- 8 Nisan 2011
- 2.025
- 2.057
- 333
Gece uyurken şekeriniz de düşüyor olabilir terleme ve kabus gormeye sebep oluyor ben kendimden biliyorum hipoglisemi var bende.Arkadaşlar ya ben birşey sorucam size şimdi herşeyi de hamileliği bağlamak istemiyorum sanki abartıyormuşum gibi hissediyorumda 1haftadır hep yattıgım için mi bilmiyorum ben geceleri çok kabus görüyorum ya gündüzleri rahat uyuyorum geceleri terlemiş uyanıyorum hele dün geceki cok korkunçtu. psikolojik midir hormonal mıdır bilemedim
Aynen ama sadece yatmak ayakta fazla durmamak ev işi yapmamak sadece dinlenmek gerekiyor sadece wc İcin yemek yemek iicn birde yatagıma gitmek İcin kalkıyordum 3 4 gündür kan yok oyüzden daha cok evin icinde dolasabiliyorum. Asla kendini yormaman lazım hic leke olmadan 1 hafta gecene kadar. Agızda normal hap olarak ama bana gecen hafta ne olur ne olmaz diye tek seferlik ignede yaptılar. Evet adet agrısı gibi kasılma gibi geliyor korkuyor insan ama rahat olmaya calıs canım cogu kadında görülen birseymiş içini ferah tutSize de gecmis olsun benimde tam bitti diyorum 3 4 gun gelmiyor sonra bi bakiyorum azcik gelmis bazen adet agrisi tarzinda agri da oluyor insan korkuyor
Progestan i ne sekilde kullaniyorsun?
yıllardır niye rüyalarımda stres oluyorum diyorum bende su an jeton düştü benmde her gece rüya görürüm ve yorularak uyanırım hep stres olmus vaziyette bazende korkarak uyanıyorum sabah sekerm düşük oluyor demekki gecede düşüyor seker düşünce oldugunu bilmiyodum kendmle ilgili bir tespit daha yapmıs oldum sayenizde :)Gece uyurken şekeriniz de düşüyor olabilir terleme ve kabus gormeye sebep oluyor ben kendimden biliyorum hipoglisemi var bende.
Önceden hiç olmazdı ki film gibi eglenceli rüyalar görürdüm bitmesin isterdim ama galiba psikolojiktir ya bakalım bugün gündüz uyumadan deneyeceğimGece uyurken şekeriniz de düşüyor olabilir terleme ve kabus gormeye sebep oluyor ben kendimden biliyorum hipoglisemi var bende.
Ozaman hamile oldugumu bilmiyordum kiHanımlar 10.gününüzdeki bhcg nizi biliyo musunuz??
Bende yumurtlamadan sonra hassasiyet oldu sonra azaldı. Hatta o yüzden gebe kalamadım sanmıştım. Hala da hassasiyet çok hafif. Genel olarak da pek belirtim yok. Ama senin sıkıntını da anlıyorum. Bana da gebe değilmişim gibi geliyor.Benimde vardı ama sanki azaldıdokunduğumda hafif dolgunluk hissediyorum o kadar.. Adet gecikmesinden farklı tek belirtimdi acıdığı için içim rahatlıyordu herşey yolunda diye..
Kabus yok ama ben de geceleri terlemiş ve susamış uyanıyorum.Arkadaşlar ya ben birşey sorucam size şimdi herşeyi de hamileliği bağlamak istemiyorum sanki abartıyormuşum gibi hissediyorumda 1haftadır hep yattıgım için mi bilmiyorum ben geceleri çok kabus görüyorum ya gündüzleri rahat uyuyorum geceleri terlemiş uyanıyorum hele dün geceki cok korkunçtu. psikolojik midir hormonal mıdır bilemedim
bendede öle normalde öğlene hatta aksama kadar uyurum ama hamile oldugumdan beri hatta öğrenmeden öncesindede uyanıyorum uyuyamıyorum cogu zaman mide agrısaından uyanıyorum kalktıgımda öğürmeler filan baslıyor yatarken anlasılmıyo hiç bşy kalkınca cok fena oluyorum :)Kizlar bir sey daha sorucam. Ben onceden sabahlari cok gec uyanirdim son 1 haftadir 9.30da kendiligimden uyaniyorum sizin de uyku duzeninizde degisiklikler oldu mu?
