Aynen canım o bendim çünkü benden başka doğum yoktu bugün hastanede şansımaCanim güle güle büyüt bebeğini, bugün benim kontrolüm vardı,benden sonra Ahmet hoca 1 de klinikten doğum var diye koşarak cikti. Sanırım senin doğumdu:) çok geçmiş olsun
Canım benim ilk doğumumda 14 dikişim vardı bunda 2 dikişim olmuş doktorun dediğine göre. Hatta ebe belki hiç dikişin olmaz dedi bana da ama inan o an çıksında nasıl çıkarsa çıksın modunda oluyorsun sende anlamışsındır beniCanım bebeğin hayırkı olsun sağlıkla buyut. Benim de 2.doğum olacak dikişin var mi 2.doğum da kesi atmayabikiyorlarmis
Hayırlı olsun canım gözün aydın, kavuştun bebişineAynen canım o bendim çünkü benden başka doğum yoktu bugün hastanede şansımaDarısı başına hastaneyle ilgili filan aklına bişey takılırsa sor lütfen. Ben ebelerin ilgisinden filan çok memnun kaldım açıkcası
Maasallahlari var seninkiler in bence. Benim tek bebek ancak senin büyük kadarmışyeğene maşallah darısı bizim başımıza
Biri 2460 diğeri 2860 hastaneden çıkana kadar küçük 2300 büyük 2700 e düştü perşembe kontrolümüz vardı küçük 2350 büyük 2800 olmuştu pazartesi bizimde kontrolümüz var.
Bana biraz daha toparlanmış gibi geldiler bakalım inşallah iyi gidiyor der doktor amca
Sabah geldiğimde 3 cm açılmam vardı canım ama hiç sancım yoktu suni sancıyı taktılar ve anında etki ettiSancın mı oldu canım açılmamı vardı
Çok teşekkür ederim canım benim darısı Tüm bebek bekLeyenlerin başınaHayırlı olsun canım gözün aydın, kavuştun bebişine
Gözün aydınSabah geldiğimde 3 cm açılmam vardı canım ama hiç sancım yoktu suni sancıyı taktılar ve anında etki etti
Ayy maşallah çabuk ilerlemiş süreçSabah geldiğimde 3 cm açılmam vardı canım ama hiç sancım yoktu suni sancıyı taktılar ve anında etki etti
Yaa kan sulandırıcı kullanmamla alâkası yok o zaman kansızlıklıkla alâkalı bişey demekki. Aslında şuan aklıma geldi dr hematolojiye git dedi iğneyi bırakmadan çünkü çoğu zaman gebelikten kaynaklı bu değer düşüyor dedi. Kendimi bildim bileli kansızlık var cidden çözümü yok ne kan ilacı çözüm oluyor ne yiyecekler hep varBenim o değer kan sulandırıcı kullanmadığım halde en son 86 ya düşmüştü, demir ilacı, yeşil mercimek, yeşil yapraklı sebzeler , pekmez derken dünki tahlilde plt 108 yapmayı başardım aylar sonra .Dr whuuu gördüğüm en iyi plt falan diye şımarrtı beni hattaiki gebeliğimde de bu plt ile çok uğraştım, doğrudan ilacı yok çünkü
Doğum yapan arkadaslar allah analı babalı büyütsün ben sendroma girmek üzereyim kızım çok fena oldu dünden beri gidip uyandırıyor bagırıyor bana vurmaya basladı napıcagımı şaşırdım artık sabır çekiyorum bolbol
E hadi hayırlısı bakalımGünlerimiz aynı canım sancı var mı benim dün gün boyu iki üç kez nişan geldi
Ben yapayım bari doğurmayan listesi
@Aysira46
Beyiss
@Kitapkurdu20
@ilkjnt
@yassimin
E Evdehayatvar
@0hatu0
@Leylak Bahcesi
Kemankolik
@Arslan5858
@fikir27
@heridigine
@MermaidNes
@moonlovers
Mermaid1991
@novasa
_seastar_
@Never_give_up_123
D Decemberist
@Daffne
Güncelleme
Benim de öyle demir depomun 4 e düştüğünü biliyorum, ama vegaferon 100mg yazdırdım kendime ve hergün bunu kalsiyum içeren bir öğünden iki üç saat uzaklaştıktan sonra iki üç kaşık kuşburnu pekmeziyle birlikte içtim hapı. C vitamini emilimi artırıyor ya o yüzden. İlk kez hem plt hem hemoglobin yükseldi. C vittamini extra alıp da deneyebilirsin belki kuşburnu bulamazsan. Ama 100 mg beni anca topladı. Multivitaminde de 17 mg var extradan anca anca yükseldi yani. Buarada bana da bir sürü farklı dr 50 bine kadar ameliyatta sıkıntı olmaz dedi merak etme sen deYaa kan sulandırıcı kullanmamla alâkası yok o zaman kansızlıklıkla alâkalı bişey demekki. Aslında şuan aklıma geldi dr hematolojiye git dedi iğneyi bırakmadan çünkü çoğu zaman gebelikten kaynaklı bu değer düşüyor dedi. Kendimi bildim bileli kansızlık var cidden çözümü yok ne kan ilacı çözüm oluyor ne yiyecekler hep var
