Korkudan sebze yiyemez oldum. Şimdiye kadar taze fasulye, patlıcan, pazı, kabak, bezelye dışında sebze yemedim sorun yaratmadılar. Ama kış sebzelerinin hepsi de gaz yapacak şeyler. Onlara cesaret edemiyorum.
Buralar aşırı sessizleşmiş bizim evim tam aksine
Kızlar girip okudum ama uzun zamandır yazamadım arkadaşlar bizde yarın aşıyla gidicez bakalım neler bekliyor bizi
Buralar aşırı sessizleşmiş bizim evim tam aksine
Kızlar girip okudum ama uzun zamandır yazamadım arkadaşlar bizde yarın aşıyla gidicez bakalım neler bekliyor bizi
Ben bir hafta girmedim azalmis buralar. Cabuk gitti herkes. Gruplar olabilir ama kalabalikta takip etmek zor. Burasi daha iyi bana gore cunku sonradan da gorsen sohbet kacmiyo dahil olabiliyosun.
Bana da Aralık sonu rota, Şubat başı diğer asi dediler. Rotayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. Bir zamanlar Canan Karatay yaptırmayın diyordu. Güncel durum ne bilmiyorum araştırmam lazım
Ben bir hafta girmedim azalmis buralar. Cabuk gitti herkes. Gruplar olabilir ama kalabalikta takip etmek zor. Burasi daha iyi bana gore cunku sonradan da gorsen sohbet kacmiyo dahil olabiliyosun.
Ben doğumdan sonra ikinciye regl oluyorum. Sütüm hiç şakır şakır akmadi ama regl.olunca da kesilmedi.
Üyelikleri geçici olarak pasife alınmış , bu da ceza almışlar demek
Bana da Aralık sonu rota, Şubat başı diğer asi dediler. Rotayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. Bir zamanlar Canan Karatay yaptırmayın diyordu. Güncel durum ne bilmiyorum araştırmam lazım
Canim be aktarda yaptırdım ama sut yapiyor mu bilmem gaz ićindi kimyon rezene ısırgan melisa papatya katti boza iyi diyorlar sut icin onu aldim bestlak damla bir de humana emziren anneler için çay
Kizlar bir sıkıntım var kızım çok ağlıyor annem sürekli benim sutumun az olduğunu yağsız olduğunu kızımın doymadığını söyleyip duruyor ben de takıldım mama verdim birkaç kere ama pek farketmedi sutumun olduğunu nasil anlarim bence var akıyor arada aktığı icin bitiyor mu diyorum valla bunalıma gireceğim az kaldi
Bu arada ben asiya götürdüm cok korktum hiç durmayacak diye zaten durmuyor ama öyle olmadı siz strese girmeyin çünkü o kadar stres yaptım ki kalbim aşırı çarpti