- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Anaa dur bakim Cuma ne dicek dr. Bacak arama kalın bir yastık koymadan uyuyamıyodum şimdi onu bile koymuyorum bi kaç gecedir cidden bi "hafifleme'' var yani bakalım hangisiymiş.yazcam sana daAslında bana tam tersi gibi geldi. İleri haftalarda makat geliş bebek anneyi çok rahatsız ediyormuş. Reflü ve nefes darlığı artıyormuş. Doğuma yakın bebek aşağı indikçe "hafifleme" oluyormuş, anne daha rahat hissediyormuş kendini. Bakalım doktor ne diyecek :)
Allah kolaylik versin canim bir avazda dogur insallah bebisine sag salim kavusArkadaşlar dua edin çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Sabah 9 da muayenem vardı doktor bi baktı 5 cm açıklık var sen doğuruyorsun dedi hemen yatışımı yaptılar suni sancı verdiler şimdi bekliyorum ama yine sancım yok
Polyannacığım hani beraber doğuracaktıkArkadaşlar dua edin çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Sabah 9 da muayenem vardı doktor bi baktı 5 cm açıklık var sen doğuruyorsun dedi hemen yatışımı yaptılar suni sancı verdiler şimdi bekliyorum ama yine sancım yok
Insallah oyledir öyle de cikar canim ultrasona cokda guvenemiyorum ben suan normal dogumu bekliyorum 38 tamamlarim insallah da senin sezaryan günün ne zaman insallah o vakte kadar bekler minnosunYa benim korkum simdi dogum sancısı falan başlaması mecburen sezaryen olcam çünkü istemem öyle bişi olsun işler karışabilir..sen her türlü akışına bırakıcaksın ..inşallah durur canim 38 i tamamlar en azindan ama olmasada biliuosun artik farketmez bu saatten sonra senin bebek zaten maşallahı var :)
Çatladın mı peki ondan mı kaşındın o kadar? Ben kantaron yağı sürüyorum iyi geliyor bana tavsiye ederim. Benimde cuma kontrol çok mrk ediyorum, inş ben ekim ortasına kadar takılsın içerde istiyorum.Uykusuz her gece modundayım
Bu gece nefes alamadığımdan uyandım
Bi de kaşınıyorum sürekli
Cuma kontrol var bakalım
Allah gönlümüze göre en hayırlısını versin hepimize inşallah
A Aysira46 canım katılıyorum eğer tüm şartlar normalse ben bu bebek işini meyveninin olgunlaşmasına benzetiyorum. Hepsi aynı zamanda çiçek açsa da, aynı haftada olsa bile kimi olgunlaşmış oluyor, kimi hala ham. Seninki erken olgunlaşanlardan gelmek isterse sakın üzülme hfta olarak düşünme herşey yolunda çünkü demek ki o olgunluğa ulaşmış gelişimini tamamlamış olacak bebeğinYa benim korkum simdi dogum sancısı falan başlaması mecburen sezaryen olcam çünkü istemem öyle bişi olsun işler karışabilir..sen her türlü akışına bırakıcaksın ..inşallah durur canim 38 i tamamlar en azindan ama olmasada biliuosun artik farketmez bu saatten sonra senin bebek zaten maşallahı var :)
Canım gece şekerin düşüyor demekki kahvaltı sonrası birden yükselince de halsizlik çarpıntı oluyordur bende de oluyordu hazmedemiyorum sanki ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nabzımı duyuyorum artık kahvaltı hazırlarken atıştırmaya başladım yavaş yavaş şeker yükselsin diye Kahvaltıdan sonra da hazımsızlık olmasın diye direkt soda içiyorum kahvaltıda Yavaş yiyorum ara veriyorum biraz yürüyorum öyle devam ediyorum faydasını Gördüm sen de dene bir istersen hatta kahvaltı sonrası uyuduğumda çok oluyor şekerin birden yükselmesinden dolayıArkadaşlar iki gündür kahvaltı sonrası rahatsızlanıyorım. Aşırı halsizlik, kalp çarpıntısı, nefes alamıyorum gibi, bayılacakmışım gibi bir his oluyor, gözlerimi açamıyorum. Uzanıyorum birkaç saat sonra geçiyor. Sonra genel olarak iyiyim. Tansiyonumu ölçüyorum normal. Nedendir bu?
