2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3. Hamilelik nasip olursa ilk olucak. Ama soyle bisi var bende sag sol muhabbetini anlamiyorum. Simdi benim dogustan rahmimin sol tarafi yok yarim rahimliyim ve bebek sagda kac tane dogurursam dogurayim erkek mi olcak
O konuda bilgim yok ama sol ve sağdan yumurtluyoruz döllenmeye alakalı bence dediğin gibi bi durum olamaz heralde

Burda bulantı yaşayan yemek yiyemeyen ne çok anne adayı var
Ben ilk günden beri ne bulantım oldu nede iştahsızlığım aksine hamilelik öncesi de yemeyi çok severdim şimdi de sürekli yiyorum maalesef çok kilo almaktan korkuyorum önceden yediklerimi çok hızlı yakıyordum hamilelikte sürekli bi kabızlık problemi yaşıyorum. Hamilelik öncesi ve sonrası yemek alışkanlığım değişmedi ortalama aynı miktarlarda yiyorum ama istemsizce kilo alıyorum acaba bu aldıklarımın hepsi kilo mu yoksa ödem filan filan mi ?

Bende izledim güzeldi kızım 5 yaşında onunda ilgisini çekti birlikte izledik cok hoşuna gitti sorulara boğdu beni izlerken

3. Hamilelik nasip olursa ilk olucak. Ama soyle bisi var bende sag sol muhabbetini anlamiyorum. Simdi benim dogustan rahmimin sol tarafi yok yarim rahimliyim ve bebek sagda kac tane dogurursam dogurayim erkek mi olcak
Sağ da sol da hissetmek hiç ama hiç bir alakası yok.
Cinsiyeti baba belirliyor.
Oğlumu sürekli sağımda hissettim erkek erkek dedi herkes.

Su an sürekli solda hissettim ve hissediyorum ilk gebeligimden cok da değişik hamileliğim kız kız dediler. 12. Haftada öğrendim cinsiyeti erkek.

Yani sağ sol hiç bı anlam ifade etmiyor. Baba zaten cinsiyeti belirlemiş durumda.
Hatta doktorum bana sağ da sol da hiç bı geçerlilik teşkil etmiyor cinsiyet için dedi.

Bense de kabizlik soriunu var demir ilaci ictigim icin ben sabah ac karnina 2,3 tane kuru kayisi ustune de ılık su içiyorum düzeldi şükür çok rahatsız edici bi durum tavsiye ederim iyi geliyo gerçekten.12 haftadan sonra iştahım normale döndü karnım cıktı benim yarim kilo aldım şimdiye kadar saglikli beslenmeliyiz yavrularimiz icin tabi kendimiz icinde

Tatlım güzel haber vermişsinde nerden alıcsz ki link yok bişey yok yavruş
O kolay iş cnm reklam olmasın diye öle attım trendyolda gir penye erkek bebek smokin yaz cıkıyor hemen yine bulamazsanız link atayım yada daha detaylı ismiyle yazan Bi foto atabilirim

Canim doktorlar zaten bunu doğrulamıyor benim bi kızım var ve bundan önceki gebeligimde sağımdaydı hep erkekti kaybettim onu.tabi kişiden kişiye değişebilen bi durum yani demek istediğim yasadiklarimizdan edindiğimiz tecrübeler diyelim bende boyle bi başkasında tam tersi olabilir

O konuda bilgim yok ama sol ve sağdan yumurtluyoruz döllenmeye alakalı bence dediğin gibi bi durum olamaz heralde

ister sağdan yumurtla ister soldan kadınlarda olan kromozom x . Her iki taraftan da x kromozomu geliyor anneden . Cinsiyeti belirleyen erkekten gelecek kromozom . Erkeklerin kromozomları x ve y . Eğer x kromozomu yumurtayı döllerse XX=kız oluyor . Eğer y kromozomu yumurtayı döllerse XY= erkek oluyor .
yani yarım rahimde olsa , sağdan soldan sırayla yumurtlasan veya bazı yumurtalıklar alınabiliniyor hastalıktan dolayı sadece tek yumurta ile aynı yerden yumurtluyor. Cinsiyet bunlarla ilgili değil

Tabi ki haklısın, etrafta ki insanlar şu sağ sol olayı insanı çok gazlıyor.
Benim sol tüpüm alındı, hep sağ yumurtalığımdan hamile kalıyorum.
Doktoruma bu konuyu sordum.
Hiç alakası yok erkekte olur kızda olur dedi.
Zaten cinsiyetide biz belirlemiyoruz kendimiz sağ sol diyerek bekleti yükseltiyoruz
Eli ayağı düzgün, aklı başında iyi insan olsunlarda...

