2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gece uyurken şekeriniz de düşüyor olabilir terleme ve kabus gormeye sebep oluyor ben kendimden biliyorum hipoglisemi var bende.

Size de gecmis olsun benimde tam bitti diyorum 3 4 gun gelmiyor sonra bi bakiyorum azcik gelmis bazen adet agrisi tarzinda agri da oluyor insan korkuyor
Progestan i ne sekilde kullaniyorsun?
Aynen ama sadece yatmak ayakta fazla durmamak ev işi yapmamak sadece dinlenmek gerekiyor sadece wc İcin yemek yemek iicn birde yatagıma gitmek İcin kalkıyordum 3 4 gündür kan yok oyüzden daha cok evin icinde dolasabiliyorum. Asla kendini yormaman lazım hic leke olmadan 1 hafta gecene kadar. Agızda normal hap olarak ama bana gecen hafta ne olur ne olmaz diye tek seferlik ignede yaptılar. Evet adet agrısı gibi kasılma gibi geliyor korkuyor insan ama rahat olmaya calıs canım cogu kadında görülen birseymiş içini ferah tut

Gece uyurken şekeriniz de düşüyor olabilir terleme ve kabus gormeye sebep oluyor ben kendimden biliyorum hipoglisemi var bende.
yıllardır niye rüyalarımda stres oluyorum diyorum bende su an jeton düştü benmde her gece rüya görürüm ve yorularak uyanırım hep stres olmus vaziyette bazende korkarak uyanıyorum sabah sekerm düşük oluyor demekki gecede düşüyor seker düşünce oldugunu bilmiyodum kendmle ilgili bir tespit daha yapmıs oldum sayenizde :)

Benimde vardı ama sanki azaldı dokunduğumda hafif dolgunluk hissediyorum o kadar.. Adet gecikmesinden farklı tek belirtimdi acıdığı için içim rahatlıyordu herşey yolunda diye..
Bende yumurtlamadan sonra hassasiyet oldu sonra azaldı. Hatta o yüzden gebe kalamadım sanmıştım. Hala da hassasiyet çok hafif. Genel olarak da pek belirtim yok. Ama senin sıkıntını da anlıyorum. Bana da gebe değilmişim gibi geliyor.

Kabus yok ama ben de geceleri terlemiş ve susamış uyanıyorum.

Kizlar bir sey daha sorucam. Ben onceden sabahlari cok gec uyanirdim son 1 haftadir 9.30da kendiligimden uyaniyorum sizin de uyku duzeninizde degisiklikler oldu mu?

Kizlar bir sey daha sorucam. Ben onceden sabahlari cok gec uyanirdim son 1 haftadir 9.30da kendiligimden uyaniyorum sizin de uyku duzeninizde degisiklikler oldu mu?
bendede öle normalde öğlene hatta aksama kadar uyurum ama hamile oldugumdan beri hatta öğrenmeden öncesindede uyanıyorum uyuyamıyorum cogu zaman mide agrısaından uyanıyorum kalktıgımda öğürmeler filan baslıyor yatarken anlasılmıyo hiç bşy kalkınca cok fena oluyorum :)

Kizlar bişi soracam malum kabızlık oluyor olmaması için ne yapmam gerekiyor? Bende gebelikten önce hiç olmazdı diyebilirim. Bu yüzden fikirleriniz benim için çok önemli.

Kizlar bişi soracam malum kabızlık oluyor olmaması için ne yapmam gerekiyor? Bende gebelikten önce hiç olmazdı diyebilirim. Bu yüzden fikirleriniz benim için çok önemli.
Merhaba lifli gıdalar tüketerek çözüm buldum ben, mercimek, nohut, bezelye, kurufasulye, barbunya haftada 3 kez türketiyorum. Kayısı da çok deniyor ama bende işe yaramadı. Bir de çok su içmek gerekiyor. Çok rahatsız olursanız duphalac şurup alabilirsiniz.

kuru kayisi yiyebilirsin

bende bulanti veya agri yok ama erkenden uyaniyorum gece gec bile yatsam

Önceden hiç olmazdı ki film gibi eglenceli rüyalar görürdüm bitmesin isterdim ama galiba psikolojiktir ya bakalım bugün gündüz uyumadan deneyeceğim
Hamilelik sekeri dusuruyor surekli midem kaziniyor gece bile uyanip balli sut iciyorum deneyin bakalim yine olursa yatmadan once biseyler atistirip deneyin bidahakine :)

7+3 um bende malesef ayni durumdayim ise gidemiyorum bulanti ve halsizlikten doktorum normal kendini zorlama dedi 3.ayda hafifliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…