Öyledir öyledir cok büyük bi yanılma.olcagıni sanmiyorum öyle olsa bir hafta öyle bir hafta farklı cikar senin istikrarlı bi sekilde ilerde gidiyor bebişin ki bu da cok mühim değil aslında sağlıklı olsun 10 üstünden 10 puan bir bebek olsun mühim olan o...az kaldı tamamlarız inşallah ..ben 10 u istiyorum ama bakalım bu cuma yine kontrolden sonra karar vericez gününe ..Insallah oyledir öyle de cikar canim ultrasona cokda guvenemiyorum ben suan normal dogumu bekliyorum 38 tamamlarim insallah da senin sezaryan günün ne zaman insallah o vakte kadar bekler minnosun
Bende de tam tersi durum söz konusu..doğum pozisyonunu aldıgı günden beri bariz şekilde sıkıntım arttı hareketlerim kısıtlandı..ağrım oluyor yürüyünce aşagıda müthiş bir baskı ve acı var..ben kafası yukardayken çok rahattımAslında bana tam tersi gibi geldi. İleri haftalarda makat geliş bebek anneyi çok rahatsız ediyormuş. Reflü ve nefes darlığı artıyormuş. Doğuma yakın bebek aşağı indikçe "hafifleme" oluyormuş, anne daha rahat hissediyormuş kendini. Bakalım doktor ne diyecek :)
Aynen öyle ananem yetişmiş armut dalda durmaz derdi o geldi şimdi aklıma birden sen öyle diyinceA Aysira46 canım katılıyorum eğer tüm şartlar normalse ben bu bebek işini meyveninin olgunlaşmasına benzetiyorum. Hepsi aynı zamanda çiçek açsa da, aynı haftada olsa bile kimi olgunlaşmış oluyor, kimi hala ham. Seninki erken olgunlaşanlardan gelmek isterse sakın üzülme hfta olarak düşünme herşey yolunda çünkü demek ki o olgunluğa ulaşmış gelişimini tamamlamış olacak bebeğinha tabi psikolojik hazırlık kısmını bilemicem
Ben de şekerden olabileceğini düşündüm ama bütün biraz fazlaca sürdü. Hala kendimi toparlayamadım. En iyisi sağlam kahvaltı yerine as az atıştırmak galiba. Kaç saat oldu daha kafam kalkmıyor. Ayağa kalkınca bir yere tutunacağım o kadar halsiz hissediyorum. Açlık şekerim de hep en alt seviyedeydi zaten gebelik boyunca.Canım gece şekerin düşüyor demekki kahvaltı sonrası birden yükselince de halsizlik çarpıntı oluyordur bende de oluyordu hazmedemiyorum sanki ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nabzımı duyuyorum artık kahvaltı hazırlarken atıştırmaya başladım yavaş yavaş şeker yükselsin diye Kahvaltıdan sonra da hazımsızlık olmasın diye direkt soda içiyorum kahvaltıda Yavaş yiyorum ara veriyorum biraz yürüyorum öyle devam ediyorum faydasını Gördüm sen de dene bir istersen hatta kahvaltı sonrası uyuduğumda çok oluyor şekerin birden yükselmesinden dolayı
İnşallah açılman olur canımKızlar suyun gelmeye devam ediyor kanlı gelmeye basladı yatısım yapıldı sancı ara ara vsr ama acılma yokmus Su erken gelmiş bebek oynarken kanala girerken demiştir dedi eve suni verilecek büyük ihtimal aksam 9a kdr dogum olması gerekiyormuş var Bi hikmet bu eylülde eylülün son gününüde ben yakaladım
Allah yardımcın olsun insallah kolayca bir dogumun olur,benimde ilki böyleydi acılma yavas olunca epidural olmustum. Ay ne güzel kavuşacaksın bebişineKızlar suyun gelmeye devam ediyor kanlı gelmeye basladı yatısım yapıldı sancı ara ara vsr ama acılma yokmus Su erken gelmiş bebek oynarken kanala girerken demiştir dedi eve suni verilecek büyük ihtimal aksam 9a kdr dogum olması gerekiyormuş var Bi hikmet bu eylülde eylülün son gününüde ben yakaladım
Benim ikinci bebek ama ilk sezaryenim olacak bilmediğimden sordum canım, gün vermedi mi doktor halaTabi ki mecbur zaten başka yolum yokta ..acil bi durum gelişebilir anestezi şeklim değişebilir genele donebilir ki asla ama asla istemem ..sancim yüzünden Allah korusun rahimde yırtilma olabilir bunlar hep ikinci sezaryen komplikasuonları ..tertemiz gitmek istiyorum sancim gelmeden o bakımdan dedim işler karışmasın inşallah
Allah yardımcın olsun canım aynı günde oğullarımızı kucağımıza alıcaz sanırımKızlar suyun gelmeye devam ediyor kanlı gelmeye basladı yatısım yapıldı sancı ara ara vsr ama acılma yokmus Su erken gelmiş bebek oynarken kanala girerken demiştir dedi eve suni verilecek büyük ihtimal aksam 9a kdr dogum olması gerekiyormuş var Bi hikmet bu eylülde eylülün son gününüde ben yakaladım
Aaa sendemi hastanede sin benmde açılma yok sancım da açılma için yeterli değil suyum geliyo su geldikten en geç 12 saat sonra dogum olması gerekiyormuş su gelmesi iyi bsy değil yani önceden su en son gelse daha iyiAllah yardımcın olsun canım aynı günde oğullarımızı kucağımıza alıcaz sanırımsenin ağrı durumun Nasıl kaç cm açıklık olmuş inşAllah hızlı ilerler benim ki baya hızlı ilerliyor ama daha ne suyum geldi nede bi ıkınma hissi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?