2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.. Allah bekleyen tüm anneleri evlatlarına sağlık sıhhatle kavuşmayı nasip etsin..
Dün sabah kahve-pembe nişanım geldi... sonra ağrım vs olmadı.. gece 2den sonra hafif kasılmalar ve tekrar nişanım geldi.. kasılmalar düzenli olunca sabah 5 gibi hastaneye geldim.. pilates topu, sıcak duş ile sancılarımı hafifleterek saat 8.20 gibi bebeğimle kavuştuk çok şükür. Şimdi hasret gideriyoruz..
Allah tüm anneleri bir nefeste kurtarsın inşallah..
Güzel doğum hikayeleriniz olsun

Offf insallah hazırlıksız yakalanmayiz zaten son haftalardayiz her değerinde tertemiz olmalıyız bende 10 gün önce yaptırdım tekrar yaptirmaliyim küçücük çıkmışlar hemen
Küçükseler ağda olurmu bilmemde acil bi durum olursa ve hiç kullandıysanız üstünden jiletle geçilebilir belki

5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Canım hiç duymadım, normal ben duydum diyen olsa ne olcak önemli bişey olabilir gittiniz mi Dr a ne dedi?

Canim simdi nasılsın hastaneye gittinmi sancin var mi
Hiç bir şey yok o yüzden beklemedeyim. Şimdi yürüyüş falan yapıcam. Hastane 1 saat uzakta gidersem geri gönderme ihtimalleri var. O yüzden emarelerini bekliyorum

Hastanede benim oğlum da az çekiyordu ama kimse gelip mama verelim dememişti. Çocuğun açlıktan şekeri düştü uyan direniyordu sonra ağzına şekerli su sıktılar uyandı yavrum. Az geldi süt ben de çok panik yaptım yankızdım da kimse yoktu yanımda eşim de bilmez etmez. Ama hep süt vermeye çalıştım az da olsa. Uyumadığı zamanlar. Hep uykucuydu zaten hala öyle

5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Kız bebeklerde doğumdan sonraki birkaç gün içerisinde bir iki gün sürebilen yalancı adet kanamaları oluşabilir.Anneden placenta yolu ile geçen hormonlar anne karnındaki bebeğin uterusunda büyüme etkisi yapar. Doğumla birlikte bu hormonlar aniden kesilince yetişkinlerde görülen kesilme kanamaları benzeri yalancı adet kanamaları oluşabilir.

Diyor internette.. Telaş etmeyin normalmiş

merhaba hanimlar Bnim melegim bugun 4 gunluk oldu cok sukyr sutumde geldi Gogus uclarim cok aciyor Hametan krem suruyorm dikislrim icinde yazmis dr Ama dikislerim cok aciyir ya hatta bazilari acilmis Bide dikis izlerimde sisme olmus hafif normal mi bu kizlar iner mi Normal dogum yaptm

Yok Canim Suanlik sanci falan yok ama alt tarafima baskı var ve artik belim cok ağrıyor benim kızında yeri rahat bak arkadaslarin büyüdü kocaman oldu diyorum

yani memnumdum sonrasında ameliyathanede cok fena oldum mide bulantısından..bu zaten yan etkilerinden genelde.oluyor öncesinde de olmuştu ama bu sefer fazla oldu perişan oldum resmen
İki farklı doğum ikisininde zorlukları var sanırım
muhakkak ki var..dünyaya can getiriyoruz hiçbirisi tereyağından kıl çeker gibi kolay.olmuyor malesef.

Doğurdum, uyuyamadım daha
valla uyuyamıycan
Uykusuz her gece
Keşke uyusaydım diiiceksiin
acı gerçekler canim birkac gündür nedendir ben rahat uyuyorum sanki gece 2 3 defa wc icin kalkıyorum geri yatiyorum sadece karnim acıyor benim
Biriniz de teselli etmemiş yaw. Hiç insaf kalmamış.
Birinizinki de mi uyumuyor yaw
Hayır içinizde hunharca kahkaha atanlar da var bi de
Uyuyamican derken dört köşe olmuşunuz bakıyorum
Hani biz uyuyamadık sen kim oluyorsun da uyuyacaksın gibilerinden bir hava sezdim resmen
Bence içinizde uyuyanlar vardır jesin nazar olmasın diye söylemiyorsunuz biliyorum ben. Kesin öyle yoksa herkes uyumuyor olamaz. Aramızda söz kimseye demicem özelden yazsın uyuyanlar
Orhan Gencebay dan Bir teselli ver benden bana gelsin

Son düzenleme:
Kızlar bebekleriniz mamadan veya emdikten sonra kakasını yapıyorlarmı hemen

Anlıyorum canım ama çok çok iyi bence yok gibu çünkü o dikisler ile enzirmek uzanmak nasıl zor oluyor çok fena inşallah benim de az olur :)

Canım benim arkadaşın kızında oluyordu kakasında kan sebebi ise alerjen bir bebek olduğu için cikti. Süt ve süt ürünü nohut fıstık bir çok şeye alerjisi vardı hemen tedaviye başladılar büyük ihtimal akerjen olabilir geçmiş olsun

Sana göz altımın fotosunu atmak isterdim
Seni doğumdan sonrasına hazırlıyoruz ne güzel işte
Ama illa teselli istiyorsan şöyle bir teselli vereyim 1, 2 en fazla 3 aya herşey rayına oturuyor o 3 ay da su gibi geçiyor zaten

Kakada deil üstten geliyo kan

Kızlar bebekleriniz mamadan veya emdikten sonra kakasını yapıyorlarmı hemen
Her emmek için memeyi alinca kaka yapıyor.Mama vermiyorum.Dogum kilosu 3250 idi 3000 kilo ya düştü 1 hafta sonra tekrar doğum kilosunu yakaladı.Doktorumuz 1 hafta da 250 gr almıs gayet iyi mamaya gerek yok dedi.Ama kakayı çok yapıyor.Emdiği kakaya gidiyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…