• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
v
Merhaba kızlar bende ekim annesi olacağım inş nasip olursa 🙏🏻🤗 sat 16 Ocak hamile olduğumu 17 şubatta öğrendim hcg 990 dı iki gün snr 1460 oldu.yarın tekrar kontrolüm var gideceğim.inş her şey yolunda devam eder 🙏🏻 Sizde durumlar nasıl? Benim belim çok ağrıyo ve yanma oluyor.ayakta pek duramıyorum ve sık sık adet sancısı çekiyorum.çok şükür ki hiç kanamam olmadı İnş bundan sonra da hiç olmaz bakalım 🙏🏻
Merhaba canım benle aynı gibisin benimde 18 Ocak adet tarihim .benimde bel agrım var doktordan düşük ilacı istedim ama çok azalmadı artık doktor normal dedi.yanma icinde bol bol su iç dedi

Merhaba kızlar bende ekim annesi olacağım inş nasip olursa 🙏🏻🤗 sat 16 Ocak hamile olduğumu 17 şubatta öğrendim hcg 990 dı iki gün snr 1460 oldu.yarın tekrar kontrolüm var gideceğim.inş her şey yolunda devam eder 🙏🏻 Sizde durumlar nasıl? Benim belim çok ağrıyo ve yanma oluyor.ayakta pek duramıyorum ve sık sık adet sancısı çekiyorum.çok şükür ki hiç kanamam olmadı İnş bundan sonra da hiç olmaz bakalım 🙏🏻
Merhabalar aramiza hoşeldin hayirli olsun bebişin canim benimde sat 16 ayni gün cok sevimdimm hayirlisi ile inşallah herşey yolunda gider 👶🤲

Gunaydin kizlar ben kendimi kasim anasi saniyordum halbuki ekim anasi olcakmisim:rolleyes: sat 19 ocakti. Dayanamayip 12 subatta bata bi hafta kala kan testi verdim 55 cikti hamis oldugumu ogrendim. 4 gun sonra bida yaptrdi doktrum 765 cikti. 3 gun snra hcg5400. Iki gun snra 9400 en son bldigim bu. :KK3: hic hastaneye gtmedim haftaya 4 marta randevum. Ins hem kese hem kalp atisini duyarim gidince. Hepimize hayrli olsun saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah

Kızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz?
Merhaba, ben 10. gün test yaptırmıştım, 16. gün kese için çağırmıştı biraz geç geldi bana da. Estrofemi de 10 gün sabah 1 akşam 1 kullan sonra bırak dedi, jeli azaltmadı hala

Merhaba, ben 10. gün test yaptırmıştım, 16. gün kese için çağırmıştı biraz geç geldi bana da. Estrofemi de 10 gün sabah 1 akşam 1 kullan sonra bırak dedi, jeli azaltmadı hala
Zaten görmeden içim rahat etmiyor, kese doğru yerde mi içi dolu mu vs... beklemek çok fenaymış. Ben haftaya başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

Sağlıcakla gelsin 🙏🏻 İlk haftalar adet sancısı gibi ağrılar oluyor merak etme normal bol bol su iç inşallah kanaman da olmaz kötüyü düşünme hiç🥰

v

Merhaba canım benle aynı gibisin benimde 18 Ocak adet tarihim .benimde bel agrım var doktordan düşük ilacı istedim ama çok azalmadı artık doktor normal dedi.yanma icinde bol bol su iç dedi
Hayırlı olsun canım, benim de sat 11 ocak :) Sağlıkla gelsin bebişlerimiz, benim ilk hafta adet ağrısı ve şişkinlik çoktu şuan geçti ama mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum şimdi.

Zaten görmeden içim rahat etmiyor, kese doğru yerde mi içi dolu mu vs... beklemek çok fenaymış. Ben haftaya başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
o bekleyiş hiç bitmiyor ben de kalp atışını duydum 2 haftadır tekrar gideceğim günü bekliyorum yarın gidicem umarım sıkıntı yoktur. Bence de gidin başka doktora 2 hafta çok uzun geldi bana da kese için. Değeriniz de iyi neden görmeyesiniz

Günaydın arkadaşlar.göğüslerde hafif şişme ve az bir acı var.önceki gebeliğimde daha çok vardı.can yakıcı seviyede...beta hormonu az salgılandığından olabilir mi? Benim gibi bir evladı daha olan varsa yazabilir mi? Her hamilelik bir olmaz ama bu göğüs olayı da hormonal diye endişe ettim.

