Benimkiler de fazla durmaz birkaç güne giderler de sakin sakin takılırız. İki gün yoktular, doktor işleri vardı, annemle gayet sakin gün geçirdik. Geldiler takılmış plak gibi bir şeye takıyor aynı şeyi söyleyip duruyor. Ben bilmiyorum sanki mama vermeyi. Akşam çok basım ağrıdı, dayanamadım sızdım. Eşim mamayla besledi sabah kalkınca ona bile üzüldüm , duramadim çocuğu emzirmeye diye. Ayaktayken iyiyken neden emzirmeyeyim. Kendi tarlada çalışırken bir cocugu açlıktan ölmüş onu söyleyip duruyor siz aç koymayın diye. Ama çocuk aç değil emiyor, yoruluyor ve ağlıyor . Bence bu çok normal, zamanla o da alışacak, çenesi kuvvetlenecek daha iyi emecekBenim kv dün geldi ama çok pozitif ve sakindi ve beni şaşırtıp kalmadı hala şoktayım
Ilk sıradayim canim dur bakim listede ilk kim doguracak hayırlısı olsunBen yapayım bari doğurmayan listesi
A Aysira46
Beyiss
Kitapkurdu20
I ilkjnt
yassimin
E Evdehayatvar
0hatu0
Leylak Bahcesi
Kemankolik
Arslan5858
F fikir27
H heridigine
MermaidNes
moonlovers
Mermaid1991
novasa
_seastar_
@Never_give_up_123
Atladığım varsa affola
Benim o değer kan sulandırıcı kullanmadığım halde en son 86 ya düşmüştü, demir ilacı, yeşil mercimek, yeşil yapraklı sebzeler , pekmez derken dünki tahlilde plt 108 yapmayı başardım aylar sonra .Dr whuuu gördüğüm en iyi plt falan diye şımarrtı beni hattaAynen canım plt değeri. Seninki iyiymiş sınırı 150 binle 450 bin arası. Benimki düştü gitgide de düşüyor takibimi yapan doktor iğneleri bırakmanı tavsiye ediyorum kullanmana gerek yok ama kesinleştirmek için hemotolıjiye git dedi de doğum dr um gerek yok gitmene. Doğumda 50 ye kadar sıkıntı olmaz dedi. İnternette de 20 nin altı sıkıntı olur yazıyor
Aminn seninde gözün Aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşBen de dogurdumsimdilik her sey yolunda. Darisi bekleyenlerin basina.
Hayırlı olsun canım, geçmiş olsunBen de dogurdumsimdilik her sey yolunda. Darisi bekleyenlerin basina.
Hay maşallahBenim bebik de 3700 kg, 53 cm olmuş baskı yaratmaya başlamış ve suyum biraz azalmış. Dr yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı bide tabi bolca su içme verdi. annemle babam bize bakmaya geldiler hemen o yüzden. Perşembe ye kadar kalır inş. planlı doğum o günde. Ani gelirse çok kötü çünkü hastanr 3 saat uzaklıkta
Yazık ya demekki korkuyormuşBenimkiler de fazla durmaz birkaç güne giderler de sakin sakin takılırız. İki gün yoktular, doktor işleri vardı, annemle gayet sakin gün geçirdik. Geldiler takılmış plak gibi bir şeye takıyor aynı şeyi söyleyip duruyor. Ben bilmiyorum sanki mama vermeyi. Akşam çok basım ağrıdı, dayanamadım sızdım. Eşim mamayla besledi sabah kalkınca ona bile üzüldüm , duramadim çocuğu emzirmeye diye. Ayaktayken iyiyken neden emzirmeyeyim. Kendi tarlada çalışırken bir cocugu açlıktan ölmüş onu söyleyip duruyor siz aç koymayın diye. Ama çocuk aç değil emiyor, yoruluyor ve ağlıyor . Bence bu çok normal, zamanla o da alışacak, çenesi kuvvetlenecek daha iyi emecek
Var ama dediklerine uyarsam 3-4 gün daha gideceğini söyledi, hemen alayım demedi 39.hf yı bekliyor.Az bi göz kırpsa hazırlıklıydım valla yanımda pusete kadar her bişeyi götürüyormm her muayenede, üstelik ağdayı da yeni yaptırmıştım
Hay maşallahsağlıkla gelsin doktorunda haberi var dimi mesafeden.
