Ben bana yapılacak hic Bi işlemden korkmuyorum yeter ki bebeğimi sağsağlim kucagıma alayım sen de hiç onları düsünme korkutma kendini Bi şekilde atlatıcaz inşallahAyy sorma bu akşam doğum videoları izledim uykum kaçtı
Aslında metanetliyimdir ama epidural spinal olayına taktım kafayı
İlkinde hiç anlamamıştım
Ama bu sefer nedense o iğne korkutuyor beni
Ama 5 gün adet gecikmesinde yoktur dedi herkes ümidim pek yok inşallah dediğiniz gibidirBenim de akımtım artmisti ve goguslerim sisip cok hassaslasmisti insallah guzel haberlerle donersiniz
Evet malesef o foto cekildiğinde inanılmaz kötüydüm görmedm bile bakmadım hangisini atmıslar kendimden vazgevmiştim sancıların arttıgı acılma ya ugrasırken cekti
Sanırım grupta ilk vajinal dogumu biz yaptık ama benm bebegim yanımda değil çok şanslısın acılarını unutmussundur kaçta dogdu seninki ne kdr sürdüSelam kızlar ben ancak girebildim bebeğim yanımdaayy bugün yaşadıklarım çok değişikti şu an tam olarak ne hissedeceğimi bile bilmiyorum hem çok mutluyum hemde nasıl ya hamilelik sürecim bitti mi diye inanamıyorum çok tuhafa duygular yani doğum yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Ben bana yapılacak hic Bi işlemden korkmuyorum yeter ki bebeğimi sağsağlim kucagıma alayım sen de hiç onları düsünme korkutma kendini Bi şekilde atlatıcaz inşallah
Kız ne güzeli hayatımın en çirkin hali ve anıdır heralde o foto
Völe Bi dogum hikayesi de ben yazmak isterdim ama Bn cok yoruldumBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Selam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
İkinizinde gözüaydın olsun tebrik ederim saglikla kavustunuz..sabahtan beri butün sayfa sizden haber bekliyoruz biz de burda 4 doğurduk valla...Selam kızlar ben ancak girebildim bebeğim yanımdaayy bugün yaşadıklarım çok değişikti şu an tam olarak ne hissedeceğimi bile bilmiyorum hem çok mutluyum hemde nasıl ya hamilelik sürecim bitti mi diye inanamıyorum çok tuhafa duygular yani doğum yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Sağol cnm inş artık ben kendi acılarımı düşünmüyorum su an zatennİkinizinde gözüaydın olsun tebrik ederim saglikla kavustunuz..sabahtan beri butün sayfa sizden haber bekliyoruz biz de burda 4 doğurduk valla...
Pınarcım artik ismin belli sanırım sakınca yok dememde insallah en kısa sürede bebegine kavusucaksin nelerin üstünden geldin bunuda.halledersiniz valla siz ana oğul
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsunSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Bugun benimde kontrolum vardi dun gece itibariyle aralikli ama duzensiz agrilarim kasilmalarim basladi. Suphelendim cunku bu sekilde 12 saatten fazla surdu. nst dede ayni sekilde cikti agrilarim . 60-80-110 degisiyordu eşikler. Ama dayanilmayacak gibi degil. 110 u gorunce agrin varmi diye sordu dr . Catiya aldi. Acilma fln yokama sancilar cikiyo.. Bizde boyle durumlar. :)
Çok maşallah çok tebrik ediyorum seni canım benim gözünaydınBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Sancılar sıklaşmadan gelmezDemiştiiim. İki saat once de ufak bi kan geldi. Sanirim geliyor beklenen... Heyecan fln yok suan sadece korku hissediyorum
Devlet hastanesine gitti göstermiyorlarmıs yarın öğlen gelip bilgi alın demişler eşime süt sapıyıruz su an sağdan pek gelmiyor ikinci deyişimiz gögüs ucksrım acıdı kalkanıda almamışım yanımaCanım öncelikle çok çok geçmiş olsunbebeğinin yanında olmamasına üzüldüm ama giderek daha iyi olmasına da sevindim inş en kısa zamanda çıkar. Başka hastanede dedin ya oraya gitme ihtimalin yok mu ayağa kalkınca şuan nasılsın? Ben de ilk gün değil ama ikinci gün sabah bebeğimi yoğun bakıma bırakmıştım nasıl bir hasretlik olduğunu çok iyi bilirim. Bebeği görme, hatta durumu müsaitse belli saatlerde emzirme izni veriyorlardı bize ben sabah hast gidip tüm gün o saatleri bekliyodum, bide gece falan bebek yanımda olmasa bile ben iki saatte bir pompayla süt sağıyodum kendini iyi hissedince dinlenince başlayabilirsin istersen. Siz neler atlattınız bu günler de geçecek merak etme
Benimki de Bir hafta geri az daha büyüsünDaha erken ya biraz daha dursunlarbenimki zaten bir hafta geriden geliyor cumartesi kontrol var çatı muayenesi yapacak bakalım ne diyecek çok merak ediyorum
Biz de eşimle sağıyoduk iki saate bir alarm kurup benim kanla karışık kolostrum geliyodu ve daha çok soldan geliyodu senin gibi. Beyaz görünümlü süte sonralardan ulaştık, pes etmeDevlet hastanesine gitti göstermiyorlarmıs yarın öğlen gelip bilgi alın demişler eşime süt sapıyıruz su an sağdan pek gelmiyor ikinci deyişimiz gögüs ucksrım acıdı kalkanıda almamışım yanıma
Ben bugün uygulamada okudum bu haftalarda burun tıkanıklığı oluyormuş normalmiş sebebini unutmuşum bakayım dedim 38 olunca ben geçen haftada kalmış göremedimay inanmıyorum benimde burnum tıkalinefes sıfır sabah bisi yok dedigin gibi aksam üstü tikanıyor hasta da degilim sebebini anlayana askolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?