- 23 Ekim 2009
- 147
- 80
- 318
- 37
Küçükseler ağda olurmu bilmemde acil bi durum olursa ve hiç kullandıysanız üstünden jiletle geçilebilir belkiOfff insallah hazırlıksız yakalanmayiz zaten son haftalardayiz her değerinde tertemiz olmalıyız bende 10 gün önce yaptırdım tekrar yaptirmaliyim küçücük çıkmışlar hemen
Canım hiç duymadım, normal ben duydum diyen olsa ne olcak önemli bişey olabilir gittiniz mi Dr a ne dedi?5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Hiç bir şey yok o yüzden beklemedeyim. Şimdi yürüyüş falan yapıcam. Hastane 1 saat uzakta gidersem geri gönderme ihtimalleri var. O yüzden emarelerini bekliyorumCanim simdi nasılsın hastaneye gittinmi sancin var mi
Hastanede benim oğlum da az çekiyordu ama kimse gelip mama verelim dememişti. Çocuğun açlıktan şekeri düştü uyan direniyordu sonra ağzına şekerli su sıktılar uyandı yavrum. Az geldi süt ben de çok panik yaptım yankızdım da kimse yoktu yanımda eşim de bilmez etmez. Ama hep süt vermeye çalıştım az da olsa. Uyumadığı zamanlar. Hep uykucuydu zaten hala öyleYok zaten dedim verin yoksa ben vericem..götürduler muayeneye kilosu olduğu için doymuycagıni düşunüp vermeye karar vermişler..mama versek te artık faydası yok çocuk uykuya düştü bile çoktan uyandıramıyorumki emzireyim..neler çekiyorum emzirene kadar..memeyi bile almıyor şuan
Kız bebeklerde doğumdan sonraki birkaç gün içerisinde bir iki gün sürebilen yalancı adet kanamaları oluşabilir.Anneden placenta yolu ile geçen hormonlar anne karnındaki bebeğin uterusunda büyüme etkisi yapar. Doğumla birlikte bu hormonlar aniden kesilince yetişkinlerde görülen kesilme kanamaları benzeri yalancı adet kanamaları oluşabilir.5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Yok Canim Suanlik sanci falan yok ama alt tarafima baskı var ve artik belim cok ağrıyor benim kızında yeri rahat bak arkadaslarin büyüdü kocaman oldu diyorumÇok bi sancım olmuyo bakalım inş gider böyleoğlumla ilgilenmek için kalkıyorum bi oturduğum yerdenaraba, lego alan oynuyorum hiç kıyamıyorum❤. Sende var mı sancı hiç? Baskı oluşmaya başladı mı iyice rahat mısın yoksa
yani memnumdum sonrasında ameliyathanede cok fena oldum mide bulantısından..bu zaten yan etkilerinden genelde.oluyor öncesinde de olmuştu ama bu sefer fazla oldu perişan oldum resmenCanım soramadım sen nasılsın toparladın mı? epidural deneyimi nasıldı memnun musun? Bizim spinalmiş anestezi şekli, epidural ağrı için istersen sonradan veriliyor dedi ağrıyı ameliyat sonrası da hissetmemek için
muhakkak ki var..dünyaya can getiriyoruz hiçbirisi tereyağından kıl çeker gibi kolay.olmuyor malesef.İki farklı doğum ikisininde zorlukları var sanırım
Doğurdum, uyuyamadım daha
valla uyuyamıycan
Ben de aynı böyle diyordum çünkü bir dakika uyumadan sabahı sabah ediyordum zaten uykum yok demeyin diyordum ama sana bişey diyim arkadaşım öyle olmuyormus inan varya burnumun üzerine düşcm uykusuzluktan yorgunluktan o kadar zor oluyormus ki şimdi söyleyenlerin varmış bir bildiği diyorum. Üstelik ben uykuyu sevmem günlük 2 saat bile uyusam yeter diyen insanım beni bile bu kadar zorluyorsa.. bu iş hakkaten zor demektir
Uykusuz her gece
Keşke uyusaydım diiiceksiin
Biriniz de teselli etmemiş yaw. Hiç insaf kalmamış.acı gerçekler canim birkac gündür nedendir ben rahat uyuyorum sanki gece 2 3 defa wc icin kalkıyorum geri yatiyorum sadece karnim acıyor benim
Teşekkür ederim amin insallah darisi sizin basiniza sizde saglikla kucaklayin insallah@Venusevalivaneli1608 @Aneksenamunnn ve daha gözden kaçırdığım arkadaşım varsa gözünüz Aydın kızlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar güle güle büyütün kuzuları darısı kalanlar bizim başımıza ☺
Anlıyorum canım ama çok çok iyi bence yok gibu çünkü o dikisler ile enzirmek uzanmak nasıl zor oluyor çok fena inşallah benim de az olur :)Canım benim ilk doğumumda 14 dikişim vardı bunda 2 dikişim olmuş doktorun dediğine göre. Hatta ebe belki hiç dikişin olmaz dedi bana da ama inan o an çıksında nasıl çıkarsa çıksın modunda oluyorsun sende anlamışsındır beni
Ben bebekken olmuş annem çok korkmuş doktor normal demiş tek bildiğim bu :)5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Canım benim arkadaşın kızında oluyordu kakasında kan sebebi ise alerjen bir bebek olduğu için cikti. Süt ve süt ürünü nohut fıstık bir çok şeye alerjisi vardı hemen tedaviye başladılar büyük ihtimal akerjen olabilir geçmiş olsun5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Sana göz altımın fotosunu atmak isterdimBiriniz de teselli etmemiş yaw. Hiç insaf kalmamış.
Birinizinki de mi uyumuyor yaw
Hayır içinizde hunharca kahkaha atanlar da var bi de
Uyuyamican derken dört köşe olmuşunuz bakıyorum
Hani biz uyuyamadık sen kim oluyorsun da uyuyacaksın gibilerinden bir hava sezdim resmen
Bence içinizde uyuyanlar vardır jesin nazar olmasın diye söylemiyorsunuz biliyorum ben. Kesin öyle yoksa herkes uyumuyor olamaz. Aramızda söz kimseye demicem özelden yazsın uyuyanlar
Orhan Gencebay dan Bir teselli ver benden bana gelsin
Emdikten sonra değil de mamadan sonra yapıyor benimkiler.. İyi ki yapıyorlar benim büyük oğlum yapamıyordu çok zorlanıyorduk..Kızlar bebekleriniz mamadan veya emdikten sonra kakasını yapıyorlarmı hemen
Kakada deil üstten geliyo kanCanım benim arkadaşın kızında oluyordu kakasında kan sebebi ise alerjen bir bebek olduğu için cikti. Süt ve süt ürünü nohut fıstık bir çok şeye alerjisi vardı hemen tedaviye başladılar büyük ihtimal akerjen olabilir geçmiş olsun
Her emmek için memeyi alinca kaka yapıyor.Mama vermiyorum.Dogum kilosu 3250 idi 3000 kilo ya düştü 1 hafta sonra tekrar doğum kilosunu yakaladı.Doktorumuz 1 hafta da 250 gr almıs gayet iyi mamaya gerek yok dedi.Ama kakayı çok yapıyor.Emdiği kakaya gidiyor gibi hissediyorumKızlar bebekleriniz mamadan veya emdikten sonra kakasını yapıyorlarmı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?