Sana bakıyodum ben de yaptın mı doğum diye. Hayırlı olsun canım çok büyük geçmiş olsunIyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallahbebişim 3 ilo 50 cm doğdu
kilosu boyu yeterince iyiymiş neden okadar geç verdi doğum tarihini yahu bugün bile doğsa doğarmış aslında. Vardır bir hayır dinlenme bak iş güç yapma canım sağlıkla gelsin inşBenim bebik de 3700 kg, 53 cm olmuş baskı yaratmaya başlamış ve suyum biraz azalmış. Dr yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı bide tabi bolca su içme verdi. annemle babam bize bakmaya geldiler hemen o yüzden. Perşembe ye kadar kalır inş. planlı doğum o günde. Ani gelirse çok kötü çünkü hastanr 3 saat uzaklıkta
Sorma ya her giderken bide şu genital temizlik meselesi varVar ama dediklerine uyarsam 3-4 gün daha gideceğini söyledi, hemen alayım demedi 39.hf yı bekliyor.Az bi göz kırpsa hazırlıklıydım valla yanımda pusete kadar her bişeyi götürüyormm her muayenede, üstelik ağdayı da yeni yaptırmıştım
Kac kilo doğdu seninkiler ? Ben o yazışmaları kaçırdımYazık ya demekki korkuyormuş
ama dediğin gibi küçükler emerken yoruluyorlar tabiki sütün varken öncelik anne sütünde olacak..
Benim kilosu az olan bebeğimde diğerine göre daha güçsüz emiyor sütü tam boşaltamıyor ama bende ısrarla emziriyorum ikisininde eşit anne sütü alması için elimden geleni yapıyorum bizimde mama son çaremiz doymadıklarını anladığımda veriyorum..
yeğene maşallah darısı bizim başımızaKac kilo doğdu seninkiler ? Ben o yazışmaları kaçırdımBenimki 2795 doğdu hastaneden çıkarken 2695 ti. Çarşamba 2650 olmuştu Doktor 1 hafta 10 günde dogum kilosunu yakalar dedi. Pazartesi kontrolümüz var bakalım kaç olmuş o zaman göreceğiz. Yeğenim 2300 doğmuştu 40 günde 4 kiloyu geçmiş maasallah , baya baya abi olmuş biz de bir kirkimizi çıkarsak hayirlisiyla
kilosu boyu yeterince iyiymiş neden okadar geç verdi doğum tarihini yahu bugün bile doğsa doğarmış aslında. Vardır bir hayır dinlenme bak iş güç yapma canım sağlıkla gelsin inş
Güvendiğim bir dr olduğu için karışmak istemedim işine, hazır PLT değerim de sonunda yükselmişti hllbuki dün biraz daha ama çok sancı çıkmadı nst de müdahale etmedim. Vardır bir hayır dediğin gibi, az sancım gelsin de hormonlarım tetiklensin sütüm daha iyi oluyo benim o zaman diye düşündüm sonradan.Ağda işi doğum kadar sıkıntı benim için de canım ya. Çarş günü son bi makineye tutucam artık ufak tefek çıkar illa yine çünküSorma ya her giderken bide şu genital temizlik meselesi varen çok korktuğum şeylerden biri hazırlıksız yakalanmak
Günlerimiz aynı canım sancı var mı benim dün gün boyu iki üç kez nişan geldiKızlar benim pembe akıntım geldi. Çok heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?