2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar napıyorsunuz göbeğimin yanında bir sertlik oldu bugun anlamadım küçük bir yer agrı gibi degil sadece sertlik hissediyorum sizde de var mı
Oluyo bazen ama kabızlık tan oldugunu düşünüyorum ben

Kızlar gün içerisinde karnımın içinde arada sanki içerden gıdıklanma tüy gibi bişeyle sürtme gibi ufak şeyler hissediyorum ama tekme şeklinde asla değil hafif hafif hareketlilik hissediyorum yarın 17 haftalık olcaz

Özellikle tecrübeli annişlerden fikir istiyorum sizde hissettiklerim bebek hareketleri olabilir mi

Olabilir

Evet o sekilde olur ilk hareketleri bebeginiz erkek mi

Sağol canım inşallah. İnşallah sen de bu gebeliğinde hiç zorluk görmeden kavuşursun bebeğine.

Meraba guzel hamisler topiginize arada sirada bakiyorum hatta cinsiyet tutturan Necla hanimida biliyorum normalde kasimin ilk haftasi gozukuyor ama dogum sezeryan olacagindan ekime denk gelir diye dusunuyorum mide bulantisna care bilan varmi kusmak icin zorlandim lekelenmem oldu ondandir diye dusunuyorum bi bebekler dogana kadar dokuz doguracaz heralde herkese hayirli gebelikler diliuorum

Nubu düz demiştim nişanın başlarında işte neclaya tahmin etsin diye atmstn 12 haftalık ultrason fotosuydu galiba
Evet hatırladım canım sen kız dedin Necla da kız demişti başka bi arkadaş da hatırlamıyorum ismini o da erkek demişti. Doktor da kız diye tahmin ediyorum ama kendini şartlandırma değişebilir dedi. Bi de dün bi arkadaşım o doktor hiç bişe bilmiyor dedi kendi hamileliğinde keseyi görmemiş çatlatma iğnesi yapacakmış başka doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş işte iyi bi doktor olmadığını felan söyledi içime bi şüphe düştü şimdi de

Senin ilk bebiş galiba ☺ ilklerde herşey heyecanlı oluyo kontrol günü gelmek bilmiyo benim ikinci ve bunda çok sabrlym cinsiyet konusunda da aynı şekilde. Hiiic önemi yok çünkü annelik öyle bişey ki öyle huzur veriyo ki gerisini düşünmüyorum. Doktorunda insAllah tutturmustur kız çocuğu çok severim ben ❤ saçlarını yaparsın süslersin oyyş

Evet canım ilk ben de çok severim ay evet inşAllah canım çok tatlı oluyorlar hele o saç kıyafet mevzu beni benden alıyor o minik bukleler yumuşacık saçlar taranıyor bağlanıyor renkli renkli kıyafetler giyiliyor ya Allahım içim gitti

Merhabalar meşhur oldum ben dime

bende de hazımsızlık , şişkinşik, gaz, halsizlik var , iştahım da tam düzelmiş değil. Bulantın olduğu an yani kötü hissedersen naneli salız çiğne , ben hala oneo naneli sakız çiğniyorum bana iyi geliyor , bir dene istersen . Bana dr um bulantı İçin ilaç da vermemişti normal bir süreç çekeceksin mecbur demişti umarım biter bir an önce bulantıların çok kötü birşey , bende arada sırada oluyor artık bulantı .

Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim

Sağol canım. Dünden beri biraz geçti sanki canım mide bulantım. Bugün çok kötü değildi azalıyor galiba şükür yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…