni protokolünü bosanalim dedi. Nooluyor dedim, ben sorumsuzmusum, kendi başıma gibi davraniyormusum, 150 km yola nasıl gitmişim, ya kaza bela olsaymis ne yaparmisim....Oysa sabah kardeşim annemleri almaya gelecek ben de gitmek istiyorum deyince tamam der gibi kafa salladı sadece. Madem öyle sorduğumda deseydin bunları gittim geldim ortada birşey yok neyin tantanasini yapiyorsun dedim ben de. Hala konuşmuyor , evde birşey yemiyor, kendi işini kendi görüyor. Balkonda oturuyordu gittim oturdum, salona geçti, iki gecedir salona kamp kurdu. Kapısını kapatmış yatıyor bu mu şimdi çocuğu için endişe eden adam usandım vallahi, ne zaman benim ailemle ilgili birşey olsa muhakkak bir arıza çıkartıyor. Ben bu bebeği 9 yıl bekledim, bir sürü badireden sonra rabbim nasip etti, pandemi, maddi sıkıntılar vs derken bu da tuz biber oldu. Tam besikti dolapti sipariş edecektim hepsinden vazgeçtim. Hicbirsey almiycam ne yapıyorsa yapsın. Öyle kızgın ve üzgünüm ki anlatamam.. Allah akıl fikir versin... Çok yoruldum, bu şekilde huzursuz ve diken üstünde bir hayat hiç bana göre değil.. ne geçiyor eline böyle yapinca hiç ama hiç aklım ermiyor. Geçen sefer de bayramda tartistigimizda bebek geriden gelmeye başlamıştı. Bu sefer elimden geldigince sakin kalmaya çalışıyorum, yemeye çalışıyorum ama cumartesi kontrol var inşallah bir aksaklık yoktur kuzumda.
Yok daha gün vermedi ama 15 gün sonra kontrole çağırdı o zaman günü netleştiririz dedi inşallah bakalım bir daha ki kontrole göre bakacağızEvet canım aynı günlerdeyiz, senin erkek benim kız. ☺ Bende sezaryen istiyorum bakalım 38. haftaya gün verirse aynı gün doğurmuş oluruz. Bende zaten 38’de alsın istiyorum. Benim sezaryen isteğe bağlı, doktorum henüz bişey demedi. Kendisi normal doğum taraftarı biraz, bi de sezaryen sonrası normal doğum yaptırıyo. Sana gün verdi mi doktor?
Seninle de 1 gün var aramızda. ☺ Bende 34’te kontrole gidicem bu ayın 12’sinde. Daha nst lafı geçmedi, bakalım belki gidince söyler banada. Hangi hastaneye gidiyosun sen canım?
HahahGeri kalkamıyorum ki squat yapayimalmasina alıyorum da kalkarken ne yapcaz
Evet canım o yüzden yazmak istedim günlerimiz aynı sayılır. Ben doktor muayenehanesine gidiyorm anlaşmalı olduğu hastanelerden muhtemelen memorail de doğum yapacağım inşallah sen hangi şehirdesin?
İyi geceler kızlar, bütün bebekler kıpır kıpır maasallahYaramazlık yapıp erkenden gelmesinler de sayılı gunumuz kaldı sabredecegiz
Cumartesi sabah gelinimiz doğum yaptı ve hala oldumAkşamüstü kardesim geldi aldı gittik gördük bebeği ve gelinimizi. O gece orda kaldık, pazar hastaneden cikaricaz eve getiricez derken bebiste crp yüksek çıktı ve antibiyotik tedavisi için kuveze aldilar 40+2 de zaten 2300 Gr gelip şaşırttı bizi bir de bizimle eve gelmeyince iyice şaşırdık, burulduk biraz da. Gününü doldurup doğum da normal olunca beklemiyorduk acikcasi. Ama annede vajinal enfeksiyon vardı son haftalarda tedavi olmasına rağmen bebeğe de sirayet etmiş maalesef