Anladım canım teşekkür ederim, deneyim kuşburnu pekmeziyle. Ben demir ilacını c vitaminiyle alayım diye suya limon damlatıp içiyordum bi iki aydır limon da kanı sulandırıyor acaba o yüzden mi düşüyor benim değerBenim de öyle demir depomun 4 e düştüğünü biliyorum, ama vegaferon 100mg yazdırdım kendime ve hergün bunu kalsiyum içeren bir öğünden iki üç saat uzaklaştıktan sonra iki üç kaşık kuşburnu pekmeziyle birlikte içtim hapı. C vitamini emilimi artırıyor ya o yüzden. İlk kez hem plt hem hemoglobin yükseldi. C vittamini extra alıp da deneyebilirsin belki kuşburnu bulamazsan. Ama 100 mg beni anca topladı. Multivitaminde de 17 mg var extradan anca anca yükseldi yani. Buarada bana da bir sürü farklı dr 50 bine kadar ameliyatta sıkıntı olmaz dedi merak etme sen de❤ ama biri bile demediki senin kan değerin de düşük, kan yükselirse belki o da yükselebilir bi deneyelim falan demediler hep ilacı yok dediler yani ben deneme yanılma buldum anca 2.gebeliğimin son ayında o da
Çoook teşekkürler canımmmm. Darısı hepinizin başına inşallah.Venuseva @livaneli1608 @Aneksenamunnn ve daha gözden kaçırdığım arkadaşım varsa gözünüz Aydın kızlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar güle güle büyütün kuzuları darısı kalanlar bizim başımıza ☺
Limonla ilgili ben de öyle düşünüp kuşburnuya yöneldim ama bilemedim o kadar etki eder mi. Demirin kaç mg senin? Bide demir hapından en az iki saat önce ve iki saat sonra kalsiyum almamaya çalış. Ben kahvaltıdan iki saat sonra alıyorum demiri kuşburnuyla hemde ara öğün gibi oluyo pekmezle, iki saat sonra da ne yiyeceksem yiyorum rahat rahat.Anladım canım teşekkür ederim, deneyim kuşburnu pekmeziyle. Ben demir ilacını c vitaminiyle alayım diye suya limon damlatıp içiyordum bi iki aydır limon da kanı sulandırıyor acaba o yüzden mi düşüyor benim değer
sen zaten girmişsin 39.haftaya.40da doğum yapmış olacaksın o zaman. baya geç vermiş tarihini. maşallah bebişin boyu kilosu da iyi. aslında alabilirmiş artık gitmişken. 3 saat baya uzun mesafe çünkü.Var ama dediklerine uyarsam 3-4 gün daha gideceğini söyledi, hemen alayım demedi 39.hf yı bekliyor.Az bi göz kırpsa hazırlıklıydım valla yanımda pusete kadar her bişeyi götürüyormm her muayenede, üstelik ağdayı da yeni yaptırmıştım
Eve gelince pembe ve kahverengi leke gibi bir akıntı geldi ama doktor muayeneden sonra gelebilir demişti o nişan mı acabaDüzenli sancı yoksa pek olmaz sanırım canım bide hiç açıklık yoksa nişan,su falan geldi mi
Çok normal canım senin dikkatini çekmeye çalışıyor kaç yaşında bilmiyorum ama oda ilgi istiyor ve yeni hayatı kabullenmeye çalışıyor
Karşına alıp konuşmalısın
Annelerin çok sevgisi olduğu ve herkese yeyecek sevgisi olduğunu söyle
Ben seni babanı ve kardeşini çok seviyorum çünkü bende çok sevgi var de
Şuan kardeşin bakıma muhtaç olduğu için onınla ilgileniyorum sen bebekken ssana da böyleydim ama sonra sen büyüdün abla abi oldun herşeyini kendin yapabiliyorsun
İstersen kardeşine beraber bakarız deyin
Ve her bez değiştirirken ondan y
ardım isteyin onuda bakıma dahil edin
Teşekkür ederimsen zaten girmişsin 39.haftaya.40da doğum yapmış olacaksın o zaman. baya geç vermiş tarihini. maşallah bebişin boyu kilosu da iyi. aslında alabilirmiş artık gitmişken. 3 saat baya uzun mesafe çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?