2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ekim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükür inş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür

Canımmm gözün Aydın hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin haftan artık çok iyi korkma biraz küvöz de kalır çıkar 32 den sonra korkma demişti bana doktorum 31. Haftada doğum yapan çok arkadaşım var ve burda da gördüğüm var senin daha iyi onlardan. Kavuşacaksın en kısa zaman da ben inanıyorum doğuma alınma sebebin neydi sancın mı

Canim önemli bir gerilik degildir doktorum ultrasondan ultrasona olcenden ölçene değişir demisti bebegin konumu durusu bile etkiliyor 200 300 grm oynayabilir dedi hic kafana takma beslenmene bak canim sen
Bir de ben çok çok fazla hassas oldum ya oturup boş boş şeyler için saatlerce içimi çekerek ağlıyorum ve kesinlikle kendimi durduramıyorum yapabilirim nasıl bu durumun karşısına geçe bilirim hiç bir fikrim yok ((

Tebrikler canım Rabbim korusun sizi in şa Allah daha da iyi olacaksınız metak etme

Canım çok teşekkür ederim çok şükür bunada şükür Allah’tan iyiymiş inş.kısa sürede atlatırız öyle diyorlar burdada dedikleri gibi olsun başka bişey istemiyorum rahim uzunluğu 5mm düştü en son canım açıklık 5oldu gece çok sancı çektim acil sezaryene aldılar 4,5ta bi doz daha vurulacaktı ciğer geliştirici vurulamadı kaldı o ona canım sıkıldı.. ameliyat masasında suyum gelmeye başladı zaten son noktaya kadar bekledik ama olmadı inşAllah atlatırız bu günleri canım

Bak sen aceleci bıdığa dayanamadı az daha sabırsız..Gözün aydın olsun canım hayırlı olsun..böylelikle resmi olarak sayfamızin ilk paşası geldi ..iyi olmanıza sevindim..kg nasıl kuzunun

Canııım öncelikle hayırlı olsun. Bebekler sandığımızdan daha güçlüler. Hemen toparlanacak tombik tombik yanakları olacak annesi :) Sen ve bebek iyisiniz şuan en önemlisi o.

sabah sabah ne tatlış bie haber buuu
Meleğinle güzel yıllarınız olsun kuzum. Iyi bir insan olsun inşallah ❤❤

Allah analı babalı büyütsün. İnşallah kısa zamanda toparlanıp yanınıza gelecektir bebişin. sen şimdi bir taraftan da kendini toparlamaya bebeğine hazıe olmaya çalış.

Canım Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda yanınıza gelsin inş Bazen planlandığı gibi gitmiyor bir şeyler bebek ve sen iyi ol da hızla toparlarsınız merak etme İlk ekim bebeği o tüm bebeklerin gücü onunla olsun ismini ne koydunuz

Bak sen aceleci bıdığa dayanamadı az daha sabırsız..Gözün aydın olsun canım hayırlı olsun..böylelikle resmi olarak sayfamızin ilk paşası geldi ..iyi olmanıza sevindim..kg nasıl kuzunun
Çok sağol canım sorma öyle aceleci çıktı ki dünden beri nstleri tekmeliyor durmuyordu zorla durdurduk paşayı valla. Ben hafif ağrılarla yatıyorum canım işte yürümeye korkuyorum şuan bi

Hiç sıkma canını sen o vurunduğun bile ona iyi gelmiştir zaten çok kalacağını düşünmüyorum çünkü haftan çok çok iyi gerçekten canım moral bozma şimdi bebeğinin sana ihtiyacı var stres yapıp sütümüzü azaltmıyoruz Önemli olan sağlıklı olması ikinizin de iyi olması ki çok şükür iyisiniz. Rabbim zamanını böyle belirlemiş bir haftaya çıkar gelir mis gibi eviniz bebek kokar

Canııım öncelikle hayırlı olsun. Bebekler sandığımızdan daha güçlüler. Hemen toparlanacak tombik tombik yanakları olacak annesi :) Sen ve bebek iyisiniz şuan en önemlisi o.
Sağol canım benim Allah razı olsun Çok şükür iyiyiz şuan inş. Bebeğimde güçlü çıkar

Sağolasın canım benim desteğin için Tek tesellim o bugüne kadar dayandık şükür diye onun iyi haberlerini aldıkça streslerim azalacak inş. Canım benim evimiz koksun hepimizin hepimizin

Sağolasın canım benim desteğin için ❤ Tek tesellim o bugüne kadar dayandık şükür diye onun iyi haberlerini aldıkça streslerim azalacak inş. Canım benim evimiz koksun hepimizin hepimizin ❤
Tabi ki çok güzel geldik şükür 28.29 da bile doğum olduğunda bebeklerin yaşama şansı çok yüksek artık ki sen 32 oldun maşallah İnşallah canım rabbim sizi bir an önce kavuştursun

Allah razı olsun olsun kuzum benim aminnnn hiç plan yapmayın hazırlıklı olun odası boyanıyordu yarım kaldı ev temizlenecekti yarım kaldı herşey olsun olur gider napalım iyi olsunda yeter ki Arel koyduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…