2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Saolasın canım teşekkür ederim.
Çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın.
Sağlıkla al bebeğini kucağına.
Benimde rahim bağırsagima yapistigi için rahim ağzı kısalığı yaptı.
Çok tedaviler gördüm 34. Haftaya kadar.
20. Haftada doğum sancılarım başlamıştı.
Ve ağrılardan yuruyemiyordum.
Ay doğum yaptım ama ben 4 ay yuruyemedim resmen unutmuşum yürümeyi.
Sol bacağımı sürükleyip bağ bacağımın dışına basa basa yürüdüm aylarca.
Geçti ama gel bana sor o bacaklar nasıl düzelti.
Yatan kadınım hamileliği doğumdan sonra çok zor oluyor.

Bol bol ya Latif çek ismi azamlara inanır mısın.
Resmen ilaç gibi şifa oluyor insana, sana bol bol dua edicem. Evladını sağlıkla al kucağına.

Banada tup bebekden baska caren yok demislerdi ama Rabbim ben ol dersem olur dedi ve oldu. Doktorlarim bile inanmadılar hamile olduguma. Cok sukur Rabbim verdi mi verio 14. Hafta icindeyim.canim elimden geldigi kadar bilgim oldugu kadar yardimci olmaya calisiyorum insanlara bana kimse yardimci olmadi çünkü her günümü cehennem gibi gecirdim acisini biliyorum baskalarida ceksin istemiyorum.

Biliyomusun bana da doktorlar senin çocuğun olmaz dediler.
Ameliyatın çok riskli yapamayız hatta ameliyat olma dediler.
Hep doktorlara Allah nasip ederse olur dedim.
Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Çok sevindim. Bende çok yardımcı oluyorum benim gibi olan arkadaslara özelden her birine zaman ayırıp yazıyorum.

Simdi mesaj atıcam arkadaş çok sevicek eminim Allah razı olsun senden .

Amin canim

Allah sizden de razi olsun ne yaptim ki yardim edebileceksem ne mutlu bana

Bide benim tuplerim de tikaliydi normal sartlarda hamile kalmam bi mucize zaten. Rahmin sol tarafiyla sol tup tamamen yok ondan aklim karisti solda kiz sagda erkek diye duyunca dedim hic kizim olmucak herhalde yinede Rabbim kararlar tabi
Canim banada yaptilar o muhabbetti Kocaman bir yalann benim sol tek var o taraftan kızda oldu erkekte canim fatihte seda sayanın programına çıkan bir doktora sordum adını hatırlamıyorum bana güldü alay etti benle tarlaya ne ekersen onu biçersin dedi çokta doğru demiş

Hahaha cok dogru ya valla

Ama ben kız demiştim sana benim tahmin tuttu

Söyledikleriniz doğru, böyle bir teoride var ama sadece bir teori. Çünkü yumurtaya ilk ulaşan sperm illa yumurtayı dölleyecek diye bir şey yok. Yumurta bu süreçte pasif diil, kendisine ulaşanlardan en uygununu seçip içeri alıyor. Zaten zamanlama ile bu kadar yakın bağlantılı olsa aşılama veya tüp bebek tedavilerinde sonuç hep erkek ağırlıklı olurdu.

8.sınıf biyoloji dersi aklıma geldi sınavdan da 90 almıstım hiç unutmam normalde kötüydü biyoloji dersim ama konular ilgi alanıma girmeye başlayınca 90 almıstım herkes kopya cektim sanmıstı
çok güldüm çok hoşsun

Kızlar napıyorsunuz göbeğimin yanında bir sertlik oldu bugun anlamadım küçük bir yer agrı gibi degil sadece sertlik hissediyorum sizde de var mı

aynen öyle x, y hızlarıyla yumurtayı döllemesi teori ona benzer daha bir sürü teoride var.
Arkadaşın sorusu cinsiyet ile ilgiliydi . Tabi ki anneninde rolü var 46 kromozomun 23 ü anneden . Baba cinsiyeti belirliyor diye anne etkisiz eleman değil

Canım ben üç aydan sonra kullanmaya başladım aile hekimliği verdi hatta gebe olduğunu bildirince başlatıyorlar

Kızlar napıyorsunuz göbeğimin yanında bir sertlik oldu bugun anlamadım küçük bir yer agrı gibi degil sadece sertlik hissediyorum sizde de var mı
Normaldir inşallah . Benimde alerjim var evde olsam da aşırı hapşırıyorum ve her defasında kasıklarıma bıçak saplanıyor

Kızlar nasılsınız Salı günü kontrole gittim bebişimiz 1 hafta önden gidiyormuş ve kendini sakladı göstermedi cinsiyetini

Cok saol canim birinin duasinda olmak cok guzel

Bende sana ederim insallah yavrularimizi saglikcakla aliriz kucagimiza
ceken bilir derler ya aynen oyle yasadiklarimiz farkli seyler ama ayni duygulari yasiyor insan.tek tesellim kızım benim meleğim aklıma geldikçe kızıma sarılıyorum onun varlığına şükrediyorum

Inanirim tabi aklımda çekeceğim insallah ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…