- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Yaa masumlar apartmanı. Benim de izlerken sinirlerim bozuldu. Fasulyeyi ıspanağı sabunla yıkıyor öğğhahaah iyiydi bu.. şuan 3. bölümü izliyorum bende acayip takıldım valla hem sinirlerim bozuluyor izlerken hemde izlemeden alıkoyamıyorum kendimi
Allah yardımcın olsun canım kolay bi doğumun olur inşAllah ama su felan gelmemiş niye sancını beklemediler ki suni sancı hakkında hiç iyi şeyler duymadım çok ağrı yapıyomuşArkadaşlar dua edin çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Sabah 9 da muayenem vardı doktor bi baktı 5 cm açıklık var sen doğuruyorsun dedi hemen yatışımı yaptılar suni sancı verdiler şimdi bekliyorum ama yine sancım yok
Vardır elbette bi hikmet son 1 haftandı zaten. 40 ı geçseydi daha tedirgin olacaktın. Allah yardımcın olsun tek avazda olsun inşAllah. Şu durumda ne kadar yapılabilir bilmiyorum canım ama ben inanıyorum açılma olması için fatma ana otunu suya koysanıza belki faydası olurKızlar suyun gelmeye devam ediyor kanlı gelmeye basladı yatısım yapıldı sancı ara ara vsr ama acılma yokmus Su erken gelmiş bebek oynarken kanala girerken demiştir dedi eve suni verilecek büyük ihtimal aksam 9a kdr dogum olması gerekiyormuş var Bi hikmet bu eylülde eylülün son gününüde ben yakaladım
maşallahKızlar açılmam 7 cm oldu doktorum baya hızlı ilerliyorsun dedi dayanılmıcak bi sancım yok hep bu şekilde mi devam edecek yoksa birden ağrım artacak mi
Suyun gelmesi önemli değil açılma önemli olan o da sende var hiç de hissetmiyosun maşAllahAllah yardımcın olsun canım aynı günde oğullarımızı kucağımıza alıcaz sanırımsenin ağrı durumun Nasıl kaç cm açıklık olmuş inşAllah hızlı ilerler benim ki baya hızlı ilerliyor ama daha ne suyum geldi nede bi ıkınma hissi var
Daha işlerimi bitiremedim valla son haftalara birakmak pek akıl isi değilmiş mobilyası yeni geldi odasını hazırladık cok şükür ama ev temizligi bekliyor bu hafta onuda bitirebilirsek insallah hazır olacam 38 kadar beklese kızım ondan sonrada ne zaman isterse gelsin diyorum canim suanlik yinede cok küçük geliyor bana erken gelmesini istemiyorumA Aysira46 canım katılıyorum eğer tüm şartlar normalse ben bu bebek işini meyveninin olgunlaşmasına benzetiyorum. Hepsi aynı zamanda çiçek açsa da, aynı haftada olsa bile kimi olgunlaşmış oluyor, kimi hala ham. Seninki erken olgunlaşanlardan gelmek isterse sakın üzülme hfta olarak düşünme herşey yolunda çünkü demek ki o olgunluğa ulaşmış gelişimini tamamlamış olacak bebeğinha tabi psikolojik hazırlık kısmını bilemicem
Hadi hayirlisi olsun canim gonlune gore versin insallah saglikli olsunda kilosu boyu biryere jadar rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahÖyledir öyledir cok büyük bi yanılma.olcagıni sanmiyorum öyle olsa bir hafta öyle bir hafta farklı cikar senin istikrarlı bi sekilde ilerde gidiyor bebişin ki bu da cok mühim değil aslında sağlıklı olsun 10 üstünden 10 puan bir bebek olsun mühim olan o...az kaldı tamamlarız inşallah ..ben 10 u istiyorum ama bakalım bu cuma yine kontrolden sonra karar vericez gününe ..
