Canımmm gözün Aydın hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin haftan artık çok iyi korkma biraz küvöz de kalır çıkar 32 den sonra korkma demişti bana doktorum 31. Haftada doğum yapan çok arkadaşım var ve burda da gördüğüm var senin daha iyi onlardan. Kavuşacaksın en kısa zaman da ben inanıyorum doğuma alınma sebebin neydi sancın mıEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Bir de ben çok çok fazla hassas oldum ya oturup boş boş şeyler için saatlerce içimi çekerek ağlıyorum ve kesinlikle kendimi durduramıyorum yapabilirim nasıl bu durumun karşısına geçe bilirim hiç bir fikrim yok ((Canim önemli bir gerilik degildir doktorum ultrasondan ultrasona olcenden ölçene değişir demisti bebegin konumu durusu bile etkiliyor 200 300 grm oynayabilir dedi hic kafana takma beslenmene bak canim sen
Tebrikler canımEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Canım çok teşekkür ederimCanımmm gözün Aydın hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin haftan artık çok iyi korkma biraz küvöz de kalır çıkar 32 den sonra korkma demişti bana doktorum 31. Haftada doğum yapan çok arkadaşım var ve burda da gördüğüm var senin daha iyi onlardan. Kavuşacaksın en kısa zaman da ben inanıyorum doğuma alınma sebebin neydi sancın mı
Çok sağol canım benim amin inşAllahTebrikler canımRabbim korusun sizi in şa Allah daha da iyi olacaksınız metak etme
Bak sen aceleci bıdığa dayanamadı az daha sabırsız..Gözün aydın olsun canım hayırlı olsun..böylelikle resmi olarak sayfamızin ilk paşası geldi ..iyi olmanıza sevindim..kg nasıl kuzununD Decemberist C Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o
Canııım öncelikle hayırlı olsun. Bebekler sandığımızdan daha güçlüler. Hemen toparlanacak tombik tombik yanakları olacak annesi :) Sen ve bebek iyisiniz şuan en önemlisi o.Ekim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
D Decemberist C Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o
Allah analı babalı büyütsün. İnşallah kısa zamanda toparlanıp yanınıza gelecektir bebişin. sen şimdi bir taraftan da kendini toparlamaya bebeğine hazıe olmaya çalış.Ekim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Canım Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda yanınıza gelsin inşEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederimBenim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükür inş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Çok sağol canım sorma öyle aceleci çıktı ki dünden beri nstleri tekmeliyor durmuyordu zorla durdurduk paşayı valla. Ben hafif ağrılarla yatıyorum canım işte yürümeye korkuyorum şuan biBak sen aceleci bıdığa dayanamadı az daha sabırsız..Gözün aydın olsun canım hayırlı olsun..böylelikle resmi olarak sayfamızin ilk paşası geldi ..iyi olmanıza sevindim..kg nasıl kuzunun
Hiç sıkma canını sen o vurunduğun bile ona iyi gelmiştir zaten çok kalacağını düşünmüyorum çünkü haftan çok çok iyi gerçekten canım moral bozma şimdi bebeğinin sana ihtiyacı var stres yapıp sütümüzü azaltmıyoruzCanım çok teşekkür ederimçok şükür bunada şükür Allah’tan iyiymiş inş.kısa sürede atlatırız öyle diyorlar burdada dedikleri gibi olsun başka bişey istemiyorum rahim uzunluğu 5mm düştü en son canım açıklık 5oldu gece çok sancı çektim acil sezaryene aldılar 4,5ta bi doz daha vurulacaktı ciğer geliştirici vurulamadı kaldı o ona canım sıkıldı.. ameliyat masasında suyum gelmeye başladı zaten son noktaya kadar bekledik ama olmadı inşAllah atlatırız bu günleri canım
Sağol canım benim Allah razı olsunCanııım öncelikle hayırlı olsun. Bebekler sandığımızdan daha güçlüler. Hemen toparlanacak tombik tombik yanakları olacak annesi :) Sen ve bebek iyisiniz şuan en önemlisi o.
Sağolasın canım benim desteğin içinHiç sıkma canını sen o vurunduğun bile ona iyi gelmiştir zaten çok kalacağını düşünmüyorum çünkü haftan çok çok iyi gerçekten canım moral bozma şimdi bebeğinin sana ihtiyacı var stres yapıp sütümüzü azaltmıyoruz ☺ Önemli olan sağlıklı olması ikinizin de iyi olması ki çok şükür iyisiniz. Rabbim zamanını böyle belirlemiş bir haftaya çıkar gelir mis gibi eviniz bebek kokar ❤
Tabi ki çok güzel geldik şükür 28.29 da bile doğum olduğunda bebeklerin yaşama şansı çok yüksek artık ki sen 32 oldun maşallahSağolasın canım benim desteğin için ❤ Tek tesellim o bugüne kadar dayandık şükür diyeonun iyi haberlerini aldıkça streslerim azalacak inş. Canım benim evimiz koksun hepimizin hepimizin ❤
Allah razı olsun olsun kuzum benimCanım Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda yanınıza gelsin inşBazen planlandığı gibi gitmiyor bir şeyler bebek ve sen iyi ol da hızla toparlarsınız merak etme İlk ekim bebeği o tüm bebeklerin gücü onunla olsun ismini ne koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?