Açılma için bsy diyemem ama ödem için buz uygulaması yapman lazım iyice ilerlerse sıkıntı tabimerhaba hanimlar Bnim melegim bugun 4 gunluk oldu cok sukyr sutumde geldi Gogus uclarim cok aciyor Hametan krem suruyorm dikislrim icinde yazmis dr Ama dikislerim cok aciyir ya hatta bazilari acilmis Bide dikis izlerimde sisme olmus hafif normal mi bu kizlar iner miNormal dogum yaptm
O gğnleri hatrlyrm illa gelsin 40 ı beklemesin isteyenler bizdik en cok ama dogurup uyuyabilen Bi tek benm su anCanım valla ben doğurdum doğuralı uykuya hasretim hamilelikte bende az uyuyordum sürekli uyanıyordum uykularım zehir olmuştu artık doğsun istiyordum ama bebek doğduktan sonra aslında hamilelikte bildiğin baya baya uyuyormuşum onu anladımsen hele bi hayırlısıyla doğur ne demek istediğimi anlarsın
O zmn ben sana teselli vereyim böle dogumdan önce senn gibi korkuyıdum uykusuz kalcam diye uykusuz kalmadım ama ne hallerde kaldım keske oksaydıda yanımda uyumasaydım dedim o yüzden hiç böle seyler düşünme uykusuzluk dert olmasınBiriniz de teselli etmemiş yaw. Hiç insaf kalmamış.
Birinizinki de mi uyumuyor yaw
Hayır içinizde hunharca kahkaha atanlar da var bi de
Uyuyamican derken dört köşe olmuşunuz bakıyorum
Hani biz uyuyamadık sen kim oluyorsun da uyuyacaksın gibilerinden bir hava sezdim resmen
Bence içinizde uyuyanlar vardır jesin nazar olmasın diye söylemiyorsunuz biliyorum ben. Kesin öyle yoksa herkes uyumuyor olamaz. Aramızda söz kimseye demicem özelden yazsın uyuyanlar
Orhan Gencebay dan Bir teselli ver benden bana gelsin
Bunu her ikisini de yapmıs birine sormak lazım dicem ama o bile değişiyor yani her ikisini yapmıs 2 kadına sorsan biri normal de zorlanmamıstır diğeri sezeryan da zorlanmamıstır cok kapalı kutu bu işİki farklı doğum ikisininde zorlukları var sanırım
Açılma için bsy diyemem ama ödem için buz uygulaması yapman lazım iyice ilerlerse sıkıntı tabi
Ayva çekirdeği jeli iyi geldi bana, tavsiye ederim canım.merhaba hanimlar Bnim melegim bugun 4 gunluk oldu cok sukyr sutumde geldi Gogus uclarim cok aciyor Hametan krem suruyorm dikislrim icinde yazmis dr Ama dikislerim cok aciyir ya hatta bazilari acilmis Bide dikis izlerimde sisme olmus hafif normal mi bu kizlar iner miNormal dogum yaptm
Ben uyuyorum canım çok şükür. Her gece aynı düzende olmasa da , kalkıp besleyip geri yatsam da hiç uyumuyor değilim. Olması gerektiği gibi diyelimBiriniz de teselli etmemiş yaw. Hiç insaf kalmamış.
Birinizinki de mi uyumuyor yaw
Hayır içinizde hunharca kahkaha atanlar da var bi de
Uyuyamican derken dört köşe olmuşunuz bakıyorum
Hani biz uyuyamadık sen kim oluyorsun da uyuyacaksın gibilerinden bir hava sezdim resmen
Bence içinizde uyuyanlar vardır jesin nazar olmasın diye söylemiyorsunuz biliyorum ben. Kesin öyle yoksa herkes uyumuyor olamaz. Aramızda söz kimseye demicem özelden yazsın uyuyanlar
Orhan Gencebay dan Bir teselli ver benden bana gelsin
Benim kızım dün sabah doldurmuştu en son , bugün bu saate kadar henüz yapmadı. Ben de onu merak ediyorum. Ne sıklıkta yaparsa normal acabaKızlar bebekleriniz mamadan veya emdikten sonra kakasını yapıyorlarmı hemen
Ben de ne kadar emzirsem de uzun süreli uykuyu ancak mama verince yakalıyorum. Yoksa 15-20 bilemedin 30 dk uyuyor. Ben önce emziriyorum, sonra kalan sutu sağıp veriyorum hala yetmezse 30cc de mama veriyorum. Bazen 30 CC bin tamamını almıyor. Duruma göre pozisyon alıyorum. Sutumun bollasmasini ve mamaya tamamen veda etmeyi bekliyorum. Dün kayinvalideme iyice şişip soylendikten agladiktan sonra bugün süt önceki günlere göre çok az. Fırsatını bulsam dakika yanımda tutmiycam. 1-2 gün içinde gidecekler diye ses etmiyorum.Kızlar nasılsınız giremedim ağrılarımdan dolayı.ben emziriyorum ilk günden beri hemşireler çok yardımcı oldu meme tutturmada.Ama sütüm yetersiz galba kızım uykuya derin dalamıyor mama verdim o zaman derin uyudu iki kere.Ne yapabilirim tecrübeli anneler moralim bozuluyo.Bi de emzirirken göğsümü tutmalı mıyım?
