2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktorunu bilgilendirdin mi kuzum? Ben çok korkmuştum olunca bşy çıkmadı ast alt temiz ama dikkat etmek lazımmış
Yok yaw en başından beri karnım ara ara kaşınıyordu zaten el ayak kaşıntısı da sürekli değil. Cuma bakacohk artık. Tansiyonu ölçtüğüm için pek takmıyorum. İnşallah şu son haftalar hayırla sağlıkla geçer de gönlümüze göre bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütebiliriz

Yok yaw en başından beri karnım ara ara kaşınıyordu zaten el ayak kaşıntısı da sürekli değil. Cuma bakacohk artık. Tansiyonu ölçtüğüm için pek takmıyorum.
Gebelik kolestazı olmasın da sen yine söyle bi bence kuzum

Kizlar sütüm gelmiyor 1-2 damla meme ucu belirgin olmadığı için bebek çekemiyo şimdilik philips avent biberonla mama veriyoruz süt için ne tavsiye edersiniz

Kizlar sütüm gelmiyor 1-2 damla meme ucu belirgin olmadığı için bebek çekemiyo şimdilik philips avent biberonla mama veriyoruz süt için ne tavsiye edersiniz
öncelikle düzenli beslenme ve uyku. duşa girdiğinde masaj yap göğüslerine. bebeğini göğsüne süt olmasa da sık sık al. makinan varsa sağım yap gelmese de en az 10dk sağım faaliyetini yap 2-3saatte 1
bol su, yulaf, rezene, koyu yeşil yapraklı sebzeler, bulgur, tahin, sütlü irmik, muhallebili irmik gibi yiyeceklere ek olarak süt arttırıcı çaylar içecekler alabilirsin.

Maşallah gözün aydin rabbim anali babali buyutsun ay ne güzel bebişlerimiz doğuyor bende de her gün daha cok hecan oluyor son 7 gün kaldi

Canım meme ucu çıkarıcı küçük pompalar var onlardan kullanmanı tavsiye edebilirim. Ve ten tene temas etmeye çalış. Bebişi tek bezle yada çıtçıtlı body ile iki göğsünün arasına al, yüzünü yüzüne daya, ellerini tut sırtından kavra bol bol da kokla sık sık da emzir canım süt gelmese de bebeğin tükürüğüyle emmesiyle süt hormonların tetiklenir.
Yiyecek içecek olarak da _seastar_ yukarda hepsinden bahsetmiş onlardan tüketebilirsin canım. Kolay gelsin bol sütlerin olsun

Evet gec dollenme olmuş polikistik overdan sanırım hatta bayaaa bi gec dollenme
Kaç gün gecikmede öğrendiniz ben 5 gun gecikmede kanda negatif sonucu gördüm doktor geç dollenme de olabilir dedi de bugün 7. Günüm hiç adet olucakmisim gibi değil göbek deliği etrafında bide kasikta batman var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…