- 15 Temmuz 2016
- 8.666
- 14.625
- 248
Saolasın canım teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun canim rabbim sana bagislasin yavrunu yaşadıklarımız kolay değil elbette benimde bi kaybım oldu sıkıntılı bir gebelik geçirdim bende 5 buçuk ay yatakta geçti cok zor surecti gunleri sayiyordum yinede 22. Haftaya kadar dayanabildi meleğim bi gece ansızın suyum geldi ve dogum yaptım rabbim kimseye yasatmasinbu gebeligimde daha rahatım elbette her hamilelik birbirinden farklı sağlıcakla kucağınıza alırız insallah
Banada tup bebekden baska caren yok demislerdi ama Rabbim ben ol dersem olur dedi ve oldu. Doktorlarim bile inanmadılar hamile olduguma. Cok sukur Rabbim verdi mi verio 14. Hafta icindeyim.canim elimden geldigi kadar bilgim oldugu kadar yardimci olmaya calisiyorum insanlara bana kimse yardimci olmadi çünkü her günümü cehennem gibi gecirdim acisini biliyorum baskalarida ceksin istemiyorum.Benimde sol tüpüm geçirdim enfeksiyon sonucu bozulmuş, rahmimi karın zarına yapıştırmış, rahim dışında miyom, ve açık tüpüm tam ordada kocaman bı kist vardı.
Amh degerim kötü olmadığı halde 1 AMH degerim.
Bana senin çocuğun olmaz dedi doktorlar.
İki yıl hayatımı zindan ettiler.
Eşimde de sperm sonuçları karışmış başka hastanın sonucunu bize vermişler eşim içinde olumsuz konuştular.
Bende bu işlerim peşini bırakmadım 2 yıl gece gündüz hastanelerdeydim.
Hem özel hem devlet hastanelerinden çıkmadım.
Hatta Süleymaniye devlet hastanesinde bankodan hemşiresi ne doktoruna temizlik görevlisine hepsi beni tanır
Tüp bebek denedim ameliyatlarımı oldum.
Eşimi gıda takviyeleri doğal besinler vs vs.
Son tüp bebek denemesinde embriyolog geldi eşinizin ilk sonucu yanlış bu olamaz doğal yolla gebe kalmaya elverişli spermler dedi biz şok şok şok şok .
Zaten o testten sonraki tüm sperm testleri iyiydi.
Oğluma da doğal yolla gebe kaldım, şimdi ki gebeligimde doğal yolla oldu.
Mucizelere inan çünkü mucize diye bişey yok Allah bizi sevindirmek için mucize olarak gösteriyor. Kurban olduğum Rabbim ❤
Bı arkadaş yarım rahimli gebelik için uğraşıyor özelden yazısımısın? Bana soru sordu bilgim olmadığı için yardımcı olamadım.
12+4 iseniz 13.haftadasiniz,uygulamanizda 14.hafta yaziyor cnm ,ben de 12+2 yim bugun tahmini dogun 3kasim ,sizinde 1kasim olmasi gerekiyorBende 12+4 um hala kaynamis patetes yiyorum mutfakda neler oluyo hic haberim yok
Biliyomusun bana da doktorlar senin çocuğun olmaz dediler.Banada tup bebekden baska caren yok demislerdi ama Rabbim ben ol dersem olur dedi ve oldu. Doktorlarim bile inanmadılar hamile olduguma. Cok sukur Rabbim verdi mi verio 14. Hafta icindeyim.canim elimden geldigi kadar bilgim oldugu kadar yardimci olmaya calisiyorum insanlara bana kimse yardimci olmadi çünkü her günümü cehennem gibi gecirdim acisini biliyorum baskalarida ceksin istemiyorum.
Amin canimTeşekkür ederim Neclacığım bir tane kızım var.Ben ikinciyi de kız istiyorum ama eşim erkek olsa güzel olurdu ama hayırlısı tabii ki diyor.Allah hepimize Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım
13+4 aslinda 12+4 yazmisim sabah sersemligiyle12+4 iseniz 13.haftadasiniz,uygulamanizda 14.hafta yaziyor cnm ,ben de 12+2 yim bugun tahmini dogun 3kasim ,sizinde 1kasim olmasi gerekiyor
Allah sizden de razi olsun ne yaptim ki yardim edebileceksem ne mutlu banaBiliyomusun bana da doktorlar senin çocuğun olmaz dediler.
Ameliyatın çok riskli yapamayız hatta ameliyat olma dediler.
Hep doktorlara Allah nasip ederse olur dedim.
Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Çok sevindim. Bende çok yardımcı oluyorum benim gibi olan arkadaslara özelden her birine zaman ayırıp yazıyorum.
Simdi mesaj atıcam arkadaş çok sevicek eminim Allah razı olsun senden.
