2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ailelerin yardımı çok önemli ya, hele şu süreçte değerini 10 kat daha iyi anladım. 32 gün çocuğum eve tıkıldı artık davranışsal sıkıntılar çıkartmaya başlamıştı sonra annemle konuştum şimdi oğlum anneannesinde kalıyor müstakil diye ev dayısıyla bütün gün bahçeyle uğraşıp, dans ediyorlar.

isim arama kısmı sıkıntı içinize sinen bir isim kolayca denk gelir inşallah

Zaten kalabalık ortam çocuğa ilaç gibi geliyor. Ben çocuğumu şimdiki aklıma göre atacağım kalabalığın içine. Öğrenciler, kuzenler filan mıncıklasın Çünkü yalnız büyüyen çocuklarda iletişim sorunları ortaya çıkıyor. Benim tatlı bir yeğenim var, abimler kalabalık ortamı sevmiyorlardı. 3,5 yaşında net konuşamıyor hala. Şimdi annemlerin yanında da dili çözüldü biraz. Kalabalık ilaç gibi gerçekten.

ooo sen balayındasın o zaman

kesinlikle katılıyorum, gerçi erkek çocuğu gelişimsel olarak konuşma ve tuvalet eğitimine geç eşlik ediyor.
kalabalık ortam anneden de çok yük alıyor.

Peki ne sıklıkla hissediyosunuz, ben de hissediyodum 15. Haftadan beri birşeyler ama 2 gündür tık yok.. 16+5’teyim
Canım üç dört güne bir hissediyorum. Bazen bi hafta tık yok. O yüzden normal benceBenim eşim de hissetmeye başladı buarada elini koyunca denk geliyo bazen. çok heyecanlanlı bişey

Canım çok güzel çok normal
Olması gereken bu değil mi zaten :)
Kırmızı da çok yakışmışşş

Giyip çıkarıyorum bende arada
Yoksa evde hep şort atlet takılıyorum

yok canım bana gelmedi online götürmeye çalışıyorum ama haftada bir iki gitmem gerekiyor ☺ Çok şükür çokta iyi geliyor bir taraftan ❤
Haftada bir iki çıkmak şifa gibi gelir haftaya yaz havaları geliyormuş evde hepten bunaltıcı olacak

Giyip çıkarıyorum bende arada
Yoksa evde hep şort atlet takılıyorum
Havalar ısınsa da ben şort giymeye başlayayım istiyorum ya şu anda evde bile giyemiyorum üşüyorum hemencik. Ayy bak canım nasıl da denize girmek istedi şimdi.

Havalar ısınsa da ben şort giymeye başlayayım istiyorum ya şu anda evde bile giyemiyorum üşüyorum hemencik. Ayy bak canım nasıl da denize girmek istedi şimdi.
Bi aşermediğimiz deniz kaldı değil mi
Bizim buralar sıcak, gerçi bir kaç gün soğuyacakmış ama haftaya 28 derece gösteriyordu.
Gerçekten bende çok denize girmek istiyorum Mayısta deniz sezonu açılır normalde buralarda ama temmuza kadar umudum pek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…