• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Of evetttttt,bir de benim düzensizliğim vardı zaten.ovulasyon testi almadım ve tesadüfi oldu fakat tahminimce ovulasyondan 3 gün ve 6 gün sonra denemiş olduk.düzensiz olunca ve başka sıkıntılarla boğuşurken dikkatli takip yapamadık.bat de ne olduğu belli olmuyor.şu an ya bitiyor ya da yeni başlıyor olmalı takvimime göre.dün beta değerim 37 çıktı.o sebeple çok dinliyorum kendimi.kızımı ilk öğrendiğimde 80 lerdeydi.yarın artış olacak mi bakacağım ama içimde endişe var.
İnşallah güzel artar . Adet tarihi fln bilmiyorsanda ilerleyen zamanlarda ölçümlere göre sana bir tarih belirler dr un

İnşallah güzel artar . Adet tarihi fln bilmiyorsanda ilerleyen zamanlarda ölçümlere göre sana bir tarih belirler dr un
Son adetim belli ama bekleneni asla tahmin edemem.o yüzden betam neye göre normal bilmiyorum.eğer beklenen adetim bittiyse ve betam 37 ise ciddi bir düşüklük ama yeni başlıyorsa olabilir bir değer.düzensiz adet olmak çok kötü.

Son adetim belli ama bekleneni asla tahmin edemem.o yüzden betam neye göre normal bilmiyorum.eğer beklenen adetim bittiyse ve betam 37 ise ciddi bir düşüklük ama yeni başlıyorsa olabilir bir değer.düzensiz adet olmak çok kötü.
sizin sat neydi benmde cok düzensizdi döngümü bilmiyordum sat 31 aralıktı 4 subatta kan değerm 1190 cıkmıstı bende yumurtlama tarihimi 16 sı filan gibi hesaplıyorum cunkü10 ile 15 arası evimizde değildik 15nden sonra oldu büyük ihtimal ama batı bilemediğim için hesap edemedm pek :)

Gelinimiz de hamile, 13-14. Haftada, bugün kontrolü vardı, doktor yüzde yüz erkek demis🤩😍 Kardeşim az önce haber verdi😊 Bir prens halası oluyorum🤴🤗 Rabbim sağlıkla bizlere de o günleri göstersin insallah🤗
Tebrikler aynı anda olmaları birbirine arkadaş olur diyeceğim ama seninkiler birbirine arkadaş olurlar 🙈😅

Tebrikler aynı anda olmaları birbirine arkadaş olur diyeceğim ama seninkiler birbirine arkadaş olurlar 🙈😅
Önce gelincigim sonra kuzenim sonra da benimkini öğrendik 🤩 kuzenim de 10-11. Haftada. Aileye 3 bebek geliyor derken benim ikinci keseyi gormemle 4 olabilir demeye başladık. Herhangi bir olumsuz isaretim yok ama çok merak ediyorum ikinci kesenin akıbetini🤔😁 daha 1 hafta var kontrole, zaman gecmiyooorr🙈😁😁

Önce gelincigim sonra kuzenim sonra da benimkini öğrendik 🤩 kuzenim de 10-11. Haftada. Aileye 3 bebek geliyor derken benim ikinci keseyi gormemle 4 olabilir demeye başladık. Herhangi bir olumsuz isaretim yok ama çok merak ediyorum ikinci kesenin akıbetini🤔😁 daha 1 hafta var kontrole, zaman gecmiyooorr🙈😁😁
maşallah hepinize bende eltimin hamile oldugunu öğrenmiştim cok sevnmiştik benden 1 sene önce evlenmişlerdi nasıl gidiyo filan dye konusurken kendm hamile oldugumu öğrendm bizim kaynana uctu tabi havalara aramızda 8 hafta filan var. benm eşim en büyük olan ewlenme sırasını verdim ama çocugau yetiştirdim diyorum şimdi :)))

