2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Suni ile açılma oluyor mu peki bir yolu vardır sonuçta di mi
Ben suni ile açılamamıştım 1.5 gün kalmıştım sunide ilkinde, Reengarenk 'te de öyle olmuş sanırım. Ama işte öyle bi oluyo-olmuyo genellemesi yok bence herkesin o kadar farklı ilerliyoki doğumu, hiç işe yaramasa tüm dr lar denemezdi de suniyi. Bakalım kızların nasıl gelişecek hikayeleri. Tek isteğimiz mutlu sonbelki de kavuşmuşlardır bile

Bir avazda olsun canım. Açılman da olacaktır hiç merak rtme
Kızlar açılmam 7 cm oldu doktorum baya hızlı ilerliyorsun dedi dayanılmıcak bi sancım yok hep bu şekilde mi devam edecek yoksa birden ağrım artacak mi
canım maşallah
Bebek kanala girmiyor demişsin herhangi bi hareket vs yaptırıyorlar mı ? Kedi duruşunda vücudunla 8 çizmek bebeği kanala sokuyormuş öyle biliyorum

Bana da doktor bu hafta da gelmez dedi
Nst sancım 1 kez 100 gördü. Umarım çoğalır en kısa zamanda gelir. Gelmezse 12 ekimde suni verilecek

Nst sancım 1 kez 100 gördü. Umarım çoğalır en kısa zamanda gelir. Gelmezse 12 ekimde suni verilecek
Üzülme lütfen bu işler görüldüğü üzere hiç belli olmuyo bebeğin nasılmış sen görebildin mi ultrasonda

R rnp06
Polyannaolmakisterdim
Hayırlı doğumlar.iyi dilekleri için herkese teşekkür ederim kaçırdığım doğum varsa hayırlı olsun.
Bizi coronadan sebep erken taburcu ettiler 1 gün kaldık.
Kızlar alt üst takım heleki dikişsiz iç zıbın çok kullanışsız oldu hep sırtınta toplandı kendinden eldivenli tulumla çok rahat ettim.

Adaçayı hurmaya son gaz devam o zaman hiç belli olmuyor ki bir anda gelebilir gelecek inşallah canım

AA ben çocuk hemşiresine vermek için dikişsiz iç zıbın ve alt üst takım koymuştum benim kız da minyon kesin toplanır tulum mu koysam acaba

Aa adaçayının ne etkisi var ilk defa duydum
İlk aylar düşüğe sebep olduğu için yasaktı ya son aylar doğumu kolaylaştırıyormuş doktorum öyle dedi ama ben daha başlamadım bilerek pazar günü doğuma hazırlık eğitimi var erken gelmesin diye doktor da normalde 37 de başlatıyorum sen 38 de başla dedi pazartesi başlarım sabah akşam iç dedi

Çatladın mı peki ondan mı kaşındın o kadar? Ben kantaron yağı sürüyorum iyi geliyor bana tavsiye ederim. Benimde cuma kontrol çok mrk ediyorum, inş ben ekim ortasına kadar takılsın içerde istiyorum.
Elim, ayağım, bacaklarım kaşınıyor yanıyor. Karnım da gerginlikten kaşınıyor sanırım çünkü davul gibi gergin artık.

Elim, ayağım, bacaklarım kaşınıyor yanıyor. Karnım da gerginlikten kaşınıyor sanırım çünkü davul gibi gergin artık.
Doktorunu bilgilendirdin mi kuzum? Ben çok korkmuştum olunca bşy çıkmadı ast alt temiz ama dikkat etmek lazımmış

iç zıbın zaten çok gereksiz kullanışsız birşey hiç gerek yok ona..onun yerine ilk zamanlards önden zıbın gibi giydirilen çıtçıtlı atlet.en güzeli kafadan giydirmek zorunda da kalmıyorsun belide açılmıyor kollarıda toplanmıyor

Senle günümüz aynı dursun daha zaten 38 tam bitmedi haftaya gelebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…