2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

eşimde normal diyorda diğerlerinde hatırlamıyorum mu yok muydu bilemedim Çok fena dediğin gibi uyutmuyor ağrı bir yandan bir yandan sıcak

eşimde normal diyorda diğerlerinde hatırlamıyorum mu yok muydu bilemedim Çok fena dediğin gibi uyutmuyor ağrı bir yandan bir yandan sıcak
Her hamilede de olmuyor. Hamilelikten hamileliği de değişiyor demek ki neden acaba
Ben de ümit ediyordum ikinci hamilelikte bu kadar acilma agrisi yasamam diye

Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
bende ilkinde lansinoh kullandım. bunda mustela aldım yorumları çok iyiydi. haftaya başlayacağım kullanmaya.

Ben de tam tersi hep iğneden korktum nedense. Ben yine bir sorayım doktora atladığı birşey olmasın. 35 de kesecek mi onu da bilmiyorum. Hibor kullanıyorum iğne olarak.

Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
Ben şu an aklıma gelirse kantaron yağı sürüyorum. İlk gebelikte lansinosh aldım hiçbir işe yaramadı. Bunda gümüş kalkan aldım onu deneyeceğim bakalım.

Arkadaşlar son haftalar ortalama kaç kilo alınır acaba. Amacım 75 i geçmemekti .Başarabilecek miyim bilmiyorum. Yarın 33 dolacak kalacak 5-6 hafta. Şimdiye kadar 6 aldım. Bundan sonra çok alır mıyım korkuyorum.

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı..geçen aya kadar normal yapabilirsin diyordu doktor..bugün baktı ters dönmüş minnoş 5 hafta da döner mi acaba aşağıya doğru siz ne düşünüyorsunuz?ilk gebeliğim

Bende aslında fazla gaz yok bu aralar incire, üzüme sardım oda ishal yapıyor ondan sancı oluyor..

Biz topuk kanını hastanede aldırmadık sağlık ocağında aldılar hemşire doğru söylemiş iki kere almaya gerek yok..

Omepa güzel onu kullanınca başka vitamine de gerek kalmıyor, ben ben tadavim boyunca onu kullandım hamile kalınca da devam edecektim ilk ay kanamam oldu doktorum bırakmamı istedi..
İçindeki balık yağından dolayı olabilir ama o kadar etkiler mi kanamayı şaşırdım. Magnezyum olarak da yine o tab ilaç grubunun magnimore u aldım yeni, omepayı çıkaran grup tab ilaç . Magnezyum un formları da önemliymiş dr bana bio-emilimi en düşük olan formunu yazmış meğer

Bende aslında fazla gaz yok bu aralar incire, üzüme sardım oda ishal yapıyor ondan sancı oluyor..
Benim de bağırsaklarım cok çalışıyor birşey diyeyim de gülün bana ben doğumdan cok ishal olmaktan korkuyorum lavman yapılıyor da kesin benim sindirim sistemi döküntü çıkartacak reglimde de sancılar mideme vurur ishal kusma hepsini bir arada yaşarım doğum sancılarında da aynısı olursa bir yandan sancı bir yandan ishal bir yandan kusma cok kötü birşey

Ben de yeni sağlık ocağından geldim. bana da söyledi bana 1 hf sonra dedi ama topuk kanını, şimdiden bilgin olsun dedi. bir hf sonunda bebek iyice beslenince alıyolarmış kanı topuktan, özel hastaneler yönlendirmiyor bilgin olsun falan dedi hatta. Bakanlık kabul etmiyormuşu da söyledi

32.haftada biraktirdi corasprini doktorum.

Merak etme içini bir güzel temizliyorlar
Ne ishale ne kusmaya birşey kalmıyor doğurana kadar yemek te yok..

Muz kabizlik yapar diye biliniyor bende kabızlık olmadı şükür.Kabız olmamak önemliymiş acı baharat salçalı yasaktı banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…