2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim kv dün geldi ama çok pozitif ve sakindi ve beni şaşırtıp kalmadı hala şoktayım
Benimkiler de fazla durmaz birkaç güne giderler de sakin sakin takılırız. İki gün yoktular, doktor işleri vardı, annemle gayet sakin gün geçirdik. Geldiler takılmış plak gibi bir şeye takıyor aynı şeyi söyleyip duruyor. Ben bilmiyorum sanki mama vermeyi. Akşam çok basım ağrıdı, dayanamadım sızdım. Eşim mamayla besledi sabah kalkınca ona bile üzüldüm , duramadim çocuğu emzirmeye diye. Ayaktayken iyiyken neden emzirmeyeyim. Kendi tarlada çalışırken bir cocugu açlıktan ölmüş onu söyleyip duruyor siz aç koymayın diye. Ama çocuk aç değil emiyor, yoruluyor ve ağlıyor . Bence bu çok normal, zamanla o da alışacak, çenesi kuvvetlenecek daha iyi emecek

Doğum yapan arkadaslar allah analı babalı büyütsün ben sendroma girmek üzereyim kızım çok fena oldu dünden beri gidip uyandırıyor bagırıyor bana vurmaya basladı napıcagımı şaşırdım artık sabır çekiyorum bolbol

Benim o değer kan sulandırıcı kullanmadığım halde en son 86 ya düşmüştü, demir ilacı, yeşil mercimek, yeşil yapraklı sebzeler , pekmez derken dünki tahlilde plt 108 yapmayı başardım aylar sonra .Dr whuuu gördüğüm en iyi plt falan diye şımarrtı beni hatta iki gebeliğimde de bu plt ile çok uğraştım, doğrudan ilacı yok çünkü

Benim bebik de 3700 kg, 53 cm olmuş baskı yaratmaya başlamış ve suyum biraz azalmış. Dr yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı bide tabi bolca su içme verdi. annemle babam bize bakmaya geldiler hemen o yüzden. Perşembe ye kadar kalır inş. planlı doğum o günde. Ani gelirse çok kötü çünkü hastanr 3 saat uzaklıkta

Hay maşallahsağlıkla gelsin doktorunda haberi var dimi mesafeden.

Yazık ya demekki korkuyormuş
ama dediğin gibi küçükler emerken yoruluyorlar tabiki sütün varken öncelik anne sütünde olacak..
Benim kilosu az olan bebeğimde diğerine göre daha güçsüz emiyor sütü tam boşaltamıyor ama bende ısrarla emziriyorum ikisininde eşit anne sütü alması için elimden geleni yapıyorum bizimde mama son çaremiz doymadıklarını anladığımda veriyorum..

Hay maşallahsağlıkla gelsin doktorunda haberi var dimi mesafeden.
Var ama dediklerine uyarsam 3-4 gün daha gideceğini söyledi, hemen alayım demedi 39.hf yı bekliyor.Az bi göz kırpsa hazırlıklıydım valla yanımda pusete kadar her bişeyi götürüyormm her muayenede, üstelik ağdayı da yeni yaptırmıştım

Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Sana bakıyodum ben de yaptın mı doğum diye. Hayırlı olsun canım çok büyük geçmiş olsun

kilosu boyu yeterince iyiymiş neden okadar geç verdi doğum tarihini yahu bugün bile doğsa doğarmış aslında. Vardır bir hayır dinlenme bak iş güç yapma canım sağlıkla gelsin inş

Sorma ya her giderken bide şu genital temizlik meselesi var en çok korktuğum şeylerden biri hazırlıksız yakalanmak

Kac kilo doğdu seninkiler ? Ben o yazışmaları kaçırdım Benimki 2795 doğdu hastaneden çıkarken 2695 ti. Çarşamba 2650 olmuştu Doktor 1 hafta 10 günde dogum kilosunu yakalar dedi. Pazartesi kontrolümüz var bakalım kaç olmuş o zaman göreceğiz. Yeğenim 2300 doğmuştu 40 günde 4 kiloyu geçmiş maasallah , baya baya abi olmuş biz de bir kirkimizi çıkarsak hayirlisiyla

yeğene maşallah darısı bizim başımıza
Biri 2460 diğeri 2860 hastaneden çıkana kadar küçük 2300 büyük 2700 e düştü perşembe kontrolümüz vardı küçük 2350 büyük 2800 olmuştu pazartesi bizimde kontrolümüz var.
Bana biraz daha toparlanmış gibi geldiler bakalım inşallah iyi gidiyor der doktor amca

kilosu boyu yeterince iyiymiş neden okadar geç verdi doğum tarihini yahu bugün bile doğsa doğarmış aslında. Vardır bir hayır dinlenme bak iş güç yapma canım sağlıkla gelsin inş
Sorma ya her giderken bide şu genital temizlik meselesi var en çok korktuğum şeylerden biri hazırlıksız yakalanmak
Güvendiğim bir dr olduğu için karışmak istemedim işine, hazır PLT değerim de sonunda yükselmişti hllbuki dün biraz daha ama çok sancı çıkmadı nst de müdahale etmedim. Vardır bir hayır dediğin gibi, az sancım gelsin de hormonlarım tetiklensin sütüm daha iyi oluyo benim o zaman diye düşündüm sonradan.Ağda işi doğum kadar sıkıntı benim için de canım ya. Çarş günü son bi makineye tutucam artık ufak tefek çıkar illa yine çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…