2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ya kizlar bn gecen kontrole gittigimde ilk dogumum aklima geldi nsteye girince.Korkttum biraz ole tek basinasin kimse yok nsteye baglayip gidiyolar sonra sunu sanci vuruyolar arafa bi bakip gidiyolar tek basina
Normal odada cekmiyormusun sancıyı bilmedigm için yanında kimse olmuyomubugunkü bayanda tekti

Benim de son günüm 10 ekim ama pazartesi sezeryanım var dua edin beklesin 3 5 kişi kaldık ekime galiba bizim bebişler biraz daha sabırlı cıktı

Benimde pazartesi sabah 10 da sezeyanım
Çok heyecanlıyım
İlkinde böyle değildim sanki
Bunda heyecan korku duygusallık daha çok
4 yaşındaki oğlumu düşünüyorum hep sanırım ondan çok duygusalım korkularım bu yüzden

Içine ferah tut canım daha var yanliz benim burnum tıkalı uyuyamiyorum çoğu gece uyanıp uyuyamiyorum burun tikanikligindan gebelikle mi ilgili acaba gündüz hiçbişeyim yok
ay inanmıyorum benimde burnum tıkali nefes sıfır sabah bisi yok dedigin gibi aksam üstü tikanıyor hasta da degilim sebebini anlayana askolsun

Ay benim de pazartesi sezaryenim 06:30. Benim bir de ilk doğumum heyecandan deliricem

Kızlar merhaba ben doğurmadım hala ayaktayım. Ekimin ilk haftası tarihi olup da tek doğurmayan benim sanırım.
Merak etme yalniz degilsin, guya 5-6 gunum kaldi en ufak dogum belirtim, sancim, acilmam yok Daha ne kadar bekliycez bakalim

Kızlar dogum tarihleriniz 17.18 neden bukdr erken 38.hafta sanırım

En iyisi bizde doğuralım
Valla bana bi heves geldi ki sorma Kaç gündür doğuran doğurana
Bende baktim gordum canim inşallah sağlikla almiştir bebişini kucağina gidip gelip bakiyorum sayfaya
İnşAllah canım
Ben akşam saat 8 gibi acile gidiyodum az kalsın son dk kendimi iyi hissedince vazgeçtim Acayip canım doktora gitmek istedi bu gün ya anlatamam zor durdurdum kendimi
Burda doğum yapanları okuya okuya acaip doğurasım geldi benim herkes doğurmuş da bi tek ben kalmışım gibi hissediyorum hâlbuki daha vakit var. Baya etkilendik doğuranlardan

Yaa benm saati yarın belli olcak bahsettiğin bütün duygular o kadar doğal ki rabbim yardımcımız olsun

Benimde 35 36 günde bir oluyor genelde takvimde ortalama 36 günü gösteriyor ama hiç olucak gibi değilim vi kramplarim var bide göğüslerim çok şişti akıntım var bide adet oldum sanıyorum beyaz akıntı geliyo 13 nde randevum o zamana kadar bekliycem

Kızlar dogum tarihleriniz 17.18 neden bukdr erken 38.hafta sanırım

Benim 38+4 de olucak kısmetse
Tam 10 gün önceden alıyor planlı sezeryan bence normal
İlk doğumumda bunu sormuştum doktoruma madem 40 haftada da sezeryan oluyor neden planlı sezeryanlarda 38 39 da alıyorsunuz diye
Oda detaylı açıklama yapmıştı
O haftalarda sezeryan kesiğinin olduğu yere çok yakındır bebek biz bu ameliyatta isterizki işlem en kısa sürede tamamlansın
Herhangi bir komplikasyon enfeksiyon hava girişi fazla olmadan en kısa sürede çıkarıp dikelim isteriz
İleri haftalarda bebeğin rahimdeki pozisyonu bu süreyi uzatır dedi
Yani o haftalarda da olur ama planlıda riski en aza indirmek isteriz dedi

Ay evet ya kesiğin atılacağı yerde suan bebegin kafası cok korkutucu

Ben genel anestezi oldum zorluk çekmedim bu topikte spinalden de memnun kalan arkadaşlar vardı..

Benim de akımtım artmisti ve goguslerim sisip cok hassaslasmisti insallah guzel haberlerle donersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…