2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok yorgunum uyumak istiyorum ama hala uyuyamadim bacak eklem yerlerim agrimaya basladi. Acıktım bende simdi uyanik kalinca ama hic kalkasimda yok sağa dön olmuyor sola dön olmuyor ☹
Pofff ya sıpalar şimdiden uyutmuyor doğunca ne olacak acaba Sağa dönüyorum ordan vuruyor sola dönüyorum ordan vuruyor daha karnımda uyutamıyorum

Pofff ya sıpalar şimdiden uyutmuyor doğunca ne olacak acaba Sağa dönüyorum ordan vuruyor sola dönüyorum ordan vuruyor daha karnımda uyutamıyorum
Hiç sorma onlar dursa midem yanıyor midem geçse kasıklarım ağrıyor o geçiyor bacaklarıma Ağrı giriyor o geçiyor uykum gitmiş oluyor sar başa

Bu kan sulandırıcı olayı iyice kafamı karıştırıyor. Hem iğne hem hap kullanıyorum üstüne omega da kullanıyorum. Acil birşey olsa ne yapacağız bilmiyorum.
Hap dediğin coraspin mi canım. Onu 32 bitiminde kesiyorlar ben öyle yaptım. Dr una bir sor aspirinse bırakman lazım

günaydın uykusuz analar

Kizlar Granul deterjan kullanan varmi aranizda erimiyo makinada sivi aldim mecburen
çok fazla koyuyorsundur. yüksek ısıda yıkanmadığı için de erimiyor. ya az kullan ya da kısa programda 2 kere çalıştır ikincisini deterjansız yap.
ben arada deterjanı direk çamaşırın içine atıyorum öyle de yapabilirsin.

Degisik olculerde denedim hep ayni oldu duru markasi belki bu kotudur dedim direk icine koymayida deneyim o zaman kendi camasirlarimda tsk ederim

Ginaydin gece uyumayip sabah ise geldim 5ten 7ye dalmisim ama
Benimkide oyle ya uyaninca o da uyaniyo sanki
Degisik olculerde denedim hep ayni oldu duru markasi belki bu kotudur dedim direk icine koymayida deneyim o zaman kendi camasirlarimda tsk ederim
Bende duru kullaniyorum kizim icin ve gayet memnunum aslinda acaba camasirimi cok koyuyorsun. birde ben mutlaka hassas durulama yaptirip yumusatici yerine elma sirkesi kullanirim

Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum

Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
Günaydın.ben lansinohtan memnun kalmıştım ama şimdiden başlamıycam.ilk günlerde kantoron yağı sürerim heralde lansinohu hep kullanmadım gerilmeye başladığını hissedince kullanmıştın benimde hiç yara olmadı biri 6 ay biri 24 ay emdi.Zaten ilk 40 günü atlatınca vucüt alışıyor kreme gerekte kalmıyor.

Ben hem duru hem dalininkini kullandım.Dalinde hiç sorun yaşamadım ama duruda bendede bi iki kez çok az topaklanma oldu.

Canım duştan sonra lansinoh kullanmaya başladım Doğumdan sonrada inşallah Garmastan kullanacağım o daha doğal içerikliymiş Yalnız geçenlerde südyen takmamıştım suçlayan kıyafette iz yapmış dikkatli kullanın sizde

Günaydın benim de acıyordu meme uçları söyleyince dr kullanmaya başla dedi yoksa ben de Doğumdan sonra gerek olursa başlarım diyordum

Gunaydin kizlar yine uykusuz geceler olmus ben aksam az su ictim cok sukur cok uyanmadim o yuzden
Yatmadan ben de az içtim ama o kadar basık bir hava vardı ki gece sıcaktan yatamadım bu sefer de kalkıp içtim bana etki etmedi soğuk soğuk meyve bile yedim hararetim geçmedi duş alıp yatıyorum bir de güzel uyuyayım diye sabah bir bakıyorum mutfağa bir sürü şey yemişim işin ilginci çoğunu hatırlamıyorum

Ay ne zaman izne ayrılacaksın allah yardımcın olsun

Günaydın benim de acıyordu meme uçları söyleyince dr kullanmaya başla dedi yoksa ben de Doğumdan sonra gerek olursa başlarım diyordum
Bu meme ucu aynı bebeklerin poposu gibi
Kimi çok hassas kimi daha dayanıklı hepsine iyi gelen krem farklı.artık bazı şeyler deneme yanılmayla bulunuyo.Acıyorsa geriliyordur şimdiden çatlamasın iyi yapmışsın başlamakla bende daha bişiy yok öyle süt falanda gelmiyo hamile kaldığım ay daha doluydu göğüslerim dokununca acırdı şimdi bomboş inşaallah bol bol sütümüz olsun.

of o gece yeme isleri bende de basladi tartiya cikmaya korkuyirum doktorumda cok kilo alma diyir ama ben aliyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…