2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Açılma için bsy diyemem ama ödem için buz uygulaması yapman lazım iyice ilerlerse sıkıntı tabi

O gğnleri hatrlyrm illa gelsin 40 ı beklemesin isteyenler bizdik en cok ama dogurup uyuyabilen Bi tek benm su an bu gece son olabilir oda uyumama ragmen gün içinde sanki hiç uyumamış gibi yorgun hissediyorum kendmi hamilelik de uyuduktan sonra gerisi geliyodu logusayken daha fena oldu zaten buna hazırlıklıydım ben ama cocuk olsa perişan olurdum bakamazdım ben ona eminim yataktan kalkamadım 3 4 gün

O zmn ben sana teselli vereyim böle dogumdan önce senn gibi korkuyıdum uykusuz kalcam diye uykusuz kalmadım ama ne hallerde kaldım keske oksaydıda yanımda uyumasaydım dedim o yüzden hiç böle seyler düşünme uykusuzluk dert olmasın

İki farklı doğum ikisininde zorlukları var sanırım
Bunu her ikisini de yapmıs birine sormak lazım dicem ama o bile değişiyor yani her ikisini yapmıs 2 kadına sorsan biri normal de zorlanmamıstır diğeri sezeryan da zorlanmamıstır cok kapalı kutu bu iş

Ayva çekirdeği jeli iyi geldi bana, tavsiye ederim canım.

Ben uyuyorum canım çok şükür. Her gece aynı düzende olmasa da , kalkıp besleyip geri yatsam da hiç uyumuyor değilim. Olması gerektiği gibi diyelim

Kızlar bebekleriniz mamadan veya emdikten sonra kakasını yapıyorlarmı hemen
Benim kızım dün sabah doldurmuştu en son , bugün bu saate kadar henüz yapmadı. Ben de onu merak ediyorum. Ne sıklıkta yaparsa normal acaba
Ben de ne kadar emzirsem de uzun süreli uykuyu ancak mama verince yakalıyorum. Yoksa 15-20 bilemedin 30 dk uyuyor. Ben önce emziriyorum, sonra kalan sutu sağıp veriyorum hala yetmezse 30cc de mama veriyorum. Bazen 30 CC bin tamamını almıyor. Duruma göre pozisyon alıyorum. Sutumun bollasmasini ve mamaya tamamen veda etmeyi bekliyorum. Dün kayinvalideme iyice şişip soylendikten agladiktan sonra bugün süt önceki günlere göre çok az. Fırsatını bulsam dakika yanımda tutmiycam. 1-2 gün içinde gidecekler diye ses etmiyorum.

ABO uyuşmazlığı ne acaba

5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Merhaba, kaygılanma canım doktor bize de bunun normal olduğunu, panik yapmamam gerektiğini söyledi. Annenin hormonlarından kaynaklanıyormuş. Sen yine doktorla temasa geç ama kaygılanma

Canım haftasonu olduğu için doğru dürüst bilgi vermiyorlar maalesef eşim dün akşam doktoru yakalamış sormuş, iyiye gidiyor demiş hem alttan hem üstten Işın verilen tünel diye bir kuvöze koymuşlar önce dün işte oradan çıkmış, normal üstten fototerapi verilen kuvöze almışlar inşallah yarın güzel bir haber alırız

Geçmiş olsun canım, bir an önce güzel haberlerle gel inşallah

ABO uyuşmazlığı ne acaba
Bir çeşit kan uyuşmazlığı. Benim 0, oğlumun B grubu olduğu için olmuştu.
Anladım canım inşallah bir an önce düşer de kavuşursunuz bebişinle bol beslenmeyle atacaktır sarılığı hiç endişe etme.

Devlet hastanesinde mi sizinkide

Offf insallah hazırlıksız yakalanmayiz zaten son haftalardayiz her değerinde tertemiz olmalıyız bende 10 gün önce yaptırdım tekrar yaptirmaliyim küçücük çıkmışlar hemen
Ufaklarsa ağdaya gelmezler kiBen makineyle geçicem üstünden bi gün önce, ani bişey olursa da jilet yapcam hemen amannn çok stresli bir konu bu

Yok Canim Suanlik sanci falan yok ama alt tarafima baskı var ve artik belim cok ağrıyor benim kızında yeri rahat bak arkadaslarin büyüdü kocaman oldu diyorum
Aslında günlerimize daha var, grupta baya kişi beklenen günden erken doğum yapınca biz geç kalmış gibi olduk ama daha günümüz bile dolmadı oysa. Gerçi ben memnunum şimdilik

Çıkarabildın mi peki? Bebek alınınca mı oldu? Çok geçmiş olsun canım, sağ salim buluştunuz ya bunların hepsi detay olsun inş dediğin gibi can getiriyoruz illa zorlayıcı bir yanı oluyo

İnşallah canım korkum değeri yüksek olduğu için beyne bir zararı olmuş mudur diyeinşallah hasarsız atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…