virüs toparlayacak inşallahYaz gelsin virüs bitsin
Virüslü yaz hiç çekilmeyecek çünkü
Nerede yaşıyorsun ki? Burada sözde güneş var ama gölge üşütüyor hemen. Doğalgazı kapatalı 1 haftalı oldu sadeceBi aşermediğimiz deniz kaldı değil mi
Bizim buralar sıcak, gerçi bir kaç gün soğuyacakmış ama haftaya 28 derece gösteriyordu.
Gerçekten bende çok denize girmek istiyorumMayısta deniz sezonu açılır normalde buralarda ama temmuza kadar umudum pek yok.
Pompa fiyatıda iyi görünüyorKızlar bime bebek ürünleri geliyormuş. Bne şu ilk kitaplarımı alabilirim
Eki Görüntüle 2628851
Evet gündüzleri bir haftadır kapatıyorum . İki gecedir de açmıyorumNerede yaşıyorsun ki? Burada sözde güneş var ama gölge üşütüyor hemen. Doğalgazı kapatalı 1 haftalı oldu sadece
Benim gibi yanlız olanlar demoralize olmasın biraz genetik yatkınlıkta önemli olabiliyor bu işlerde. ben de tek başıma çocuk büyütüyorum gerçekten kimsemiz yok görev yerimizde. sizin yavruş gibi şuan 3.5 yaş oğlumZaten kalabalık ortam çocuğa ilaç gibi geliyor. Ben çocuğumu şimdiki aklıma göre atacağım kalabalığın içine. Öğrenciler, kuzenler filan mıncıklasınÇünkü yalnız büyüyen çocuklarda iletişim sorunları ortaya çıkıyor. Benim tatlı bir yeğenim var, abimler kalabalık ortamı sevmiyorlardı. 3,5 yaşında net konuşamıyor hala. Şimdi annemlerin yanında da dili çözüldü biraz. Kalabalık ilaç gibi gerçekten.
Çok güzelmiş isimdaha hamile kaldığımı öğrendim dedim ki kız olacak Rabbimin izniyle hemen adını koydum; Evainşallah
kesinlikle katılıyorum. kalabalık olmak anneye nefes alma fırsatı veriyor, çocuğun tek elden büyümesi ayrı bir güzellik. çocuğun; anne baba çocuk kavramı çok daha sağlıklı oturuyor. büyük ebeveynlerimiz devreye girince orada biraz sıkıntı olabiliyor zaman zaman :)Benim gibi yanlız olanlar demoralize olmasın biraz genetik yatkınlıkta önemli olabiliyor bu işlerde. ben de tek başıma çocuk büyütüyorum gerçekten kimsemiz yok görev yerimizde. sizin yavruş gibi şuan 3.5 yaş oğlum❤ Allah uzun ömür versin hepsine. Ama iki yaşında Fuat Saka şarkıları, tekerlemeler falan söylüyodu. Ben de çok erken konuşmuşum genetik yatkınlıkta vardı tabi. Ekrana maruz bırakmamak da çok çok önemli başka konu
İzmirdeyim canımNerede yaşıyorsun ki? Burada sözde güneş var ama gölge üşütüyor hemen. Doğalgazı kapatalı 1 haftalı oldu sadece
Ben pompa değil de mochi tercih edeceğim. Kullanan herkes çok memnunPompa fiyatıda iyi görünüyor
aminÇok güzelmiş isimİsmiyle yaşasın
Benim gibi yanlız olanlar demoralize olmasın biraz genetik yatkınlıkta önemli olabiliyor bu işlerde. ben de tek başıma çocuk büyütüyorum gerçekten kimsemiz yok görev yerimizde. sizin yavruş gibi şuan 3.5 yaş oğlum❤ Allah uzun ömür versin hepsine. Ama iki yaşında Fuat Saka şarkıları, tekerlemeler falan söylüyodu. Ben de çok erken konuşmuşum genetik yatkınlıkta vardı tabi. Ekrana maruz bırakmamak da çok çok önemli başka konu
Keşke öyle olsa canım İnan gece yatarken sürekli karnımı dinliyorum acaba bi kıpırtı hissedecek miyim diye uyanınca hemen çikolata yiyorum belki bu kez hissederim diye ama yok hissetmiyorum.uyuyordur annesi , ilk zamanlar öyle oluyor zaten bir hissediyorsun iki hissetmiyorsun çok küçük . Hissedeceğin noktaya denk gelmemiştir dokunuşu . İlk zamanlar bir kere hissedince bir daha hep hissetmiyorsun zaten öyle oluyor az daha büyüsün hep hissedeceksin . Hatta bazen gerinecekler ayağı karnından çıkacak gibi olacak
