2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende kullanıyorum hala canım. Yarın randevum var bakalım sorucam ne zamana kadar kullanmalıyım diye. Benimki sabah akşam birer tane.

Öyle öyle

Doktor niye yazmadı sana magnezyum canım bence çok faydası oluyor. Yoksa sürekli sertleşir karnım onu içince pamuk gibi oluyo ama bu akşam o da olmuyo
Maden suyu iç canım
Kolay mı içimizden etli kemikli bir insan çıkacak. Kalsiyum Magnezyum yazmayan dru anlamıyorum. Annenin tüm rezervini tüketir bebiş. E bi de bunun emzirmesi var o zaman da gidiyor. Bence takviye şart. Özellikle benim gibi yoğurt yeyince mide yanması çekenler için

Magnezyum içiyorum canım her gün bi tane. Soda da içiyorum arada. Cidden zor şey annelik. Kalsiyum yazmadı dr. Yoğurt benim de midemi ekşitiyo ama yine de çok tüketmeye çalışıyorum yoğurt ayran süt, et

Daha kesmedi canım evet kan sulandırıcı etkisinden 35'ten sonra bırak dedi ikiz olduğu için erken bırakmakta fayda var.. 35'e bişey kalmadı diye bende almadım artık..
Bu kan sulandırıcı olayı iyice kafamı karıştırıyor. Hem iğne hem hap kullanıyorum üstüne omega da kullanıyorum. Acil birşey olsa ne yapacağız bilmiyorum.

Ben de 1 saat aralıklarla uyandım hep. Midem yanıyo diye yudum yudum su içtim sonucu böyle oldu. Napcağımızı şaşırdık içmesem olmuyo içsem mesane razı değil
Benim direk tatlı bişey yediğim zaman oluyor mide yanmam, çok daha iyi fark ettim. Ev yapımı yada hazır olsun fark etmiyor masum bi reçel pekmez bile sebep olabiliyor, sanki asit içip yatmışım gibi genzime kadar çıkıp uykudan uyandrmışlığı var bir kaç kere.

Yok canım ben hala kasılmalar için kullanıyorum sıkıntı yaratmaz mg. hayırlı olsun beşik sonunda gelmiş üzerinden yük kalkmıştır nasıl memnun musun beşikten sıkıntı yoktur inş
Gerçekten öyle oldu çok ısrarla geldi uğraştırdı ama güzel gibi beğendim teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…