Merhaba bende 5+6 yımYaa çok tatlı, maşallah diyelimtebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah
çok yakın günlerimiz 5+6 yım ben de. Yarını iple çekiyorum gerçekten. Kese haftasıyla uyumlu dedi mi dr peki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 5+6 yımYaa çok tatlı, maşallah diyelimtebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah
çok yakın günlerimiz 5+6 yım ben de. Yarını iple çekiyorum gerçekten. Kese haftasıyla uyumlu dedi mi dr peki.
Masallah baya ilerde döllenme erken olmus galiba ben 7 haftalık ken 1. 1 cm DiMerhaba bende 5+6 yımbugün gittim doktora 1.40 cm olmuş gelişimi ilerde güzel dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışını duymak için
![]()
Aynen bende öle baktım meraktan ama yokEvet kan alinmadan once kese bebek kalp atisi goruldu duyuldu.Bende ki merak iste. İlla bi kurcalicam![]()
Masallah baya ilerde döllenme erken olmus galiba ben 7 haftalık ken 1. 1 cm Di![]()
Hımm eger öleyse normalOnunki kese boyutu canım sanırım. Seninki bebeğin ölçüsü.
Hımm eger öleyse normaldirek ölçü yazınca bende sasırdım
![]()
Çok sevindim insallah sorunsuz saglikla gecer hamileligin de bebegini alirsin kucagina hayirlisiyla :) soyledi mi boyunu falan merak ettim :)masalperest_anne herşey yolundaymış çok şükür canım kalp atışını duyduk
hayatımda duyduğum en güzel ses yaa, minik fasulyem güzel tutunmuş bana doktor öyle söyledi. Ultrasona göre 7+2 deyim.
Çok sevindim insallah sorunsuz saglikla gecer hamileligin de bebegini alirsin kucagina hayirlisiyla :) soyledi mi boyunu falan merak ettim :)
Aa 1 hafta ileri atmis dogum tarihini ya geç döllenme ya da orada farklidir hesaplamaları ama masallah boyu da normal :) hadi artik rahatlamissindir ne guzel iyi gecelerAmin cümlemizin inşallah canım boyu 8.9 mm tahmini doğum tarihi 21.10.2020
Aa 1 hafta ileri atmis dogum tarihini ya geç döllenme ya da orada farklidir hesaplamaları ama masallah boyu da normal :) hadi artik rahatlamissindir ne guzel iyi geceler![]()
Ben bugün gittim özelde randevum vardı. 5+5’im. Keseyi pazartesi de görmüştüm, bugünde gördük. Hatta bugün kalp atışını da duydum. Doktor bugün kalp duyamayız demişti ama sesi açınca, aa kalp atışı başlamış bile dedi. ☺ Haftaya tekrar randevum var, daha net duyarız dedi doktor.
Benim iki gündür arada oluyor çok şükür azaldı biraz dinleninceMerhaba cnm Bana da prolutan diye düşük önleyici bi iğne verdi iki kez yaptırdım benimde ağrılarım pek azalmadı.normal dedi banada dr bebek yerleşmeye tutunmaya çalıştığı için bu ağrılar oluşuyormuş
Bu arada sizde var mı bilmem ama ben normalde şeker türü şeyler çok severim ama hamileliğimden beri tuzlu ekşi turşu gibi şeyler yiyiyorum sadece .sizde nasıl durumlar acaba merak ettim![]()
Bu arada sizde var mı bilmem ama ben normalde şeker türü şeyler çok severim ama hamileliğimden beri tuzlu ekşi turşu gibi şeyler yiyiyorum sadece .sizde nasıl durumlar acaba merak ettim☺