2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhabalar, bugün 2.bebeğimi doğurmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum darısı başınıza diyorum :)
Sabah 8 de suni sancı verilmeye başlandı ve öğlen 13:26 da oğlumu normal doğum ile kucağıma aldım. 38+5 de 3540 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi ilk doğumumda epidural almıştım ancak bunda almadım ikisi arasında ki fark bu çok daha acılı ağrılı oldu evet ancak ıkınıp doğurmam 5 dk sürdü ve geçen sefer epidural Anestezi aldığım için günlerce kendime gelememiştim ancak bunda öğleden bu saate toparlandım bile sorusu olan arkadaşlar varsa zevkle yardımcı olmak isterim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :)

Selam kızlar nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım herkes iyi, herşey yolundadır inşallah
Biz iyiyiz çok şükür Çılgınlar gibi emisiyoruz Süt var ama doymak bilmiyor kuzu gece mama takviyesine devam ediyorum çünkü hem memelerde derman kalmamış oluyor, hem minnak kuzum çok yorulmuş oluyor.
Bu arada ismini yazmış mıydım hatirlamiyorum ama Zeynep Ece koyduk adını
Kayinvalidemler burada ve ben bugün patladım en sonunda. Çocuk emiyor, ben emziriyorum, süt var çok şükür. Ama ikide birde mama yap, mama ver. Ya hiç mi aglamayacak bu çocuk. Açsa emsin niye mama vereyim. En sonunda patladım öteki gelin emzirmedi mamaya dayandı aman noolur sen emzir diyordun sabahtan akşama kadar emziriyorum sen mama diyorsun deme bana mama dedim. Annem ve bizim gelinin yanında patlayınca bozuldu ama sesini çıkaramadı. Annemler gittikten sonra da epey sessiz kaldı. Pazartesi doktora goturmustuk rutin kontrole , geldik, klima açıktı soyduk demek gafletinde bulundum, çocuğun bir sıkıntısı olmadigi halde 100 kere usuttu çocuk dedi en sonunda yeter artık usuduyse de üşüdü oldu bitti 100 kere söyledim sistim dedim. Az önce kardeşiyle konuşmuş da bana birşey diycem kızma kardeşim de mama vermeyin, sıcak banyo yapsın sütü gelir diyor dedi her memeyi sıktıgımda süt akıyor, bazen çocuğun suratına fışkırıyor, daha ne olsun
Kardeşim , gelincigim ve halasının minnak prensi geldi bugün hem kırk ucurduk, hem de mi ziyaret etmiş oldular.
Bende durumlar böyle şimdilik, sizleri de merak ediyorum ama eskisi kasar girip okumaya fırsat bulamıyorum

Canim güle güle büyüt bebeğini, bugün benim kontrolüm vardı,benden sonra Ahmet hoca 1 de klinikten doğum var diye koşarak cikti. Sanırım senin doğumdu:) çok geçmiş olsun

Açıklık 2 cm vardı ama salı göreceğiz canım olmuş mu olmamış ki açılma varsa ya da suyu azaldiysa falan yatis yapar bence beni
Sancın var mıydı tam olarak ne hissettin sancın varsa? Bende ağrı olmuyor sadece karın sertleşmesi oluyor

Gozun aydin

Sağlıcakla büyüt kuzunu Rabbim hayırlı evlat eylesin

Benim kv dün geldi ama çok pozitif ve sakindi ve beni şaşırtıp kalmadı hala şoktayım

Birşey daha soracağım kızlar yaa. Bu çatı muayenesi doğumu tetikler mi acaba ya açıklık yok demişti sancım çıkmıştı hissetmiyordum pek düzensiz demişti ama şimdi kasıklarımda sancılar başladı hafif hafif ve fena kasılmalar var napsam ya birden pat diye açılma olmaz değil mi

Kuzum senle o kadar sohbet ettik Bursa’da yaşadığımı kaç kez söyledim hala aklında istanbul mu kaldı
Ayy dogru ya valla kafa Bi tuhaf benm hala k bakma ya sadece burda değil su an genel olarak böleuiö normalde de cok unutkanımdır ama su an daha Bi başlayım kendme geldm sayılmaz

Sancın var mıydı tam olarak ne hissettin sancın varsa? Bende ağrı olmuyor sadece karın sertleşmesi oluyor
Sancı 140 160 arasi çıktı canım ama ben hissetmiyorum sancıyı. Sadece alta çok fena baski yapıyor bebek onu hissediyorum. Zaten doktor dedi çok çok aşağıda fazla beklemez

Venuseva @livaneli1608 @Melodiaa kızlaarr üçünüzün de gözü aydın, tebrik ediyorum güzel anneler Allah bize de nasip etsin sağ salim kavuşmayı❤
Çok teşekkürler canım. Darısı siz kalanların başına inşallah en acısız en ağrısızından.

Teşekkür ederim canım, darısı siz kalanların başına inşallah en güzelinden.

Sancı 140 160 arasi çıktı canım ama ben hissetmiyorum sancıyı. Sadece alta çok fena baski yapıyor bebek onu hissediyorum. Zaten doktor dedi çok çok aşağıda fazla beklemez
Bende hissetmiyorum zaten suyum fazla ve çok baskı yapıyor gerçek doğum sancısı ile yalancı sancıyı nasıl ayırt edeceğimi bilmiyorum

Bende hissetmiyorum zaten suyum fazla ve çok baskı yapıyor gerçek doğum sancısı ile yalancı sancıyı nasıl ayırt edeceğimi bilmiyorum
Yalancı sancı pozisyon değiştirince geçer ama gerçek sancı geçmez öyle bir sorgula istersen ve gerçek sancı 3 4 dakikada bir 40 saniye falan sürer. Benim bildiklerim bu canim

Canım bebeğin hayırkı olsun sağlıkla buyut. Benim de 2.doğum olacak dikişin var mi 2.doğum da kesi atmayabikiyorlarmis

Sancın mı oldu canım açılmamı vardı

Düzenli sancı yoksa pek olmaz sanırım canım bide hiç açıklık yoksa nişan,su falan geldi mi

Çatı muayenesi doğumu tetiklemez canım doğumda o kasılmayı rahim yukardan yapyo bildiğim kadarıyla hatta baya bi ağırlık yapyo ondan geçmeyen sancılar oluyo. Aşağıdan bi müdahale etkilemiyor ama çatı muayenesi ağrı mı desem sancı mı desem yapyo biraz. Ben de dün oldum sonrası bikaç saat ağrı oldu ama akşama geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…