- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
biz degil bebesimiz istiyor hepEmzirirken veririz boşver takılma napalım aç mi kalalım
Oh maşallahYesin de kocaman olsun bıdık
Senin haftalarda bende de başladı. Çok şiddetlendi iyice de. Geceleri unutmuyordu valla parol aldım bu gece rahat bi uyku çektim.Doğumdan çok bu ağrı ile doguramamaltan korkuyorum.
Ama merak etme tamamen normal bir ağrı imiş.
Havalar bu kadar sıcak olmasa neler neler yerim de sıcaklarda herşey yenmiyorbiz degil bebesimiz istiyor heponlar icin aliverelim artik ne yaocaz zaten cogu annenin dedigi emzirirken gidiyormus kilolar
Her hamilede de olmuyor. Hamilelikten hamileliği de değişiyor demek ki neden acabaeşimde normal diyorda diğerlerinde hatırlamıyorum mu yok muydu bilemedimÇok fena dediğin gibi uyutmuyor ağrı bir yandan bir yandan sıcak
bende ilkinde lansinoh kullandım. bunda mustela aldım yorumları çok iyiydi. haftaya başlayacağım kullanmaya.Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
Ben de tam tersi hep iğneden korktum nedense. Ben yine bir sorayım doktora atladığı birşey olmasın. 35 de kesecek mi onu da bilmiyorum. Hibor kullanıyorum iğne olarak.Allah Allah coraspin çok şaşırttı beni. Ben burada da son ana kadar coraspin kullanan duymadım. Hem memorial hem acıbadem dr ları coraspini 33 başında kestirdi. Neyse 35te keseceksen en azından o da birşey. Evet iğne 1 gün öncesine kadar kullanılabiliyor aspirin gibi tehlikeli değil o. İğnenin korkacak birşeyi yok ki oksapar mı canım?
Ben şu an aklıma gelirse kantaron yağı sürüyorum. İlk gebelikte lansinosh aldım hiçbir işe yaramadı. Bunda gümüş kalkan aldım onu deneyeceğim bakalım.Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
Bende aslında fazla gaz yok bu aralar incire, üzüme sardım oda ishal yapıyorAy aman gaz olsun biraz daha beklesinler bir yandan yanıyoruz bir yandan üşütüyoruz demekki gerçi ben süt yoğurt cok tüketmiyordum oldum olası sevemedim pek sadece peynirle olmaz dedi doktorsüt içeyim dedim o bende cok gaz yaptı geri bıraktım yoğurt yemeye çalışıyorum
Gaz sancısı fena ilk aylarımda bulantıdan cok gazdan çekmiştim
Biz topuk kanını hastanede aldırmadık sağlık ocağında aldılar hemşire doğru söylemiş iki kere almaya gerek yok..Kızlar benim bugün sağlık ocağında son hafta izlemi vardı. Kan tahlili verdim. Emzirmek ile ilgili bir şeyler anlattı ebemiz ve topuk kanı aldırmakla ilgii birkaç şey söyledi. 72 saat geçtikten sonra topuk kanı alınması gerekiyor hastane daha erken kan aldığı için tahlil sağlık bakanlığınca geçersiz sayılıyor ve biz bir daha aldırmak zorunda kalıyoruz dedi. O yüzden 2 defa aldırmayın kan diye direkt buraya gelin 3 gün sonra dedi.
Ve ebe son haftadayız artık dedikce bana bir şeyler oldu tuhaf
İçindeki balık yağından dolayı olabilir ama o kadar etkiler mi kanamayı şaşırdım. Magnezyum olarak da yine o tab ilaç grubunun magnimore u aldım yeni, omepayı çıkaran grup tab ilaç . Magnezyum un formları da önemliymiş dr bana bio-emilimi en düşük olan formunu yazmış meğerOmepa güzel onu kullanınca başka vitamine de gerek kalmıyor, ben ben tadavim boyunca onu kullandım hamile kalınca da devam edecektim ilk ay kanamam oldu doktorum bırakmamı istedi..
Benim de bağırsaklarım cok çalışıyor birşey diyeyim de gülün bana ben doğumdan cok ishal olmaktan korkuyorum lavman yapılıyor da kesin benim sindirim sistemi döküntü çıkartacakBende aslında fazla gaz yok bu aralar incire, üzüme sardım oda ishal yapıyorondan sancı oluyor..
HastanedeydiHamileliğini yaza mı denk getirdin diyorben hamile kalırken sen nerdeydin deseydin
Ben de yeni sağlık ocağından geldim. bana da söyledi bana 1 hf sonra dedi ama topuk kanını, şimdiden bilgin olsun dedi. bir hf sonunda bebek iyice beslenince alıyolarmış kanı topuktan, özel hastaneler yönlendirmiyor bilgin olsun falan dedi hatta. Bakanlık kabul etmiyormuşu da söylediKızlar benim bugün sağlık ocağında son hafta izlemi vardı. Kan tahlili verdim. Emzirmek ile ilgili bir şeyler anlattı ebemiz ve topuk kanı aldırmakla ilgii birkaç şey söyledi. 72 saat geçtikten sonra topuk kanı alınması gerekiyor hastane daha erken kan aldığı için tahlil sağlık bakanlığınca geçersiz sayılıyor ve biz bir daha aldırmak zorunda kalıyoruz dedi. O yüzden 2 defa aldırmayın kan diye direkt buraya gelin 3 gün sonra dedi.
Ve ebe son haftadayız artık dedikce bana bir şeyler oldu tuhaf
32.haftada biraktirdi corasprini doktorum.Allah Allah coraspin çok şaşırttı beni. Ben burada da son ana kadar coraspin kullanan duymadım. Hem memorial hem acıbadem dr ları coraspini 33 başında kestirdi. Neyse 35te keseceksen en azından o da birşey. Evet iğne 1 gün öncesine kadar kullanılabiliyor aspirin gibi tehlikeli değil o. İğnenin korkacak birşeyi yok ki oksapar mı canım?
Merak etme içini bir güzel temizliyorlarBenim de bağırsaklarım cok çalışıyor birşey diyeyim de gülün bana ben doğumdan cok ishal olmaktan korkuyorum lavman yapılıyor da kesin benim sindirim sistemi döküntü çıkartacakreglimde de sancılar mideme vurur ishal kusma hepsini bir arada yaşarım doğum sancılarında da aynısı olursa bir yandan sancı bir yandan ishal bir yandan kusma cok kötü birşey
Ay hadi inşallah öyle olurMerak etme içini bir güzel temizliyorlar
Ne ishale ne kusmaya birşey kalmıyor doğurana kadar yemek te yok..
Dönebilir canımKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı..geçen aya kadar normal yapabilirsin diyordu doktor..bugün baktı ters dönmüş minnoş 5 hafta da döner mi acaba aşağıya doğru siz ne düşünüyorsunuz?ilk gebeliğim
Muz kabizlik yapar diye biliniyor bende kabızlık olmadı şükür.Kabız olmamak önemliymiş acı baharat salçalı yasaktı banada.Sanırım bende de oturmaktan oldu. Pandemi de araya girince evden çalışmaya başlamıştım 0 hareket. Peki baharat ve acı dışında dikkat ettiğin bir yiyecek var mı? Annemle konuştum muz yeme diyor ne alaka hiç duymamıştım muzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?