- 8 Nisan 2011
- 2.025
- 2.057
- 333
Arastirdim simdi zaten su anki doktorumun eşi perinatologmuş şansımaPerinatolog diye geçiyor, ben de yarın aynı soruyu soracağım doktoruma, haberleşelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arastirdim simdi zaten su anki doktorumun eşi perinatologmuş şansımaPerinatolog diye geçiyor, ben de yarın aynı soruyu soracağım doktoruma, haberleşelim
Cok sukur allah korusun yavrunu insallah ben iki dusuk yasadim bunda da korkuyorum her seyden. Insallah su 3 ayi bi skintisiz atlatsak gerisi de kolay gelirDün gece kan gördüm ondan canim Şimdi iyiyim cok şukur![]()
İçime su serptin canım ya teşekkür ederimBebek gorunune kadar benimde oyleydi su an tam gununde gorunuyor endiselenme bos yere
Sagolasin rabbim hepimizin bebeğini bağişlasin inşallah bu mubarek gündeCok sukur allah korusun yavrunu insallah ben iki dusuk yasadim bunda da korkuyorum her seyden. Insallah su 3 ayi bi skintisiz atlatsak gerisi de kolay gelir
Ah kızlar yaa. Siz Bebişlerin kallp atışını durdum dedikçe o kadar mutlu oluyorum ki sizin adınıza. Allahım hayırlısıyla artık bana da nasip etsin inşaallah. 7 haftada ne bebek ne kalp atışı. Çok korkuyorum boş gebelik ve kürtaj ihtimalinden. Yine de Rabbim şu mübarek günlerden herkese en hayırlısını nasip etsin tabi![]()
Kızlar midem bulanmıyor diye sevinirken akşamdan beri çok kötüyüm su bile içemiyorum sabah bile iki tane kraker yiyebildim bebek için problem olur mu
Son ignemi olucam bu aksam. Yarin da ultrasonla bakacaklar insallah hersey yolundadir. Kanama agri yok ama tabi dusuklerde bu sart degilmis kanamasiz da dusuk olabiliyormus![]()
Amin, yarın benim için de büyük gün kontrolüm var, kanamada yaşadığım için endişeliyim. Umarım yarın güzel haberlerle geliriz.
Merhaba cnm Bana da prolutan diye düşük önleyici bi iğne verdi iki kez yaptırdım benimde ağrılarım pek azalmadı.normal dedi banada dr bebek yerleşmeye tutunmaya çalıştığı için bu ağrılar oluşuyormuşv
Merhaba canım benle aynı gibisin benimde 18 Ocak adet tarihim .benimde bel agrım var doktordan düşük ilacı istedim ama çok azalmadı artık doktor normal dedi.yanma icinde bol bol su iç dedi
Amin inş hepimizinSağlıcakla gelsinİlk haftalar adet sancısı gibi ağrılar oluyor merak etme normal bol bol su iç inşallah kanaman da olmaz kötüyü düşünme hiç
![]()
Merhaba canım hoşbuldumMerhabalar aramiza hoşeldin hayirli olsun bebişin canim benimde sat 16 ayni gün cok sevimdimm hayirlisi ile inşallah herşey yolunda gider![]()
Hafta o haftaAA gerçekten mi. Çok şaşırdım. Yani 9. Aya kadar hiç bebek görünmedi mi. Ya da 9. Hafta mı diyecektiniz acaba :) ya çok teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahatladı biraz![]()
Yarın kesemi görmeye gideceğim 6+0 olmuş olacak. İnşallah herşey yolunda gider❤
Yaa çok tatlı, maşallah diyelimBen bugün gittim özelde randevum vardı. 5+5’im. Keseyi pazartesi de görmüştüm, bugünde gördük. Hatta bugün kalp atışını da duydum. Doktor bugün kalp duyamayız demişti ama sesi açınca, aa kalp atışı başlamış bile dedi. ☺ Haftaya tekrar randevum var, daha net duyarız dedi doktor.
Yaa çok tatlı, maşallah diyelimtebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah
çok yakın günlerimiz 5+6 yım ben de. Yarını iple çekiyorum gerçekten. Kese haftasıyla uyumlu dedi mi dr peki.
Hem8gram dediğiniz beta değerimi Hem8gram deyince baya bsy giriyo içine çünküKızlaaaar....
6 tup kan alinip bir de idrar tahlili yapilmisti.
Doktor tahlil sonuclarinin ciktisini bana veremedi.o sirada yazicida bi problem vardi sanirim.Hersey yolunda sonuclarin temiz guzel dedi.
Birkac gun gecti uzerinden.bugun e nabizdan tahlil sonuclarima ulastim. Sisteme yuklenmis. Fakat hemogram sonuclarimda beta hcg ile ilgili bi sonuc girilmemis. İlk kontrolumle kiyaslamak istiyorum ama yokacaba farkli bi terimi mi var hemogram sonuclarinda ..
Ay pardon yanlıs anlamısım beta istememiştir bendede yoktu kes filan göründüyse istemiyorlarKızlaaaar....
6 tup kan alinip bir de idrar tahlili yapilmisti.
Doktor tahlil sonuclarinin ciktisini bana veremedi.o sirada yazicida bi problem vardi sanirim.Hersey yolunda sonuclarin temiz guzel dedi.
Birkac gun gecti uzerinden.bugun e nabizdan tahlil sonuclarima ulastim. Sisteme yuklenmis. Fakat hemogram sonuclarimda beta hcg ile ilgili bi sonuc girilmemis. İlk kontrolumle kiyaslamak istiyorum ama yokacaba farkli bi terimi mi var hemogram sonuclarinda ..
Hem8gram dediğiniz beta değerimi Hem8gram deyince baya bsy giriyo içine çünkü
Ay pardon yanlıs anlamısım beta istememiştir bendede yoktu kes filan göründüyse istemiyorlar