Bence ikinci kesede görünecek 😅 hangi gün kontrolün

Hayırlı olsun canım, benim de sat 11 ocak :) Sağlıkla gelsin bebişlerimiz, benim ilk hafta adet ağrısı ve şişkinlik çoktu şuan geçti ama mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum şimdi.
Teşekkür ederim evet sizinde yakınız ☺️Rabbim kolaylık versin inşallah mide bulantım çok yok ama bel agrisi kaşık Ve siskinlik devam ediyor

sizin sat neydi benmde cok düzensizdi döngümü bilmiyordum sat 31 aralıktı 4 subatta kan değerm 1190 cıkmıstı bende yumurtlama tarihimi 16 sı filan gibi hesaplıyorum cunkü10 ile 15 arası evimizde değildik 15nden sonra oldu büyük ihtimal ama batı bilemediğim için hesap edemedm pek :)
Benim sat 28 Ocak.size göre yaklaşık artı 1 ay ilerliyorum öyleyse ama sizin değeriniz üstünden geçen tahmini değere göre iyi.yani artı 15 deseniz ,yaklaşık bat civarı kana baktırmışsınız varolması gereken bir değer çıkmış.benim tarihlerimle çok benziyor .tek fark değerimin aşırı düşüklüğü.sizinki gibi 1000 lerde olmalıydı çünkü ben de bat civarındayım.ya bitiyor ya başladı.

Kızlar bende de hipoglisemi çıktı ya (tip2 şeker) :( C.tesi diyetisyene gidicem, her türlü hamur işi ve şeker yasak olucakmış nasıl olucaksa hamilelikte zaten zayıfım :( Biraz canım sıkıldı.. Bu aşırı uyku halim ve bitkinliğim ondanmış :işsiz:

Kızlar bende de hipoglisemi çıktı ya (tip2 şeker) :KK43: C.tesi diyetisyene gidicem, her türlü hamur işi ve şeker yasak olucakmış nasıl olucaksa hamilelikte zaten zayıfım :KK43: Biraz canım sıkıldı.. Bu aşırı uyku halim ve bitkinliğim ondanmış :işsiz:
Geçmiş olsun canım. Ben uzun zamandır tahıl, şeker olmadan düşük karbonhidratli gıdalarla besleniyorum. Zayıfım diye hiç düşünme ekmek hamur işi şekerden aldığın boş kalori zaten sana birşey kazandırmıyor. Yag, protein, vitamin mineral olarak pek de birşey kazandirmayan faydasından çok zararı olan türden seyleri yememek eksiklik yaratmadığı gibi eskisinden daha iyi oluyor tüm değerleri insanın

Geçmiş olsun canım. Ben uzun zamandır tahıl, şeker olmadan düşük karbonhidratli gıdalarla besleniyorum. Zayıfım diye hiç düşünme ekmek hamur işi şekerden aldığın boş kalori zaten sana birşey kazandırmıyor. Yag, protein, vitamin mineral olarak pek de birşey kazandirmayan faydasından çok zararı olan türden seyleri yememek eksiklik yaratmadığı gibi eskisinden daha iyi oluyor tüm değerleri insanın
aslında biliyorum daha önce de sınırda çıktığımda uzunca bir süre diyeti uygulamıştım ve kendimi çok sağlıklı hissetmiştim ama şimdi ne bileyim midem de bulanıyo çubuk kraker falan yiyince düzeliyordum :( Canım bişey şu anda hiç çekmedi ama çekerse de yiyemem diye kafama takıldı.. Bir de çalışıyorum, çalışırken dışardan yemek yerken diyete uymak hiç kolay olmayacak gibi.. Bulantı için ne yemem gerek mesela glisemik indeksi düşük olması ve midemi bastırması lazım sen biliyo musun canım?

