2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğum yapanlar arttıkça aramızdan eksilenler oldu kalanlar da kendini dinliyor sanırım ben de mi doğuruyorum diye şahsen ben bile daha çok zaman olmasına rağmen kendimi dinliyorum
Ay içimi okudun şuan..sabahtan beri sancı açılma okumaktan bütün belirtileri yaşıyorum inanırmısın kendi kendime kurmaya başladım doguruyormuyum acaba diye..hic iyi degilim bugün psikolojiktir inşallah

Ay içimi okudun şuan..sabahtan beri sancı açılma okumaktan bütün belirtileri yaşıyorum inanırmısın kendi kendime kurmaya başladım doguruyormuyum acaba diye..hic iyi degilim bugün psikolojiktir inşallah
Içine ferah tut canım daha var yanliz benim burnum tıkalı uyuyamiyorum çoğu gece uyanıp uyuyamiyorum burun tikanikligindan gebelikle mi ilgili acaba gündüz hiçbişeyim yok

Daha önce doğum yapmis olan arkadaşlar epidural mi yoksa normal sancı cekmeyi mi önerirsiniz normal doğumda? Sancı çok mu dayanılmaz birşey? Epiduralin riskleri oluyor mu? Bir de sezeryan olunursa genel anestezi mi daha rahat yoksa spinal mi?

Ben 2 aylık gecikmeyle ogrendim bir de ilk ay test yapmistim negatifti ama zamanini hatırlamıyorum hic simdi tabii benim adetlerim hic düzenli degildi 45 gunde 50 gunde bir olurdum bazen de boyle 2 3 ay surerdi ama biz iliskiyi hic kesmedik 2 gunde bir oldu hep aksatmadık birinde denk gelmis demek bir de sogan kuru de yapmistim ama ben artik adet olabilmek icin yapmistim belki onun da etkisi olmuştur. Insallah pozitiftir

Kişiye göre değişiyor canım bugun normal doguma şahit oldum ben yapamazdımben genel anesteziyle oldum cok memnun kaldım sonucta hepsinde ağrı oluyor bünyeyle alakalı ağrı bence.ablam spinal oldu sabaha kdr yıktı ortalıgı agrıdan suan beli çok agrıyor gecmiyo hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…