2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Malesef eşim tek napalım sıkacaz dişimizi
Ben bu satış işlerini pek beceremiyorum oğlumun bisuru ayakkabısı vardı hepsi marka yepyeni dolap, gardrops a koydum satış için uzun süre kaldı ugrasamadim verdim ihtiyacı olanlara böylesi daha hayirliymis
Arabada kalsin bakalım belki ihtiyacı olan çıkar..

kızlar merhaba ben aranıza yenikatıldım.hepimize kolay geçen bir hamilelik diliyorum.Size bi sorum olacak malum dr a gidemiyoruz .
içinizde devit3 kulanan varmı ben eczaneden aldım ama hamileler kullanmasın yazıyor naapsam bilemedim.

Dolaptan satılması zor ben en iyisi letgo cocuk esyaları için zaten Letgodan da yine ihtiyac olanlar alıyo sıfır alamayanlar uygun fiyata gidiyo herkesin işi görülmüş oluuo ben elbiselerini modacruzdan satıyorum tabi bazen hiç satılmadıgı oluyo bazen hemen satılıyor en son nikah elbisemi satıp çekim için Baska elbise almıstım

Merhaba aramıza hoşgeldin kaç haftalık hamilesin canım önemli olan haftan devitte ?

Selam kızlar doktor 11+4te erkeğe benziyor demişti. Kesin bişey demediği için kıyafet falan almak istemiyorum. Zaten oğlum var onun en minik kiyafetlerinden var bebek arabası beşik falan hep duruyor ama kıyafet almak istiyorum ben uzattım ama erkeğe benzetip kız olan var mı sonradan? Kontrole daha 3 hafta var meraktan öleceğim

Banada 11+4 de erkek gibi dedi 3 hafta geçti dün gittim tekrar bu sefer de miniğim kendini göstermedi hiçbir şekilde banada resmen kıyafet alma az daha meraklan diyor yani sen de zamanı gelse de nasip öğrenemiyoruz bazen de

Kızlar daha yeni birinin doğum hikayesini okudum erkek demiş doktor cinsiyetine doğumda öğrenmişler bebeğin cinsiyeti kız
Gecen sene arkadasimin basina geldi bebegi gorur gormez ilk tepkisi ama bunun pipisi yokki olmustu1 hafta isim koyamamislardi

Merhaba arkadaşlar.13+5 günlük bebeğim .Küçük tansiyonum yüksek biraz. Bebeğimin cinsiyeti 12. Hafta kontrolümde söylenmedi maalesef.Tahminlerinizi alabilir miyim?Teşekkür ederim

Devit 3 kullanan arkadaşım bende aynısını kullanıyorum dr tavsiye etti zararlı birsey olsa kesinlikle bana kullandirmaz.içini ferah tut.

Arkadaşlar zaman zaman asabı bozulan oluyor mu?Bende oluyor.Hatta ağlayasım geliyor.Herşeyi kötüye yoruyorum.Normal mi acaba ?

Kızlar yemek yemeniz ne durumda? Benim içim hala birsey almıyor ya ne zaman geçecek 12+4 oldum birsey yiyemedigim için çok rahatsızım bulantılarım da azaldi yemek yapmayı düşünmek bile istemiyorum okadar ki rahatsızım yemek kokularından

Biraz daha sabret ferahliyorsun 1 2 haftaya kalmaz yemeklerle aran düzelir ama eskisi gibi değil yani tiksintilar kokular ara ara bulantilar kalıyor ama ilk başlar kadar kötü olmuyor.

Cnm daha yeni 12 bitmiş düzelir zamanla biraz daha hafifler diye düşünüyorum ben tabiri caizse öküz gibi yiyorum diyebilirim 4 kilo aldım şimdiden şimdiden dediğim 16 hafta bitti benimsenn ilk gebeliğinde nasıldı yine bölemiydi

Bazi durumlarda tek bebekle disari cikman gerekirse kullanirsin bebek arabasini

Biraz daha sabret ferahliyorsun 1 2 haftaya kalmaz yemeklerle aran düzelir ama eskisi gibi değil yani tiksintilar kokular ara ara bulantilar kalıyor ama ilk başlar kadar kötü olmuyor.
inşallah ya ilk hamileliğimde böyle değildi 3 ayım dolunca rahat rahat yemek yiyebiliyordum yemek yapmaktan da rahatsız değildim bu sefer bir degisik
ilki böyle değildi canım yemek yiyemesemde en azından yapabiliyordum 3 ayım dolduğunda yemek yiyebiliyordum bundayemek yapamıyorum yapamayınca mide boş kalıyor daha kötü oluyorum
Bazi durumlarda tek bebekle disari cikman gerekirse kullanirsin bebek arabasini
bende ondan tutuyorum belki kullanırim diye olurda kullanmasam veririm birine diye düşündüm..

Canim ben erkeğe benzettim hayirlisi olsun

Sen ne zamn ogreniceksin cinsiyetini. 8 haftada doktorum kalp atisina gore bu kiz galiba demisti ordan beri hep kiz var aklimda
Ben bu ayın 17 sinde muayene oldumm canim.bana tahmin bile yürütmedi doktorum yaklaşık 3 hafta sonra gidicem tabi bekleyebilirsemben hep sağımda hissettim batmalar kasik ağrıları filan o yüzden erkek geçiyor içimden ilk gebeligin mi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…