2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nerede yaşıyorsun ki? Burada sözde güneş var ama gölge üşütüyor hemen. Doğalgazı kapatalı 1 haftalı oldu sadece

Benim gibi yanlız olanlar demoralize olmasın biraz genetik yatkınlıkta önemli olabiliyor bu işlerde. ben de tek başıma çocuk büyütüyorum gerçekten kimsemiz yok görev yerimizde. sizin yavruş gibi şuan 3.5 yaş oğlum Allah uzun ömür versin hepsine. Ama iki yaşında Fuat Saka şarkıları, tekerlemeler falan söylüyodu. Ben de çok erken konuşmuşum genetik yatkınlıkta vardı tabi. Ekrana maruz bırakmamak da çok çok önemli başka konu

kesinlikle katılıyorum. kalabalık olmak anneye nefes alma fırsatı veriyor, çocuğun tek elden büyümesi ayrı bir güzellik. çocuğun; anne baba çocuk kavramı çok daha sağlıklı oturuyor. büyük ebeveynlerimiz devreye girince orada biraz sıkıntı olabiliyor zaman zaman :)

bunda demoralize olacak birşey yok Bende yalnız büyüttüm hala daha büyütüyorum . İkinci çocuk haberini alınca annemler buraya ev açtılar . Biraz kuralcı yanlarım var sanırım, hayatımız belli bir plan program içinde kendimize göre . Annemlerin sınırları esnetebileceğini düşündüğümden ( çünkü sadece üç tane torunları var , toruna karşı buldumcuk mu denir ,görmediklilk mi ne dersen ) sınırlarımıza riayet edeceğini düşünmediğimdem o şekilde imkanım olsada belki tercih etmeZdim diye düşünüyorum

Keşke öyle olsa canım İnan gece yatarken sürekli karnımı dinliyorum acaba bi kıpırtı hissedecek miyim diye uyanınca hemen çikolata yiyorum belki bu kez hissederim diye ama yok hissetmiyorum.

Bağırsak hareketleri olabilir mi? İlk bebekte çok karıştırılıyor. 20. Hafta ve sonrasında ilk gebelikte hissediliyor diye biliyorum ☺
Bağırsak hareketi olduğunu düşünmüyorum canım o his çok başkaydı bağırsak veya gaz hareketini ayırt edebiliyorum. 22 mayısta randevum var o zaman 21 haftalık olucaz bende şükür hemen hissettim diye çok sevinmiştim şimdi önce hissedip sonra hissetmemek daha tedirgin etti.
Bebek hareketlerine ilişkin Dr. Kağan Kocatepe Youtube kanalında kesinlikle bi hissedip bi hissetmeyince panik yapmayın diyor ama uygulamada öyle olmuyor.
Bide bu aralar benim kasık ve bel bölgem ağrımaya başladı Allah ım düşük mü yapıyorum diye çok korkuyorum

Harikasın Ben artık saldım, ne desem olmuyor

Evett nefes alma konusu o kadar doğru ki lavaboya gitmek için eşimi bekledimi çok bilirim Ama işte kurallarımızı öğretme, düzen sağlama gibi konularda da yanlız olmamız işe yaradı

ne kadarlık gebesin?

Kalabalık olmasa da çocuklar konuşuyo konuşacağı varsa yani demek istedim bir dilci olarak ama ekrana maruz bırakma konusu hakkaten genetiği de kalabalığı da yalnızlığı da sıfırda bırakır. aynen artılar eksiler derken ben de yine de kendi kendimize olmayı seviyorum ya da bu şekilde alıştım

Benimkilerde aynı , hatta hepsi aynı sanırım . Ne desen olmuyor güya dana soruyorlar şunu yapalım mi hayır diyorsun , arkasını döndüğü anda hadi gel şunu yapalım ( hayır dediğin şeyi)
kesinlikle öyle anlatıyorum detay detay, bak şöyle böyle ; tamam kızım diyor sonra yine aynı şey

nerdesiniz şuan , ne kadar daha kalacaksınız bulunduğunuz yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…