aslında biliyorum daha önce de sınırda çıktığımda uzunca bir süre diyeti uygulamıştım ve kendimi çok sağlıklı hissetmiştim ama şimdi ne bileyim midem de bulanıyo çubuk kraker falan yiyince düzeliyordum :KK43: Canım bişey şu anda hiç çekmedi ama çekerse de yiyemem diye kafama takıldı.. Bir de çalışıyorum, çalışırken dışardan yemek yerken diyete uymak hiç kolay olmayacak gibi.. Bulantı için ne yemem gerek mesela glisemik indeksi düşük olması ve midemi bastırması lazım sen biliyo musun canım?
Ben de çalışıyorum, ama günde iki öğün yediğim için sorun olmuyor. Bulantı vs yok bende çok şükür. Ama olursa kendime badem unu, karabuğday unu, vs glutensiz düşük karbonhidrat unlarla kraker yapar yerim. İlk 3 ay glüten yine yasak bana

Ben de çalışıyorum, ama günde iki öğün yediğim için sorun olmuyor. Bulantı vs yok bende çok şükür. Ama olursa kendime badem unu, karabuğday unu, vs glutensiz düşük karbonhidrat unlarla kraker yapar yerim. İlk 3 ay glüten yine yasak bana
aa neden yasak canım çölyak mı var? Benim de gluten hassasiyetim var ama önnemli seviyede değil sadece şişiyorum.. Peki glutensiz unlarda karbonhidrat yok mu tam bilmiyorum da kusura bakma çok soruyorum :KK36: Çünkü sıfır karbonhidrat diyor bana, sadece salata ve et ve sebze diyor.. Ekmeği de protein ekmeği yiyebilirsin diyor. Bir de 2 saatte bir bişey yemek gerek diyor saat kurmam gerekiyormuş. Normalde ben de 2 öğün yerim ama şimdi öyle bişey yapamayacağım gibi gözüküyor :(

"Bu nedenle glutensiz gıda tercih edilecekse, doğal gıdalar tercih edilmeli. Ancak glutensiz gıdaların tamamı da sağlıklı beslenme programında yer almıyor.

Bunların bir bölümü hızlı emilen karbonhidratlardan oluşuyor. Mısır ve bundan yapılan gıda ürünlerinde ve pirinç ürünlerinde gluten yok ama hızlı emilen karbonhidratlar olduğu için özellikle insülin direnci olan ya da diyabetli olan hastalara önerilmiyor."

şöyle bişey buldum mesela ona da dikkat etmek gerek anladığım kadarıyla :işsiz: Bu konuyu iyi araştırmalıyım diyetisyene de soriyim mutlaka yol gösterir diye düşünüyorum.. Çok sağol canım :dua::KK200:

Hamiş anneler nasılsınız biz de bugün keseyi gördük çok şükür ama sata göre 5+2 ultrasonda 4+1 çıktı tamı tamına 1 hafta geriden geliyo kese boyutu da 4 mm doktor iyi dedi bi sorun yok dünden beri de çok açık kahverengi sarımsı bi akıntım var doktor duphaston ve vitamin E yazdı bunları kullan 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi böyle 1 hafta geriden giden arkadaşlar var mı? Beta sonucum en son 22 şubatta 335.9du bugğn 27 şubat 2882

Eklentiler

• 20200227_123845.webp
    20200227_123845.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 55
Herkese merhaba arkadaşlar bu mübarek günde Allah’ım tüm sıkıntı yaşayan hamişlere gönül rahatlığı ve derdi olanlara şifa versin kucağımıza bi an önce almayı nasip etsin inşallah :)
Sürekli endişe halindeyim 15 Şubat ctesi günü keseyi gördük ve doktor 4+3 gibi duruyor demişti 2 hafta sonra çağırdı bu ctesi gidicem inşallah kalp atışı için duymayı ümit ediyorum ilk çocuğum olacak çok zor bir bekleyiş :anneadayı:

Adet olcakmisim gibi agrilarim basladi yine boyle olunca korkuyorum ya hemen uzandim ama beni bekleyen bi suru is var :KK43:

Back
X