2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hahaah iyiydi bu.. şuan 3. bölümü izliyorum bende acayip takıldım valla hem sinirlerim bozuluyor izlerken hemde izlemeden alıkoyamıyorum kendimi
Yaa masumlar apartmanı. Benim de izlerken sinirlerim bozuldu. Fasulyeyi ıspanağı sabunla yıkıyor öğğ bi de babasına alınıyor adam yemeyince. Yemez tabi sabun kokuyodur o yemek ama çok kaliteli bi dizi değil mi daha ilk fragmandan ilgimi çekti farklı bi konu güzel dizi olacak dedim
Allah yardımcın olsun canım kolay bi doğumun olur inşAllah ama su felan gelmemiş niye sancını beklemediler ki suni sancı hakkında hiç iyi şeyler duymadım çok ağrı yapıyomuş
Vardır elbette bi hikmet son 1 haftandı zaten. 40 ı geçseydi daha tedirgin olacaktın. Allah yardımcın olsun tek avazda olsun inşAllah. Şu durumda ne kadar yapılabilir bilmiyorum canım ama ben inanıyorum açılma olması için fatma ana otunu suya koysanıza belki faydası olur

Son düzenleme:
Kızlar açılmam 7 cm oldu doktorum baya hızlı ilerliyorsun dedi dayanılmıcak bi sancım yok hep bu şekilde mi devam edecek yoksa birden ağrım artacak mi
maşallah bence sizin doğumunuz size özel başladı ve devam ediyor
bebek peki ilerliyor mu ? bazen 10cm bile olsa bebek tam yerleşemiyor o konuda bir şey dediler mi

Suyun gelmesi önemli değil açılma önemli olan o da sende var hiç de hissetmiyosun maşAllah su için bazen hemşireler bile patlatıyo keseyi ablamda hemşire patlatmış o çok önemli değil

Daha işlerimi bitiremedim valla son haftalara birakmak pek akıl isi değilmiş mobilyası yeni geldi odasını hazırladık cok şükür ama ev temizligi bekliyor bu hafta onuda bitirebilirsek insallah hazır olacam 38 kadar beklese kızım ondan sonrada ne zaman isterse gelsin diyorum canim suanlik yinede cok küçük geliyor bana erken gelmesini istemiyorum

Hadi hayirlisi olsun canim gonlune gore versin insallah saglikli olsunda kilosu boyu biryere jadar rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar açılmam 7 cm oldu doktorum baya hızlı ilerliyorsun dedi dayanılmıcak bi sancım yok hep bu şekilde mi devam edecek yoksa birden ağrım artacak mi
Ayy maşallah canım çok güzel gidiyorsun demek ki sancıyı çok hissetmiyorsun ne güzelson vakitler biraz daha artacak ama çok zorlanacağını sanmıyorum inşallah bi avazda kurtulursun canım lütfen doğum esnasında bizlere de dua et

Bugun benimde kontrolum vardi dun gece itibariyle aralikli ama duzensiz agrilarim kasilmalarim basladi. Suphelendim cunku bu sekilde 12 saatten fazla surdu. nst dede ayni sekilde cikti agrilarim . 60-80-110 degisiyordu eşikler. Ama dayanilmayacak gibi degil. 110 u gorunce agrin varmi diye sordu dr . Catiya aldi. Acilma fln yok ama sancilar cikiyo.. Bizde boyle durumlar. :)

Rabbim bi avazda kurtarsin hepimizi insaallah korktugun anlarda dua et kuzum. Canin bagirmak isterse bagir. İcinden ne nasil geliyosa oyle davran . Bebegi cok korkutma ama

Benim de öyle hep düşüktü Açlık gebelikte dediğin gibi birden değil yavaş yavaş yemek lazım ani Şeker yükselmesi vücudu çok sarsıyor

Benimde suyum gelmemişti doktor eliyle patlattı suyum geldi ama bebek kanala inmiyor bi türlü açılmam iyi ama bebek kanala inmediği için doğum olmuyor

hayırlısı buymuş demekki canım inşallah herşey normal bir şekilde ilerler kolay doğum olur
10,15 saat sonra çok ağrı oluyor kuzum senin açılman var okadar uzun sürmez inşallah..
Rabbim bir avazda kurtarsın seni ve rnp yi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah dualarımız sizinle

Benim dr tüy dökücü ile alabilirsin dedi.bitkisel içerikli aldim.bir de jilet.sunger ile alıyorum canım.

Suni ile açılma oluyor mu peki bir yolu vardır sonuçta di mi

Polyannaolmakisterdim R rnp06 dualarımız sizinle Bir avazda doğurun inşallah
olabildiğince hareket halinde olmaya çalışın pilates topu varsa hareketler yapın Çömelin kalkın imkanınız varsa ılık duş alın hem yerleşmeye hem de açılmaya yardımı olacaktır bunların olmazsa da önemli değil sezeryan olur önemli olan sizin ve bebeğin iyi olması bebeği hayal edin güç kuvvet verir Odayı loş hale getirip sakinleştirici müzikler açmakta sizi stresten uzaklaştırıp hormonlarınızı aktive eder heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz

Polyannaolmakisterdim harikasın valla maşallah belkide doğurmuşsundur artık Hayırla sağlıcakla büyüt kuzunu inşallah. R rnp06 canım akışa bırak kendini nasıl ilerliyorsa öyle ilerlesin, evet suyu geldiği için Artık akşama kadar bi şekilde doğmak zorunda ama bugün son artık akşama bebişler kucakta bizim yerimizede koklayın şimdiden allah analı babalı büyütsün iki paşayıda ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…