Ayy maşallah canım çok güzel gidiyorsun demek ki sancıyı çok hissetmiyorsun ne güzelKızlar açılmam 7 cm oldu doktorum baya hızlı ilerliyorsun dedi dayanılmıcak bi sancım yok hep bu şekilde mi devam edecek yoksa birden ağrım artacak mi
Verdi aslında gün 2 Ekim için ama.ben kabul etmedim o yüzden simdi cuma günü karar vericez duruma göreBenim ikinci bebek ama ilk sezaryenim olacak bilmediğimden sordum canım, gün vermedi mi doktor hala
Kızlar suyun gelmeye devam ediyor kanlı gelmeye basladı yatısım yapıldı sancı ara ara vsr ama acılma yokmus Su erken gelmiş bebek oynarken kanala girerken demiştir dedi eve suni verilecek büyük ihtimal aksam 9a kdr dogum olması gerekiyormuş var Bi hikmet bu eylülde eylülün son gününüde ben yakaladım
Benim de öyle hep düşüktü Açlık gebelikte dediğin gibi birden değil yavaş yavaş yemek lazım ani Şeker yükselmesi vücudu çok sarsıyorBen de şekerden olabileceğini düşündüm ama bütün biraz fazlaca sürdü. Hala kendimi toparlayamadım. En iyisi sağlam kahvaltı yerine as az atıştırmak galiba. Kaç saat oldu daha kafam kalkmıyor. Ayağa kalkınca bir yere tutunacağım o kadar halsiz hissediyorum. Açlık şekerim de hep en alt seviyedeydi zaten gebelik boyunca.
Benimde suyum gelmemişti doktor eliyle patlattı suyum geldi ama bebek kanala inmiyor bi türlü açılmam iyi ama bebek kanala inmediği için doğum olmuyorAaa sendemi hastanede sin benmde açılma yok sancım da açılma için yeterli değil suyum geliyo su geldikten en geç 12 saat sonra dogum olması gerekiyormuş su gelmesi iyi bsy değil yani önceden su en son gelse daha iyi
canım çok beklemezler belki. sezeryana alırlar. hayırlısı hakkınızda.Benimde suyum gelmemişti doktor eliyle patlattı suyum geldi ama bebek kanala inmiyor bi türlü açılmam iyi ama bebek kanala inmediği için doğum olmuyor
hayırlısı buymuş demekki canım inşallah herşey normal bir şekilde ilerler kolay doğum olurKızlar suyun gelmeye devam ediyor kanlı gelmeye basladı yatısım yapıldı sancı ara ara vsr ama acılma yokmus Su erken gelmiş bebek oynarken kanala girerken demiştir dedi eve suni verilecek büyük ihtimal aksam 9a kdr dogum olması gerekiyormuş var Bi hikmet bu eylülde eylülün son gününüde ben yakaladım
10,15 saat sonra çok ağrı oluyor kuzum senin açılman var okadar uzun sürmez inşallah..Kızlar açılmam 7 cm oldu doktorum baya hızlı ilerliyorsun dedi dayanılmıcak bi sancım yok hep bu şekilde mi devam edecek yoksa birden ağrım artacak mi
Benim dr tüy dökücü ile alabilirsin dedi.bitkisel içerikli aldim.bir de jilet.sunger ile alıyorum canım.Kızlar benimde pazartesi doğumum var kısmetse
Bugün organik saç boyası ile boyadım bacaklarıma epilasyon yaptım
Genital bölgemide eskiden epilasyon aletim ile alırdım ama malum göbekten göremiyorum
Kuaföre ağdaya da gitmeyi istemiyorum pandemiden dolayı
Önerebileceğiniz tüy dökücü krem varmı
Daha önce kullanmadım
Hani böyle sürüp duşta yıkananlardan en iyisi nedir
Spatula ile olmasın çünkü göremiyorum orayı
Maşallah demeye geldimKızlar açılmam 7 cm oldu doktorum baya hızlı ilerliyorsun dedi dayanılmıcak bi sancım yok hep bu şekilde mi devam edecek yoksa birden ağrım artacak mi
Suni ile açılma oluyor mu peki bir yolu vardır sonuçta di miAaa sendemi hastanede sin benmde açılma yok sancım da açılma için yeterli değil suyum geliyo su geldikten en geç 12 saat sonra dogum olması gerekiyormuş su gelmesi iyi bsy değil yani önceden su en son gelse daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?