Ben hala kullanıyorum doktorum bırak falan demedi..
Balık yağını 35. Haftadan sonra bırak dedi sadece bende artık almadım onun yerine balık alıp yerim diye düşündüm..
OmePa VM var hamileler ve emziren anneler için , multivitamin ve minerale ek olarak içinde balık yağı da var ben onu kullanıyorum bir araştır istersen. Eczanede 100 tl civarı ama ben trendyoldan falan 65-70 arası alıyorum. Ondan önce de ocean mummy kullanıyodum onda da balık yağı var ifos sertifikalı. Ona da bakabilirsin
Bu kan sulandırıcı olayı iyice kafamı karıştırıyor. Hem iğne hem hap kullanıyorum üstüne omega da kullanıyorum. Acil birşey olsa ne yapacağız bilmiyorum.
Bende kan sulandırıcı hap kullanıyorum ecopirin 150 mg’lık. 34. haftanda bırak demişti doktorum. İkili testte uterin arterde direnç çıkmıştı, o yüzden vermişti perinatolog. 1 ay sonra düzelmişti, ama doktorum devam et zararı olmaz demişti. Omega 3 olarak içinde bir sürü vitamin olan pregnomarin yazmıştı bana. Onu hala kullanmaya devam ediyorum.
Az kilo alıyorum diye sevinirken hic kilo almamaya basladim.Vermiyorumda almiyorum da. Bu haftama kadar toplam 5 almisim. Bebek bi aydir kilo almiyor. Bi ay oncesine kadar onde gorunuyodu gelisimi.. Sebep ne bilinmiyo. Suyum bebegin kalp atisi hareketler hersey normal. Sadece bebek beslenemiyor gorunuyor. . Sık sık kontrle gidiyorum artik... Dikkat edin kizlar . İki kisilik yemeyin ama bebeginizi besler gibi yeyin.. o bu midemi bulandiriyo demeyin. Tutun kendinizi cikarmamaya calisin ama sık sık az az da olsa yeyin...
Bu kan sulandırıcı olayı iyice kafamı karıştırıyor. Hem iğne hem hap kullanıyorum üstüne omega da kullanıyorum. Acil birşey olsa ne yapacağız bilmiyorum.
İnşallah acil bir durum olmaz canım.. Benimki sezeryan artı 37. Haftada doğum yapabilirim diye bırakmak zorundayım..
sizinde doktorunuz ilerleyen zamanlarda bıraktırabilir..
Evet canım her gün bir tane içiyordum.. Her doktor vermiyor benim doktorum da balık yemediğimi öğrenince yazdı, şimdi yiyebiliyorum haftada bir yapıyordum artık haftada 2 kere yaparım ilaca da gerek kalmaz..
OmePa VM var hamileler ve emziren anneler için , multivitamin ve minerale ek olarak içinde balık yağı da var ben onu kullanıyorum bir araştır istersen. Eczanede 100 tl civarı ama ben trendyoldan falan 65-70 arası alıyorum. Ondan önce de ocean mummy kullanıyodum onda da balık yağı var ifos sertifikalı. Ona da bakabilirsin
Omepa güzel onu kullanınca başka vitamine de gerek kalmıyor, ben ben tadavim boyunca onu kullandım hamile kalınca da devam edecektim ilk ay kanamam oldu doktorum bırakmamı istedi..
MEcbur kontrolü bekliyorum canım zaten rahim ağzında incelme vardı geçen hafta gittiğimde artık 26mm düşmüştü bakalım durmuş mu yoksa incelmeye devam mı etmiş Ayın 14-15ine kadar tutabilmek yeterli olur demişti doktorum tabi yinede vaktinde gelsin inşallah
Nasıl bir gece anladım ben yarım saatte bir kalktım Her seferinde de soluğu mutfakta alıyorum şekerim düşüyor anlamadım tuvalet-atıştırma-su iç yat bir saat olmadan geri kalkıyorum aynı rutin
Nasıl bir gece anladım ben yarım saatte bir kalktım Her seferinde de soluğu mutfakta alıyorum şekerim düşüyor anlamadım tuvalet-atıştırma-su iç yat bir saat olmadan geri kalkıyorum aynı rutin
Çok yorgunum uyumak istiyorum ama hala uyuyamadim bacak eklem yerlerim agrimaya basladi. Acıktım bende simdi uyanik kalinca ama hic kalkasimda yok sağa dön olmuyor sola dön olmuyor