Su eczanede buz aküsü satılıyor onlardan al buz tutsun sathı bezine sarıp o bölgeye koyacaksın cnm brnm davul gibiydi ilk gün öle indirdik bide cok rahatlatıyor o anbuz uygulmasini nasil yapiyorz
ABO uyuşmazlığı ne acabaL lwyr03 Bugün ne durumda bebiş canım? 17 ile hastanede 1 buçuk gün fototerapi almıştı oğlum hem AB0 uyuşmazlığından hem de yetersiz beslenmeden. Sütüm azdı, mama da ısrarla verdirmediler sonuç bu oldu ne yazık ki, ne yap et mutlaka mama ver sarılığı atlatana kadar. En son 13e inmişti taburcu olmuştuk ama 3 ay kadar turuncu sarıydı çocuk hemen inmedi değeri.
Şişlik varsa enfeksiyon kapmış olabilir canım bir doktora görün.
2 saatte bir sağ canım.
Amaniindemek ki süt çok alıyor annesi maşallah maşallah bol sütlerin olsun rızkı bol olsun bebişinin.
Merhaba, kaygılanma canım doktor bize de bunun normal olduğunu, panik yapmamam gerektiğini söyledi. Annenin hormonlarından kaynaklanıyormuş. Sen yine doktorla temasa geç ama kaygılanma5 günlük kız bebekte adet kanaması gbi kanama duyan gören var mı bildiğiniz parçalı kan var bezinde
Canım haftasonu olduğu için doğru dürüst bilgi vermiyorlar maalesef eşim dün akşam doktoru yakalamış sormuş, iyiye gidiyor demiş hem alttan hem üstten Işın verilen tünel diye bir kuvöze koymuşlar önce dün işte oradan çıkmış, normal üstten fototerapi verilen kuvöze almışlar inşallah yarın güzel bir haber alırızL lwyr03 Bugün ne durumda bebiş canım? 17 ile hastanede 1 buçuk gün fototerapi almıştı oğlum hem AB0 uyuşmazlığından hem de yetersiz beslenmeden. Sütüm azdı, mama da ısrarla verdirmediler sonuç bu oldu ne yazık ki, ne yap et mutlaka mama ver sarılığı atlatana kadar. En son 13e inmişti taburcu olmuştuk ama 3 ay kadar turuncu sarıydı çocuk hemen inmedi değeri.
Şişlik varsa enfeksiyon kapmış olabilir canım bir doktora görün.
2 saatte bir sağ canım.
Amaniindemek ki süt çok alıyor annesi maşallah maşallah bol sütlerin olsun rızkı bol olsun bebişinin.
Geçmiş olsun canım, bir an önce güzel haberlerle gel inşallahCanım haftasonu olduğu için doğru dürüst bilgi vermiyorlar maalesef eşim dün akşam doktoru yakalamış sormuş, iyiye gidiyor demiş hem alttan hem üstten Işın verilen tünel diye bir kuvöze koymuşlar önce dün işte oradan çıkmış, normal üstten fototerapi verilen kuvöze almışlar inşallah yarın güzel bir haber alırız
Bir çeşit kan uyuşmazlığı. Benim 0, oğlumun B grubu olduğu için olmuştu.ABO uyuşmazlığı ne acaba
Anladım canım inşallah bir an önce düşer de kavuşursunuz bebişinleCanım haftasonu olduğu için doğru dürüst bilgi vermiyorlar maalesef eşim dün akşam doktoru yakalamış sormuş, iyiye gidiyor demiş hem alttan hem üstten Işın verilen tünel diye bir kuvöze koymuşlar önce dün işte oradan çıkmış, normal üstten fototerapi verilen kuvöze almışlar inşallah yarın güzel bir haber alırız
Devlet hastanesinde mi sizinkideCanım haftasonu olduğu için doğru dürüst bilgi vermiyorlar maalesef eşim dün akşam doktoru yakalamış sormuş, iyiye gidiyor demiş hem alttan hem üstten Işın verilen tünel diye bir kuvöze koymuşlar önce dün işte oradan çıkmış, normal üstten fototerapi verilen kuvöze almışlar inşallah yarın güzel bir haber alırız
Ufaklarsa ağdaya gelmezler kiOfff insallah hazırlıksız yakalanmayiz zaten son haftalardayiz her değerinde tertemiz olmalıyız bende 10 gün önce yaptırdım tekrar yaptirmaliyim küçücük çıkmışlar hemen
Aslında günlerimize daha var, grupta baya kişi beklenen günden erken doğum yapınca biz geç kalmış gibi olduk ama daha günümüz bile dolmadı oysa. Gerçi ben memnunum şimdilikYok Canim Suanlik sanci falan yok ama alt tarafima baskı var ve artik belim cok ağrıyor benim kızında yeri rahat bak arkadaslarin büyüdü kocaman oldu diyorum
Çıkarabildın mi peki? Bebek alınınca mı oldu? Çok geçmiş olsun canım, sağ salim buluştunuz ya bunların hepsi detay olsun inşyani memnumdum sonrasında ameliyathanede cok fena oldum mide bulantısından..bu zaten yan etkilerinden genelde.oluyor öncesinde de olmuştu ama bu sefer fazla oldu perişan oldum resmen
muhakkak ki var..dünyaya can getiriyoruz hiçbirisi tereyağından kıl çeker gibi kolay.olmuyor malesef.
İnşallah canım korkum değeri yüksek olduğu için beyne bir zararı olmuş mudur diyeBir çeşit kan uyuşmazlığı. Benim 0, oğlumun B grubu olduğu için olmuştu.
Anladım canım inşallah bir an önce düşer de kavuşursunuz bebişinlebol beslenmeyle atacaktır sarılığı hiç endişe etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?