Gunaydin kizlar ben kendimi kasim anasi saniyordum halbuki ekim anasi olcakmisim:rolleyes: sat 19 ocakti. Dayanamayip 12 subatta bata bi hafta kala kan testi verdim 55 cikti hamis oldugumu ogrendim. 4 gun sonra bida yaptrdi doktrum 765 cikti. 3 gun snra hcg5400. Iki gun snra 9400 en son bldigim bu. :KK3: hic hastaneye gtmedim haftaya 4 marta randevum. Ins hem kese hem kalp atisini duyarim gidince. Hepimize hayrli olsun saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah
Ikiz olma ihtimali olabilir mi ? 👶 hayirlisi olsun tebrik ederim saglikla kucagina al insallah😊

Ikiz olma ihtimali olabilir mi ? 👶 hayirlisi olsun tebrik ederim saglikla kucagina al insallah😊
Benimde aklima o geldi cunku degerlerim cok artti adet gunum gelmeden 700leri görmüştüm. Haftaya carsamba doktora gidince anlarm insallah :) ailemde ikiz olanlar var insallah bana da nasip olur

Günaydın arkadaşlar.göğüslerde hafif şişme ve az bir acı var.önceki gebeliğimde daha çok vardı.can yakıcı seviyede...beta hormonu az salgılandığından olabilir mi? Benim gibi bir evladı daha olan varsa yazabilir mi? Her hamilelik bir olmaz ama bu göğüs olayı da hormonal diye endişe ettim.

günaydın ☀️ daha önce hamilelik yaşayınca insan sürekli kendi içinde kıyas halinde oluyor . Gebelik sayısı arttıkça daha da pimrikli oluyor insan bence . İlk hamileliğimi düşünüyorum cehalet en büyük Saadet 🤣😅 hiç birşey sorgulama yok , ilk yaşadığım şeyler olduğu için hııı bu böyleymiş fln tecrübe ettikçe ... demek bu böyle oluyormuş deyip geçiyordum .
İki hamileliğimde birebir aynıydı benim . Son zamana kadar neredeyse kusardım . Hamileliğin başında kilo vererek başlardım . Bu defa arada aşırı halsizlik harici birşey yaşamıyorum . Bir önceki kaybımda da aynısı olmuştu . Bulantı kusma yoktu yine halsizlik vardı .
Mübarek gün hürmetine hepimiz bebeklerimize sağlıklı kavuşalım 🍀

Canm benim bi cocuhum var onda 3 ay gebelige dair hic belirtim olmamisti goguslerim hafif sismisti o kdr. Simdi de goguslerimde cok sizi ve siskinlik var iki gun once tamamen kaybolmustu bugun yine basladi. Yani gidip gelebilir.hamilelikten hamilelige degisir belki bu cocugunda boyle olcak

günaydın ☀ daha önce hamilelik yaşayınca insan sürekli kendi içinde kıyas halinde oluyor . Gebelik sayısı arttıkça daha da pimrikli oluyor insan bence . İlk hamileliğimi düşünüyorum cehalet en büyük Saadet 🤣😅 hiç birşey sorgulama yok , ilk yaşadığım şeyler olduğu için hııı bu böyleymiş fln tecrübe ettikçe ... demek bu böyle oluyormuş deyip geçiyordum .
İki hamileliğimde birebir aynıydı benim . Son zamana kadar neredeyse kusardım . Hamileliğin başında kilo vererek başlardım . Bu defa arada aşırı halsizlik harici birşey yaşamıyorum . Bir önceki kaybımda da aynısı olmuştu . Bulantı kusma yoktu yine halsizlik vardı .
Mübarek gün hürmetine hepimiz bebeklerimize sağlıklı kavuşalım 🍀
Ay cok haklisin valla ya bende ilk cocugumda hic belirti aramamistim hic doktora gidecegim gunu hesaplamamistim simdi saatleri sayiyorum. Bisey olsa bi terslik mi var diorum. Kafayi yicek gibi oluyo insan :işsiz:

Ay cok haklisin valla ya bende ilk cocugumda hic belirti aramamistim hic doktora gidecegim gunu hesaplamamistim simdi saatleri sayiyorum. Bisey olsa bi terslik mi var diorum. Kafayi yicek gibi oluyo insan :işsiz:
Yaa ben betahcg baktırmış 14 tü . Adet tarihime göre hesaplamıştım üç dört hafta sonra 8. Haftaya kadar beklemiştim dr a gidince net göreyim diye 🤪 cesarete bak 🙈😅
Şimdi yok beta düzgün artıyor mu , kese şekli düzgün mü , yolk var mı. Bir sürü parametre hesabındayım 🤦🏻‍♀️

Yaa ben betahcg baktırmış 14 tü . Adet tarihime göre hesaplamıştım üç dört hafta sonra 8. Haftaya kadar beklemiştim dr a gidince net göreyim diye 🤪 cesarete bak 🙈😅
Şimdi yok beta düzgün artıyor mu , kese şekli düzgün mü , yolk var mı. Bir sürü parametre hesabındayım 🤦🏻‍♀️
Evet evettt ya bende oyle ilk randevumu niye bu kadr gec gune aldim diye kendime kiziyorum hatta su an. Bende oglumda 3.ay gittim doktora biliyo musin simdi diorum nasil beklemisim hic mi merk etmemisim :KK64:

Of evetttttt,bir de benim düzensizliğim vardı zaten.ovulasyon testi almadım ve tesadüfi oldu fakat tahminimce ovulasyondan 3 gün ve 6 gün sonra denemiş olduk.düzensiz olunca ve başka sıkıntılarla boğuşurken dikkatli takip yapamadık.bat de ne olduğu belli olmuyor.şu an ya bitiyor ya da yeni başlıyor olmalı takvimime göre.dün beta değerim 37 çıktı.o sebeple çok dinliyorum kendimi.kızımı ilk öğrendiğimde 80 lerdeydi.yarın artış olacak mi bakacağım ama içimde endişe var.

Back
X