2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Buarada herkese Adem Güneş
nerdesiniz şuan , ne kadar daha kalacaksınız bulunduğunuz yerde
Erzurum un en uzak ilçelerinden birindeyiz. Bu yaz buradan başka bi doğu ilçesine gidicez henüz belli değil yeni mekanımız

Cok mu sürüyorsun acaba. Bende oyle birsey olmamisti☺
Olabilir çatlamayim diye tozunu mu kaçırıyorum acaba ? Ama vücudumu tam olarak güzelce yağlıyorum sanki bundan daha azı da kuru kalacak gibi hissediyorum. Sen nasıl kullanıyordun fazla sürmüyordun o zaman bide sabah akşam mı kullanıyordun yoksa tek sefer mi

duşun bittikten sonra sür ve tekrar bi su tut tüm vücuduna yayılıyor ve fazlası gidiyor . Nemide gayet yeterli geliyor bir daha ki duşa kadar

Kızlar su tarz seylere bayılıyorum ama cok pahalı küçükük biberona 175 TL diyorlar kendm yapmayı düşünüyorum yada varmı daha uygun bildiğiniz biyer
Bende cok beğeniyorum bu tarz süslü kokos seyleri ama inanılmaz pahalı elimden gelse yapacamda beceremem herhalde

ben sevmiyorum Adem güneş i
Güvenli bağlanma kitabı çok işime yaradı benim bide mahremiyet eğitimi kitabı sütten keserken emziği bıraktırırken wc ye alıştırırken falan baya esin aldım. Seveni kadar sevmeyeni de var zaten öyle bi çizgide

Kızlar Ocean Mummy Omega 3 ilaveli Multivitamin kullanan var mı? Bana dr 16. Haftada multiye başlıcaz demişti ama ben gidemiyorum o yüzden bunu sipariş verdim. Kullanan var mı memnun mu merak ettim.

Kızlar Ocean Mummy Omega 3 ilaveli Multivitamin kullanan var mı? Bana dr 16. Haftada multiye başlıcaz demişti ama ben gidemiyorum o yüzden bunu sipariş verdim. Kullanan var mı memnun mu merak ettim.
Onu kullanmadım ama ocean markası güzel çocuklar için d vitamini ocean alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…