Birazda merakımızdan dolayı heralde işin eglencesicinsiyetini bi öğrenseydim minnosumun bu kadar irdelemezdim galiba

Bide benim tuplerim de tikaliydi normal sartlarda hamile kalmam bi mucize zaten. Rahmin sol tarafiyla sol tup tamamen yok ondan aklim karisti solda kiz sagda erkek diye duyunca dedim hic kizim olmucak herhalde yinede Rabbim kararlar tabi

Onu bende biliyorum erkek belirliyor cinsiyetini de cok fazla duymaya basladim sag sol muhabbetini bi an acaba mi dedim kendi kendime

Erkekten gelen spermle xy kromozomlarından oluşur,zaten cinsiyeti erkek belirler. y erkek x kızı temsil eder. eğer kadın yumurtlamış ise yani çatlama oldu ise ve ilişki yaşandı ise y ler he zaman x'e göre daha hızlı hareket edip daha çabuk ölürlermiş. yumurta çatlamış bir vziyette ise yler kadından gelen xx kromozlarından oluşan yumurtayı döller ve bebek erkek olur. ama yumurta çatlamamış ilişki olduysa yler dölleyecek bir yumurta bulamaz ve ölürler fakat x'ler calılıklarını sürdürürler, ertesi gün yaşanıyorsa ilişki x'lerle x'ler birleşip bebek kız olur. biraz biyolojik bir açıklama oldu ama yani biz annelerde etkili oluyoruz yumurtlamayla

Birazda merakımızdan dolayı heralde işin eglencesicinsiyetini bi öğrenseydim minnosumun bu kadar irdelemezdim galiba
Haklısın.
Aslında belirtiler, nerde hareket ettiği aslında 0 teşhis biliyormusun.
Benim sağlık sorunlarımın dışında ameliyatlar vs vs uzan hikaye benim ki oğluma gebe kaldım.
Ya o kadar değişik belirtiler ve o kadar zor bı hamilelikti ki Allah benim yaşadıklarımı dünya üzerinde hiç bir kadına yaşatmasın.
Neyse artık dayanamadım 17 gün önce acil doğuma alındım 37+4 kadar dayandım.
Doğumdan sonra bağlattığım tupüm kistleşmiş acayip bı şekil almış büyümüş bağırsağıma iyice yapışmış ve rahmimde bağırsak askılarıma yapışmış.
Bu durum tabi benim doğum başından beri etkilemiş bende hep trombofili olmama homosistein hastası olmama bağladım ama alakası yokmuş.
Belirtiler insan içindeki duruma göre de değişiyor içimizde neler var ne gibi sorun var bilmiyorum.
Şimdi mesela bu sorunlar giderildiği için oglumdan gebeligim daha değişik.
Etraftakiler yok yok ille kız da kız dediler bu melekte erkek

Öncelikle geçmiş olsun canim rabbim sana bagislasin yavrunu yaşadıklarımız kolay değil elbette benimde bi kaybım oldu sıkıntılı bir gebelik geçirdim bende 5 buçuk ay yatakta geçti cok zor surecti gunleri sayiyordum yinede 22. Haftaya kadar dayanabildi meleğim bi gece ansızın suyum geldi ve dogum yaptım rabbim kimseye yasatmasin bu gebeligimde daha rahatım elbette her hamilelik birbirinden farklı sağlıcakla kucağınıza alırız insallah

Bende izledim güzeldi kızım 5 yaşında onunda ilgisini çekti birlikte izledik cok hoşuna gitti sorulara boğdu beni izlerken
Eveet Çok güzeldi ben de çok beğendim. Bikaç yerde ağladım. O orijinaliydi galiba bizimkiler ondan alıp çekmiş

Bide benim tuplerim de tikaliydi normal sartlarda hamile kalmam bi mucize zaten. Rahmin sol tarafiyla sol tup tamamen yok ondan aklim karisti solda kiz sagda erkek diye duyunca dedim hic kizim olmucak herhalde yinede Rabbim kararlar tabi
Benimde sol tüpüm geçirdim enfeksiyon sonucu bozulmuş, rahmimi karın zarına yapıştırmış, rahim dışında miyom, ve açık tüpüm tam ordada kocaman bı kist vardı.
Amh degerim kötü olmadığı halde 1 AMH degerim.
Bana senin çocuğun olmaz dedi doktorlar.
İki yıl hayatımı zindan ettiler.
Eşimde de sperm sonuçları karışmış başka hastanın sonucunu bize vermişler eşim içinde olumsuz konuştular.
Bende bu işlerim peşini bırakmadım 2 yıl gece gündüz hastanelerdeydim.
Hem özel hem devlet hastanelerinden çıkmadım.
Hatta Süleymaniye devlet hastanesinde bankodan hemşiresi ne doktoruna temizlik görevlisine hepsi beni tanır
Tüp bebek denedim ameliyatlarımı oldum.
Eşimi gıda takviyeleri doğal besinler vs vs.
Son tüp bebek denemesinde embriyolog geldi eşinizin ilk sonucu yanlış bu olamaz doğal yolla gebe kalmaya elverişli spermler dedi biz şok şok şok şok .
Zaten o testten sonraki tüm sperm testleri iyiydi.
Oğluma da doğal yolla gebe kaldım, şimdi ki gebeligimde doğal yolla oldu.
Mucizelere inan çünkü mucize diye bişey yok Allah bizi sevindirmek için mucize olarak gösteriyor. Kurban olduğum Rabbim

Bı arkadaş yarım rahimli gebelik için uğraşıyor özelden yazısımısın? Bana soru sordu bilgim olmadığı için yardımcı olamadım.

8.sınıf biyoloji dersi aklıma geldi sınavdan da 90 almıstım hiç unutmam normalde kötüydü biyoloji dersim ama konular ilgi alanıma girmeye başlayınca 90 almıstım herkes kopya cektim sanmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…