Merhaba lifli gıdalar tüketerek çözüm buldum ben, mercimek, nohut, bezelye, kurufasulye, barbunya haftada 3 kez türketiyorum. Kayısı da çok deniyor ama bende işe yaramadı. Bir de çok su içmek gerekiyor. Çok rahatsız olursanız duphalac şurup alabilirsiniz.Kizlar bişi soracam malum kabızlık oluyor olmaması için ne yapmam gerekiyor? Bende gebelikten önce hiç olmazdı diyebilirim. Bu yüzden fikirleriniz benim için çok önemli.
Anlamadım canım gittiğimde doktor gördüNasıl anladın kalbinin durduğu canım en çok korktuğum şeylerden biri
kuru kayisi yiyebilirsinKizlar bişi soracam malum kabızlık oluyor olmaması için ne yapmam gerekiyor? Bende gebelikten önce hiç olmazdı diyebilirim. Bu yüzden fikirleriniz benim için çok önemli.
bende bulanti veya agri yok ama erkenden uyaniyorum gece gec bile yatsambendede öle normalde öğlene hatta aksama kadar uyurum ama hamile oldugumdan beri hatta öğrenmeden öncesindede uyanıyorum uyuyamıyorum cogu zaman mide agrısaından uyanıyorum kalktıgımda öğürmeler filan baslıyor yatarken anlasılmıyo hiç bşy kalkınca cok fena oluyorum :)
Hamilelik sekeri dusuruyor surekli midem kaziniyor gece bile uyanip balli sut iciyorum deneyin bakalim yine olursa yatmadan once biseyler atistirip deneyin bidahakine :)Önceden hiç olmazdı ki film gibi eglenceli rüyalar görürdüm bitmesin isterdim ama galiba psikolojiktir ya bakalım bugün gündüz uyumadan deneyeceğim
Yumurtlamadan sonraki 10.gün idrar testinde cok silik cizgi cikti. Ertesi gun yani 11.gün degerim 16,64 tü. Sonra katlanarak gitti :)Hanımlar 10.gününüzdeki bhcg nizi biliyo musunuz??
canım sebebini araştırdın mı?teşekkür ederiiimm :)
ilkinde kalp atışını duymuştuk ama 8. haftada bizi terkettio yüzden bu sefer tedirginim.
kontrolleri beklemek dediğiniz gibi çok zor, zaman bir türlü geçmiyor :)
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın - tıkladım ama yine de beceremedim , bende o alan açılmıyor. direk profil bilgileri var sadece :/
7+3 um bende malesef ayni durumdayim ise gidemiyorum bulanti ve halsizlikten doktorum normal kendini zorlama dedi 3.ayda hafifliyormusKızlar ben bugün 6+5 im.Çok bitkin,halsizim..Ayakta 5 dk dursam başım dönüyor.Midem çok bulanıyor.Kendimi yataklardan kaldıramıyorum.Üstelik işim masa başı olmasına rağmen çalışmaya üşeniyorum.Yazı yazasım gelmiyor.Bu kadarı normal mi?Doktoruma soramadım.Doktoru geçen hafta gördüm o zaman bu kadar değildim.Kendimi m.l gibi hissediyorum ya resmen sersem gibiyim
rapor mu aldın canım?ben işe gitmezsem çok şey aksayacak bırakamıyorum7+3 um bende malesef ayni durumdayim ise gidemiyorum bulanti ve halsizlikten doktorum normal kendini zorlama dedi 3.ayda hafifliyormus
Zaten 1 aydir kolum kirilmisti raporluyum yatisa devam ediyorum :)rapor mu aldın canım?ben işe gitmezsem çok şey aksayacak bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?