Canim banada yaptilar o muhabbetti Kocaman bir yalann benim sol tek var o taraftan kızda oldu erkekte canim fatihte seda sayanın programına çıkan bir doktora sordum adını hatırlamıyorum bana güldü alay etti benle tarlaya ne ekersen onu biçersin dedi çokta doğru demişBide benim tuplerim de tikaliydi normal sartlarda hamile kalmam bi mucize zaten. Rahmin sol tarafiyla sol tup tamamen yok ondan aklim karisti solda kiz sagda erkek diye duyunca dedim hic kizim olmucak herhalde yinede Rabbim kararlar tabi
HahahaCanim banada yaptilar o muhabbetti Kocaman bir yalann benim sol tek var o taraftan kızda oldu erkekte canim fatihte seda sayanın programına çıkan bir doktora sordum adını hatırlamıyorum bana güldü alay etti benle tarlaya ne ekersen onu biçersin dedi çokta doğru demiş
Ama ben kız demiştim sana benim tahmin tuttuKızlaaaar kızlar
Benim bebişe tahminde bulundu doktor kıza benzettim dedi
Kızı oylasam mı tahmin dedi kendini çok da şartlandırma dedi bu haftalarda kızların ve erkeklerin o yapısı çok benziyor birbirine dedi onun için yanılan çok oluyor dedi. Ama tahmin edebilirim sadece, kıza benziyor dedi.
VeNecla34 eğer doktor yanılmazsa tahminin tuttu. İnşAllah yanılmaz artık çünkü sabahtan beri yüzümde bi gülümseme her kız çocuğu gördüğümde içimde bi mutluluk bissürü de hayal kurdum kız bebekle ilgili
Evet canim tesk sakız iyi geldi midemide rahatladığıni düşünüyorumNaneli sakız bana iyi gelmişti , dene istersen , ardından rahatça su içebiliyordum .
Söyledikleriniz doğru, böyle bir teoride var ama sadece bir teori. Çünkü yumurtaya ilk ulaşan sperm illa yumurtayı dölleyecek diye bir şey yok. Yumurta bu süreçte pasif diil, kendisine ulaşanlardan en uygununu seçip içeri alıyor. Zaten zamanlama ile bu kadar yakın bağlantılı olsa aşılama veya tüp bebek tedavilerinde sonuç hep erkek ağırlıklı olurdu.umurta çatlamamış ilişki olduysa yler dölleyecek bir yumurta bulamaz ve ölürler fakat x'ler calılıklarını sürdürürler, ertesi gün yaşanıyorsa ilişki x'lerle x'ler birleşip bebek kız olur. biraz biyolojik bir açıklama oldu ama yani biz annelerde etkili oluyoruz yumurtlamayla
8.sınıf biyoloji dersi aklıma geldi sınavdan da 90 almıstım hiç unutmam normalde kötüydü biyoloji dersim ama konular ilgi alanıma girmeye başlayınca 90 almıstım herkes kopya cektim sanmıstı
Erkekten gelen spermle xy kromozomlarından oluşur,zaten cinsiyeti erkek belirler. y erkek x kızı temsil eder. eğer kadın yumurtlamış ise yani çatlama oldu ise ve ilişki yaşandı ise y ler he zaman x'e göre daha hızlı hareket edip daha çabuk ölürlermiş. yumurta çatlamış bir vziyette ise yler kadından gelen xx kromozlarından oluşan yumurtayı döller ve bebek erkek olur. ama yumurta çatlamamış ilişki olduysa yler dölleyecek bir yumurta bulamaz ve ölürler fakat x'ler calılıklarını sürdürürler, ertesi gün yaşanıyorsa ilişki x'lerle x'ler birleşip bebek kız olur. biraz biyolojik bir açıklama oldu ama yani biz annelerde etkili oluyoruz yumurtlamayla
Söyledikleriniz doğru, böyle bir teoride var ama sadece bir teori. Çünkü yumurtaya ilk ulaşan sperm illa yumurtayı dölleyecek diye bir şey yok. Yumurta bu süreçte pasif diil, kendisine ulaşanlardan en uygununu seçip içeri alıyor. Zaten zamanlama ile bu kadar yakın bağlantılı olsa aşılama veya tüp bebek tedavilerinde sonuç hep erkek ağırlıklı olurdu.
Canım ben üç aydan sonra kullanmaya başladım aile hekimliği verdi hatta gebe olduğunu bildirince başlatıyorlarkızlar merhaba ben aranıza yenikatıldım.hepimize kolay geçen bir hamilelik diliyorum.Size bi sorum olacak malum dr a gidemiyoruz .
içinizde devit3 kulanan varmı ben eczaneden aldım ama hamileler kullanmasın yazıyor naapsam bilemedim.
Normaldir inşallah . Benimde alerjim var evde olsam da aşırı hapşırıyorum ve her defasında kasıklarıma bıçak saplanıyorKızlar napıyorsunuz göbeğimin yanında bir sertlik oldu bugun anlamadım küçük bir yer agrı gibi degil sadece sertlik hissediyorum sizde de var mı
Cok saol canim birinin duasinda olmak cok guzelSaolasın canım teşekkür ederim.
Çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın.
Sağlıkla al bebeğini kucağına.
Benimde rahim bağırsagima yapistigi için rahim ağzı kısalığı yaptı.
Çok tedaviler gördüm 34. Haftaya kadar.
20. Haftada doğum sancılarım başlamıştı.
Ve ağrılardan yuruyemiyordum.
Ay doğum yaptım ama ben 4 ay yuruyemedim resmen unutmuşum yürümeyi.
Sol bacağımı sürükleyip bağ bacağımın dışına basa basa yürüdüm aylarca.
Geçti ama gel bana sor o bacaklar nasıl düzelti.
Yatan kadınım hamileliği doğumdan sonra çok zor oluyor.
Bol bol ya Latif çek ismi azamlara inanır mısın.
Resmen ilaç gibi şifa oluyor insana, sana bol bol dua edicem. Evladını sağlıkla al kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?