Bağırsak hareketi olduğunu düşünmüyorum canım o his çok başkaydı bağırsak veya gaz hareketini ayırt edebiliyorum. 22 mayısta randevum var o zaman 21 haftalık olucaz bende şükür hemen hissettim diye çok sevinmiştim şimdi önce hissedip sonra hissetmemek daha tedirgin etti.Bağırsak hareketleri olabilir mi? İlk bebekte çok karıştırılıyor. 20. Hafta ve sonrasında ilk gebelikte hissediliyor diye biliyorum ☺
Harikasınbunda demoralize olacak birşey yokBende yalnız büyüttüm hala daha büyütüyorum . İkinci çocuk haberini alınca annemler buraya ev açtılar . Biraz kuralcı yanlarım var sanırım, hayatımız belli bir plan program içinde kendimize göre . Annemlerin sınırları esnetebileceğini düşündüğümden ( çünkü sadece üç tane torunları var , toruna karşı buldumcuk mu denir ,görmediklilk mi ne dersen ) sınırlarımıza riayet edeceğini düşünmediğimdem o şekilde imkanım olsada belki tercih etmeZdim diye düşünüyorum
Evett nefes alma konusu o kadar doğru ki lavaboya gitmek için eşimi bekledimi çok bilirimkesinlikle katılıyorum. kalabalık olmak anneye nefes alma fırsatı veriyor, çocuğun tek elden büyümesi ayrı bir güzellik. çocuğun; anne baba çocuk kavramı çok daha sağlıklı oturuyor. büyük ebeveynlerimiz devreye girince orada biraz sıkıntı olabiliyor zaman zaman :)
ne kadarlık gebesin?Keşke öyle olsa canım İnan gece yatarken sürekli karnımı dinliyorum acaba bi kıpırtı hissedecek miyim diye uyanınca hemen çikolata yiyorum belki bu kez hissederim diye ama yok hissetmiyorum.
Bağırsak hareketi olduğunu düşünmüyorum canım o his çok başkaydı bağırsak veya gaz hareketini ayırt edebiliyorum. 22 mayısta randevum var o zaman 21 haftalık olucaz bende şükür hemen hissettim diye çok sevinmiştim şimdi önce hissedip sonra hissetmemek daha tedirgin etti.
Bebek hareketlerine ilişkin Dr. Kağan Kocatepe Youtube kanalında kesinlikle bi hissedip bi hissetmeyince panik yapmayın diyor ama uygulamada öyle olmuyor.
Bide bu aralar benim kasık ve bel bölgem ağrımaya başladı Allah ım düşük mü yapıyorum diye çok korkuyorum
kıyamamEvett nefes alma konusu o kadar doğru ki lavaboya gitmek için eşimi bekledimi çok bilirimAma işte kurallarımızı öğretme, düzen sağlama gibi konularda da yanlız olmamız işe yaradı
Benimkilerde aynı , hatta hepsi aynı sanırım . Ne desen olmuyorHarikasın ❤ Ben artık saldım, ne desem olmuyor
Kalabalık olmasa da çocuklar konuşuyo konuşacağı varsa yani demek istedim bir dilci olarakbunda demoralize olacak birşey yokBende yalnız büyüttüm hala daha büyütüyorum . İkinci çocuk haberini alınca annemler buraya ev açtılar . Biraz kuralcı yanlarım var sanırım, hayatımız belli bir plan program içinde kendimize göre . Annemlerin sınırları esnetebileceğini düşündüğümden ( çünkü sadece üç tane torunları var , toruna karşı buldumcuk mu denir ,görmediklilk mi ne dersen ) sınırlarımıza riayet edeceğini düşünmediğimdem o şekilde imkanım olsada belki tercih etmeZdim diye düşünüyorum
kesinlikle öyleBenimkilerde aynı , hatta hepsi aynı sanırım . Ne desen olmuyorgüya dana soruyorlar şunu yapalım mi hayır diyorsun , arkasını döndüğü anda hadi gel şunu yapalım ( hayır dediğin şeyi)
Kalabalık olmasa da çocuklar konuşuyo konuşacağı varsa yani demek istedim bir dilci olarakama ekrana maruz bırakma konusu hakkaten genetiği de kalabalığı da yalnızlığı da sıfırda bırakır. aynen artılar eksiler derken ben de yine de kendi kendimize olmayı seviyorum ya da bu şekilde alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?