2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım valla ben doğurdum doğuralı uykuya hasretim hamilelikte bende az uyuyordum sürekli uyanıyordum uykularım zehir olmuştu artık doğsun istiyordum ama bebek doğduktan sonra aslında hamilelikte bildiğin baya baya uyuyormuşum onu anladım sen hele bi hayırlısıyla doğur ne demek istediğimi anlarsın

Hametan kremi göğüslerine mi sürüyorsun canım ? Benimde göğüslerim kızardı baya baya yanmaya başladı inşAllah devamı gelmez çatlak yara olsun istemiyorum

canim zatn o 3250 gr 250'si bebekteki sislik dogum dan kaynakli Normal yani herkeste olan bisey Bnim oglumda 3500 du 3 gun sonra kntrole gidince 3200 cikti

Hametan kremi göğüslerine mi sürüyorsun canım ? Benimde göğüslerim kızardı baya baya yanmaya başladı inşAllah devamı gelmez çatlak yara olsun istemiyorum

evet canm suruyorm yara kremi.Valla sanki iyi de geliyor Her emzirmeden sonra yikayip kremi suruyorm Emzirmeden oncede yikiyorm

Ne 3 ayı diyorum.20 ay uyumadım hiç. Zombiye döndüm resmen. Ne gündüz ne gece uyumayan bir çocuğum vardı. Hala uyumamak için diretir. Hep bu bebeğim uykuyu sevsin diye dua ediyorum. İlkinde çok çökmüştüm.
Bunda ne yapıp edip emziğe alıştıracağım diyorum. Diğeri beni emzik olarak kullanıyordu. Bunda kendi kendime gece emzirmeye alıştırmayacağım diyorum. Öyle diyorum böyle diyorum. Ama çocuk yolunu kendi çiziyor tüm söylediklerimiz de ortada kalıyor gerçi.

Kızlar, bazı sebeplerden anne sütünü sağmam gerekiyor. sütüm gitmesin diye günde kaç defa sağmalıyım ya da kaç saat aralığıyla sağmalıyım?

2.30 -3 saatte bir sağım yapıyorum ben
Çizelge tuttum daha düzene girdim
Kaçta kaç cc sağdığım
Bebeğe kaçta kaç cc içirdiğimi yazıyorum
İki gündür sağma yapıyorum ödem attım
Ayaklarım davul gibiydi sönüverdiler
4.5 lt su içmeme rağmen

Kızlar, bazı sebeplerden anne sütünü sağmam gerekiyor. sütüm gitmesin diye günde kaç defa sağmalıyım ya da kaç saat aralığıyla sağmalıyım?
Ben saat başı sagıyorum nerdeyse canım bazen taş gibi oluyor acıyor

Ay benmki hic öyle Bi uyarıda bulunmadı cok korktum 2 gün önce seffaf akıntısı vardı simdi sanki parclı yumurta atmıs gbi
Kızım doğduğunda akıntı vardı doktor senden geçen hormonlardan dedi kan gelebilir korkma demişti gelmedi.ama yinede doktora söylemekte fayda var tatlım.

Yok tatlım uyunmuyor uyunmuyor ama tek iyi tarafı ne biliyomusun böyle yüzüne bakıyosun Allahım bu benimmi diyosun içine sokasın geliyo uykusuzluğunu unutturuyo

Kızlar nasılsınız giremedim ağrılarımdan dolayı.ben emziriyorum ilk günden beri hemşireler çok yardımcı oldu meme tutturmada.Ama sütüm yetersiz galba kızım uykuya derin dalamıyor mama verdim o zaman derin uyudu iki kere.Ne yapabilirim tecrübeli anneler moralim bozuluyo.Bi de emzirirken göğsümü tutmalı mıyım?

ilk birkaç gün süt yetmeyebilir..
2 saatte bir 10'ar dakika 2 göğüsten emzir canım.. Doymadığını anladığın zaman biraz mama ver, mama içince uzun süre uyanmayabilir uyanmasa Bile 2 saatte bir uyandır tekrar iki göğüsten emziir öyle öyle sütün artacak bir bakmışsın mamaya gerek kalmamış..

L lwyr03 Bugün ne durumda bebiş canım? 17 ile hastanede 1 buçuk gün fototerapi almıştı oğlum hem AB0 uyuşmazlığından hem de yetersiz beslenmeden. Sütüm azdı, mama da ısrarla verdirmediler sonuç bu oldu ne yazık ki, ne yap et mutlaka mama ver sarılığı atlatana kadar. En son 13e inmişti taburcu olmuştuk ama 3 ay kadar turuncu sarıydı çocuk hemen inmedi değeri.
Şişlik varsa enfeksiyon kapmış olabilir canım bir doktora görün.
2 saatte bir sağ canım.
Emdikten sonra yapıyor sonra yetmiyor emerken yapıyor günde 10 12 kez bez değiştiriyorum
Amaniin demek ki süt çok alıyor annesi maşallah maşallah bol sütlerin olsun rızkı bol olsun bebişinin.

yarin bebegimin kontrolu var gidince acilden bi baktiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…