Pazar akşamüstü eve geldim ama gelmez olaydım. Geldiğimde evde yoktu aradım birkaç kez açmadı. Sonra geldi olmuyor böyle yaz dilekceni protokolünü bosanalim dedi. Nooluyor dedim, ben sorumsuzmusum, kendi başıma gibi davraniyormusum, 150 km yola nasıl gitmişim, ya kaza bela olsaymis ne yaparmisim....Oysa sabah kardeşim annemleri almaya gelecek ben de gitmek istiyorum deyince tamam der gibi kafa salladı sadece. Madem öyle sorduğumda deseydin bunları gittim geldim ortada birşey yok neyin tantanasini yapiyorsun dedim ben de. Hala konuşmuyor , evde birşey yemiyor, kendi işini kendi görüyor. Balkonda oturuyordu gittim oturdum, salona geçti, iki gecedir salona kamp kurdu. Kapısını kapatmış yatıyor bu mu şimdi çocuğu için endişe eden adam usandım vallahi, ne zaman benim ailemle ilgili birşey olsa muhakkak bir arıza çıkartıyor. Ben bu bebeği 9 yıl bekledim, bir sürü badireden sonra rabbim nasip etti, pandemi, maddi sıkıntılar vs derken bu da tuz biber oldu. Tam besikti dolapti sipariş edecektim hepsinden vazgeçtim. Hicbirsey almiycam ne yapıyorsa yapsın. Öyle kızgın ve üzgünüm ki anlatamam.. Allah akıl fikir versin... Çok yoruldum, bu şekilde huzursuz ve diken üstünde bir hayat hiç bana göre değil.. ne geçiyor eline böyle yapinca hiç ama hiç aklım ermiyor. Geçen sefer de bayramda tartistigimizda bebek geriden gelmeye başlamıştı. Bu sefer elimden geldigince sakin kalmaya çalışıyorum, yemeye çalışıyorum ama cumartesi kontrol var inşallah bir aksaklık yoktur kuzumda.
Girememiştim siteye canım 2840 olmuş kilomuzİnşallah güzel haberlerle geleceksin
Durmamış kuzum yine 1 mm incelmiş 26a düşmüşInsallah durmustur canim hayirli haberlerle gel minnosunuda gor gel annesi
Canım çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bebeğini rabbim sana bağışlasınYatış yapıldı canım serum bağlandı ciğer geliştirici vuruldu ağrım oluyor açıklık 2,3 cm dedi 5mm uzunluk dedi kahverengi leke geliyor ciğer geliştirici dozların üstünden 24 saat geçmesi gerekiyormuş önce onu görelim dedi sonra duruma göre alabilirlermiş
Canım dediğin gibi biraz olaylar üst üste gelmiş ve sanırım 9 yıl sonunda kavuşmak onun için de sevindirici olsa da biraz da maddi manevi kaygıları var demekki kapalı kutu biraz da eşin kendini sana açsa konuşup o da rahatlayacak aslında da daha önce de ilişkiniz böyle miydi gebelikte mi böyle oldu. Biz sadece kendimiz olarak görüyoruz hamilelik hormonlar vs diyoruz ama hamileliğin getirdiği sorumluluk erkekler üzerinde de ayrı bir etki ediyor iyi baba olabilme kaygısı vardır o sırada bunları da kendine kondurtmuyor acısını senden cıkartıyor sanırımİyi geceler kızlar, bütün bebekler kıpır kıpır maasallahYaramazlık yapıp erkenden gelmesinler de sayılı gunumuz kaldı sabredecegiz
Onemli birşey olduğunu sanmıyorum. Biz de devam ediyoruz sıklıgı azalsa da. 14.haftamda hafif kanama olmuştu iliskiden sonra, bir daha olmadı. Süresi kısa tutulmalı, sert olmamali bir de kadinin rahat edeceği pozisyon olmalı demişti doktor. İsterseniz ara verin biraz ne olur ne olmaz diyeOf kizlar esimle iliskiye girdik ve ardindan hemen pembe kanama oldu. Su anda yok ama cok canimi skti. 2 ay once yine boyle olmustu doktor iliskiyi yasaklamadi sadece sert olmasin dikkatli olun dedi. Niye byle anlamadm. Bebegin hareketlerini takip ediyorm. Arada toplaniyor ve canimi cok acitiyor. Kasilma mi oluyor bunlar
Pek hoş değil hamile eşine özenli konuşur ve destek olur insan. Siz bebeğinize odaklanın, bosverin. Ne yaparsa yapsın. Boşanmak hemen kolay mı da böyle ağzına alıyor insanlar anlamıyorum. Sorumsuz kendi gibi geldi bana böyle konusarak, bir olgunluk göremedim eşinizin sözlerinde kusura bakmayın. Canınızı sıkmayın konusmazsa konusmasinİyi geceler kızlar, bütün bebekler kıpır kıpır maasallahYaramazlık yapıp erkenden gelmesinler de sayılı gunumuz kaldı sabredecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?