2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cnm ilk çocuğumu normal doğurmuştum,
38. Haftamda birden suyum geldi e tabii sancısı da geldi hemen arkasından, öle çok dayanılmaz bişey değil sancı hiiiiiç korkma.

Bebek acaip hareketli. Bi tarafta toplanıp duruyor ve aşağıya da baskı yapıyor. Adet ağrısı gibi de sancım var. Dur bebeğim sen ekim bebeğisin heyecanlanma bunlar hep aceleci çıktı onlara uyma. 10 dk sonra rahatlıkla gelebilirsin töbe est.ya kızlar şaka bi yana da ben de çok etkilendim doğum yapan arkadaşlardan her belirtiye doğuruyorum sanıyorum

Ben akşam saat 8 gibi acile gidiyodum az kalsın son dk kendimi iyi hissedince vazgeçtim Acayip canım doktora gitmek istedi bu gün ya anlatamam zor durdurdum kendimi

canim sanci boyle geldiginde en fazla 20 saniye falansuruyo sancin gecince hicbisey olmamis gibi oluyorsun sonra yin egleiyor yine gidiyor ole ole acilamn oluyor ve bebek doguyor zatn ebe sancin gelince ıķın diyor

Bugunkü ebe bayanın sancısı geldigi zaman ıkınma sakın dedi neden acaba soramadımda

Bugunkü ebe bayanın sancısı geldigi zaman ıkınma sakın dedi neden acaba soramadımda

bandaa demisti tam kanla girmesi icin mi o an da baskasini mi dogurtuyolardi ondan olabilir O zatn yonlendiriyo Bana demisti tamam kafasini bn simdi goruyorum ikinmaya devam et

Olmadık zamanda olmadık yerde doğar diyedir. Sancı odasından doğumhaneye geçerkende söylerler ıkınma hissi gelirse ıkınma diye.

bandaa demisti tam kanla girmesi icin mi o an da baskasini mi dogurtuyolardi ondan olabilir O zatn yonlendiriyo Bana demisti tamam kafasini bn simdi goruyorum ikinmaya devam et
Tek o bayan vardı 24saattir sancı cekiyormus normal dogum yapması gerekiyormus 2.3kere ıkınma dedi 10dk sonra dogurdu bebeğin sesi

Olmadık zamanda olmadık yerde doğar diyedir. Sancı odasından doğumhaneye geçerkende söylerler ıkınma hissi gelirse ıkınma diye.
Bugun nstye kkadın yogunbakımda girdimsansıma o bayan vardı tek sancı odasında doğurdu mucize gibi bişeydi benim için bebeğin sesi

ya kizlar bn gecen kontrole gittigimde ilk dogumum aklima geldi nsteye girince.Korkttum biraz ole tek basinasin kimse yok nsteye baglayip gidiyolar sonra sunu sanci vuruyolar arafa bi bakip gidiyolar tek basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…