2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sertleşme bende de oluyo, oturamıyorum, uzanamıyorum. Son zamanlarımız diye herhalde canım. Bebeklerin yeri de daraldı, onlar da rahat hareket edemediği için kasılıyolar artık sanırım.
Öyle öyle
O gögüs altı batmasını içinin acımasını bana sor ben hiç magnezyum kullanmadım haftalardır böyleyim
Doktor niye yazmadı sana magnezyum canım bence çok faydası oluyor. Yoksa sürekli sertleşir karnım onu içince pamuk gibi oluyo ama bu akşam o da olmuyo

21 Eylülde sadece okul öncesi ve 1.sınıflar okula başlicak. O da veli gönüllülüğüne dayalı olacak

Öyle öyle

Doktor niye yazmadı sana magnezyum canım bence çok faydası oluyor. Yoksa sürekli sertleşir karnım onu içince pamuk gibi oluyo ama bu akşam o da olmuyo
Blmyrm söledm de sertleşme kasılma var karnım patlayacak gibi oluyo dye sorcam ama niye yazmadığını ctesi merak ettm gercekten bide etmin acısını anlamıyorum içi acıyor resmen et acısı gibi

Blmyrm söledm de sertleşme kasılma var karnım patlayacak gibi oluyo dye sorcam ama niye yazmadığını ctesi merak ettm gercekten bide etmin acısını anlamıyorum içi acıyor resmen et acısı gibi
Bebek ittiriyo galiba canım bende de oluyor o. Ya da sancılardan hiç anlamıyorum ben de neyden oluyor

Bnmde öyle olmustu dısardan krem bile süremiyordum o acıyan yere ayagını dayamaktan artık derimi bile inceltip hassaslastırmstı 2 haftadır ayakları yan tarafta orası acımıyor agrımıyor artık

Bnmde öyle olmustu dısardan krem bile süremiyordum o acıyan yere ayagını dayamaktan artık derimi bile inceltip hassaslastırmstı 2 haftadır ayakları yan tarafta orası acımıyor agrımıyor artık
Aynen bende elimi bile deyince acıyor kemikleri ittirince sürttü galiba etime garip Bi acı demekki oluyormus pek kmse böle sölemeynxce bit tek bende oldu sanıyorum

Ay ilk gebeliginde olmuştu hala da devam ediyor o fazlalık ile yaşamaya alışmıştım ama şu an bebek baskı yaptığı için ağrı yapıyor bende de sadece fitil kullanabiliyoruz zaten ama baya rahatlatıyor canım geçmiş olsun

Kızlar bayadır magnezyum kullanmıyordum bugün beşik geldi halıları verdim biraz temizlik yaptım derken belim bacaklarım çok ağrıdı magnezyum içtim bu haftalarda kullanmanın bir sakıncası yok demi doktorum bişey dememişti

Aynen bende elimi bile deyince acıyor kemikleri ittirince sürttü galiba etime garip Bi acı demekki oluyormus pek kmse böle sölemeynxce bit tek bende oldu sanıyorum
Valla ben 25le 33 arası cektim o acıyı kıyafet değince bile rahatsız oluyodum hiç geçmicek sanmıstım artık yok pozisyonundan dolayı demek ki

Yok canım ben hala kasılmalar için kullanıyorum sıkıntı yaratmaz mg. hayırlı olsun beşik sonunda gelmiş üzerinden yük kalkmıştır nasıl memnun musun beşikten sıkıntı yoktur inş

Ben hala kullanıyorum doktorum bırak falan demedi..
Balık yağını 35. Haftadan sonra bırak dedi sadece bende artık almadım onun yerine balık alıp yerim diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…